Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Vibrátory

Zpravodaj

ASSQUAKE - Flexibilní anální vibrátor (malý)

Nový
  • ASSQUAKE - Flexibilní anální vibrátor (malý)

Pro začátečníky nebo ty, kteří dávají přednost jemné anální stimulaci, je určena menší verze análního vibrátoru ASSQUAKE od MEO®. Tato kompaktní verze je ideální pro objevování světa análního potěšení, aniž byste museli obětovat intenzitu a rozmanitost stimulace.

Více informací

3647/00

k dispozici na

    Více informací

    Pro začátečníky nebo ty, kteří dávají přednost jemné anální stimulaci, je určena menší verze análního vibrátoru ASSQUAKE od MEO®. Tato kompaktní verze je ideální pro objevování světa análního potěšení, aniž byste museli dělat kompromisy v intenzitě a rozmanitosti stimulace. Díky menším rozměrům je anální vibrátor ideální pro každého, kdo se chce pomalu přibližovat intenzivnějším zážitkům. Pro zkušené uživatele samozřejmě nabízíme i větší verzi ASSQUAKE, která byla speciálně vyvinuta pro hlubší a intenzivnější anální stimulaci. Ať už je vaše úroveň zkušeností jakákoli, malý anální vibrátor ASSQUAKE je vaším klíčem k jemnému, ale ohromujícímu análnímu potěšení.

    Anální vibrátor ASSQUAKE se vyznačuje robustní a zároveň flexibilní konstrukcí. Má 10 vibračních režimů různé síly, které umožňují jeho dokonalé přizpůsobení vašim individuálním přáním. Flexibilita análního vibrátoru zajišťuje, že se přizpůsobí vnitřní anatomii a pohybům vašeho těla, a poskytuje tak intenzivní stimulaci vašich oblíbených míst.

    S análním vibrátorem ASSQUAKE od MEO® můžete dosáhnout nových výšin anální stimulace, dokonale přizpůsobené vašim přáním a preferencím:

    Anální vibrátor ASSQUAKE zaujme svým inovativním designem, který nabízí flexibilitu ve všech směrech. To znamená, že anální vibrátor se bez problémů přizpůsobí vašim pohybům a jedinečným konturám vašeho análního kanálu a poskytne vám komplexní a cílenou stimulaci. Tato flexibilita umožňuje vibrátoru pracovat v různých směrech a dosáhnout tak různých erotogenních zón. Tato dokonalá kombinace flexibility a silných vibrací dělá z vibrátoru ASSQUAKE nepostradatelnou hračku pro každého, kdo chce zažít silnou anální stimulaci.

    Anatomicky tvarovaná základna umožňuje dokonalé manévrování s análním vibrátorem ASSQUAKE. Rotující stimulátor zajišťuje, že každé použití je objevnou cestou do světa anální extáze. Štíhlá, ale pružná hřídel vibrátoru vybízí k prozkoumání všech análních erotogenních zón. Díky voděodolnosti si vibrátor můžete užívat i ve vlhkém prostředí.

    Anální vibrátor ASSQUAKE je dobíjecí přes USB a je dodáván s nabíjecím kabelem, který umožňuje rychlé nabití za pouhých 90 minut pro až 110 minut nepřetržitého análního potěšení. Speciální funkcí je nejmodernější paměťový čip, který uloží vaše oblíbená nastavení a při dalším zapnutí análního vibrátoru je okamžitě vyvolá.

    Správný lubrikant a tipy na čištění análního vibrátoru:

    Pro dokonalý zážitek s dlouhým análním vibrátorem ASSQUAKE doporučujeme používat pouze lubrikanty na vodní bázi, například Aquameo. Ty jsou speciálně vyvinuty tak, aby chránily silikonový povrch vibrátoru a zároveň zajistily jemné a bezproblémové používání. Vyhněte se lubrikantům na bázi silikonu, protože mohou poškodit materiál análního vibrátoru. Po každém použití je důležité vibrátor důkladně vyčistit, aby byla zachována jeho kvalita a hygiena. Doporučujeme jej opláchnout teplou vodou s jemným mýdlem a poté použít náš speciální čisticí sprej VERYCLEAN. VERYCLEAN zajistí důkladné vyčištění a dezinfekci, aby byl váš anální vibrátor ASSQUAKE vždy připraven na další dobrodružství.

    Více informací:

    • ASSQUAKE - Menší anální vibrátor
    • Vodotěsný pro všestrannou zábavu
    • Napájení: Nabíjení přes USB (kabel je součástí balení)
    • Materiál: silikon šetrný k pokožce a ABS
    • Rozměry: Délka 9,5 cm, průměr 2,5 cm
    • Doba provozu: až 110 minut
    • Funkce rychlého nabíjení: plně nabito za pouhých 90 minut
    • 10 všestranných vibračních režimů pro individuální potěšení
    • Aquameo a MEO jsou registrované ochranné známky společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.
    • Calexoticsaquameo, americká společnost založená v 90. letech 20. století, je v odvětví erotických hraček známá svými inovativními a vysoce kvalitními výrobky. Za zmínku stojí zejména masturbátory, které zahrnují jak jednoduché manuální modely, tak elektronicky ovládané high-tech modely a vyznačují se realistickými materiály a interaktivními funkcemi. Podobně jako Calexotics německá společnost MEO je také známá svou řadou vysoce kvalitních erotických hraček a BDSM produktů. Obě společnosti se vyznačují inovacemi, kvalitou a orientací na zákazníka. Calexotics německá společnost MEO i německá společnost MEO kladou velký důraz na nabídku bezpečných, spolehlivých a kvalitních výrobků, které uspokojí širokou škálu sexuálních preferencí a zájmů. Přestože Calexotics a MEO sídlí na různých místech, sdílejí společnou filozofii inovací, kvality a snahy o spokojenost zákazníků.

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Klare Kaufempfehlung

    Tolles Teil.Ist einfach zu bedienen und zu reinigen.
    Er hat eine sehr gute Form und ist sehr glatt.
    Dadurch lässt es sich mit etwas Gleitgel sehr gut und schmerzfrei einführen.
    Ich benutze es beim Sex mit meiner Frau in meinem oder auch in ihrem Hinterteil. Für mich ist es ein schönes Gefühl, gleichzeitig Sex und eine Prostata-Massage zu haben. Es hat viele Vibrationsmodi. Ich bevorzuge die Pulsation und dann eine längere Vibration. Der Plug sitzt sehr gut und rutscht nicht heraus. Meine Frau sagt, dass er sehr angenehm sitzt.
    Bei längerem Gebrauch spürt man eine angenehme Wärme. Die Fernbedienung ist einfach zu bedienen.
    Die Größe Normal ist sehr gut. Alles in allem ein gelungenes, sehr gutes Produkt das man auf jeden Fall weiterempfehlen kann. Viel Spaß damit.

      Hodnocení 

      Godereccio

      Da neofita, inizialmente ero spaventato dalle dimensioni. Una volta utilizzato mi sono ricreduto immediatamente. Ha molti tipi di vibrazione per ogni tipo di richiesta. In combo con il giusto lubrificante, fa provare sensazioni indescrivibili.

        Napište vlastní recenzi

        ASSQUAKE - Flexibilní anální vibrátor (malý)

        ASSQUAKE - Flexibilní anální vibrátor (malý)

        Pro začátečníky nebo ty, kteří dávají přednost jemné anální stimulaci, je určena menší verze análního vibrátoru ASSQUAKE od MEO®. Tato kompaktní verze je ideální pro objevování světa análního potěšení, aniž byste museli obětovat intenzitu a rozmanitost stimulace.

        Napište vlastní recenzi

        30 další položky ve stejné kategorii: