Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Realistická dilda

Zpravodaj

Realistické dildo s přísavkou 27 cm

Vydejte se na anální nebo vaginální dobrodružství, které je s dildem Alphamale třídou samo o sobě. Jako skutečný gigant mezi realistickými dildy zaujme délkou 27 cm a realistickým vzhledem, který neponechává nic náhodě.

Více informací

3622/00

Brzy k dispozici

    Více informací

    Realistické dildo s přísavkou 27 cm: XXL zážitek o třídu výš!

    Vydejte se na anální nebo vaginální dobrodružství o třídu výš s dildem Alphamale. Jako skutečný gigant mezi realistickými dildy zaujme délkou 27 cm a realistickým vzhledem, který nenechá nic náhodě. Naše realistické dildo je mnohem víc než jen erotická hračka - je to skutečné mistrovské dílo, které slibuje intenzivní a realistické potěšení. Je ideální volbou pro každého, kdo hledá větší a realističtější zážitek, ať už jde o začátečníka nebo pokročilého.

    Jako součást naší exkluzivní řady vibrátorů, která je k dispozici ve čtyřech velikostech (19 cm, 22 cm, 24 cm a 27 cm), naše realistické dildo překonává všechna očekávání, pokud jde o realističnost a pohlcení.

    Zažijte rozdíl mezi velmi dobrým a vynikajícím dildem:

    Toto dvouvrstvé dildo vyrobené z průlomového Liquid Silicone, nabízí zážitek, který je tak reálný, že se zdá téměř neskutečný. Díky technologii Always Up™ je dildo Alphamale vždy připraveno k akci, zatímco struktura s dvojí hustotou poskytuje bezkonkurenčně realistický pocit.

    Naše realistické dildo Alphamale nastavuje nová měřítka, pokud jde o realističnost: od vypouklého žaludu, který můžete intenzivně cítit při každém pohybu, až po působivě realistické žíly, které se táhnou podél celého dříku - každý detail je dokonalý. Silná, pečlivě vymodelovaná varlata jsou nejen další atrakcí pro oči, ale také poskytují realistický pocit, který dotváří celkový zážitek z tohoto dilda.

    Neodolatelný povrch Flexiskin™: Dechberoucí!

    Díky jedinečnému materiálu Flexiskin™ je dildo Alphamale obzvlášť pružné a hedvábné. Tento materiál je nejen příjemný na dotek, ale je také hypoalergenní a neporézní, díky čemuž je obzvláště hygienický a bezpečný pro tělo.

    Realistický tvar a barva: Jako skutečný penis - jen lepší!

    Naše realistické dildo Alphamale se vyznačuje dokonale zakřiveným anatomickým tvarem s velmi velkými varlaty a silnou přísavkou, která je vhodná i pro strap-on. Realistické zbarvení z něj navíc dělá jedno z nejrealističtějších dild na trhu.

    Alphamale XXL: Kolosální potěšení pro znalce!

    Jste připraveni na dokonalý zážitek? Naše dildo Alphamale ve formátu XXL předčí všechna očekávání. S monumentální délkou cca 26,7 cm a mohutným průměrem cca 5 cm je ideální volbou pro zkušené ženy a muže, kteří hledají to pravé. Toto dildo není jen sexuální hračka, ale skutečné zjevení pro intenzivní potěšení. Ať už pro anální nebo vaginální použití, slibuje senzačně naplňující zážitek. Impozantní zasouvací délka cca 18,3 cm zaručuje nezapomenutelné chvíle. Ideální pro každého, kdo již má zkušenosti a hledá dildo, které nedělá kompromisy ve velikosti a potěšení.

    Vrcholem dilda je jeho výkonná přísavka, která otevírá spoustu možností. Díky robustní a spolehlivé přísavce můžete dildo připevnit téměř k jakémukoli hladkému povrchu - pro hands-free potěšení, kdekoli budete chtít. Ať už ho připevníte na zeď, podlahu nebo jiný hladký povrch, přísavka drží bezpečně a stabilně. Díky této flexibilitě je dildo Alphamale všestrannou erotickou hračkou pro kreativní a uspokojující sólo seance nebo jako vzrušující doplněk sexu s partnerem. Přísavka rozšiřuje vaše možnosti a posouvá vaše fantazie do nových dimenzí.

    Stabilita a trvanlivost: Toto dildo vám poskytne potěšení na celý život!

    Vrstva Flexiskin™ skrývá pevné silikonové jádro, které realistickému vibrátoru dodává potřebnou stabilitu a pružnost. Tato dokonalá kombinace materiálů zaručuje výjimečnou životnost.

    Optimální péče o dildo Alphamale: Lubrikant a čištění

    Doporučené lubrikanty: Abyste ze svého Alphamale dilda dostali to nejlepší, doporučujeme používat lubrikant na vodní bázi. Vyhněte se lubrikantům na bázi silikonu, protože mohou poškodit vysoce kvalitní silikonový materiál dilda. Naším nejlepším doporučením je lubrikant AquaMEO - dokonale sladěný s našimi výrobky pro přirozený pocit.

    Tipy na čištění: Čištění dilda Alphamale je nekomplikované a důležité pro dlouhou životnost. Dildo po použití jednoduše očistěte teplou vodou a neutrálním mýdlem. Pro důkladné čištění a optimální hygienu doporučujeme také náš speciální čisticí sprej VERYCLEAN. Je šetrný k materiálu a zajistí, že vaše dildo Alphamale bude vždy svěží a připravené na další dobrodružství.

    Dildo Alphamale je dlouhé téměř 27 cm a má průměr 5 cm. Díky své impozantní velikosti nově definuje realismus. Jeho jedinečná textura a vysoce kvalitní povrchová úprava zajišťují intenzivní a realistické potěšení. Ideální pro zkušené uživatele, kteří hledají dildo, které nezná hranice, pokud jde o velikost a potěšení.

    Další podrobnosti:

    • Realistické dildo s přísavkou a velkými varlaty
    • Délka: 26,7 cm
    • Zasouvací délka: 18,3 cm
    • Průměr: 5 cm
    • Materiál: silikon, bez ftalátů

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Dicke Eier

    Die Größe und Festigkeit des Dildos sind perfekt ausbalanciert. Er ist weder zu hart noch zu weich, was eine angenehme und effektive Penetration ermöglicht. Die dicken Eier bieten zudem einen guten Halt und machen die Handhabung einfacher und sicherer.

      Napište vlastní recenzi

      Realistické dildo s přísavkou 27 cm

      Realistické dildo s přísavkou 27 cm

      Vydejte se na anální nebo vaginální dobrodružství, které je s dildem Alphamale třídou samo o sobě. Jako skutečný gigant mezi realistickými dildy zaujme délkou 27 cm a realistickým vzhledem, který neponechává nic náhodě.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: