Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Vibrátory

Zpravodaj

ASSQUAKE - Flexibilní anální vibrátor (velký)

Nový
  • ASSQUAKE - Flexibilní anální vibrátor (velký)

Pokud již máte zkušenosti s anální stimulací a hledáte ještě intenzivnější potěšení, anální vibrátor ASSQUAKE od MEO® je ideální volbou. Tato větší verze byla speciálně vyvinuta pro ty, kteří chtějí proniknout hlouběji do análního otvoru a posunout hranice rozkoše.

Více informací

3646/00

k dispozici na

    Více informací

    Pokud již máte zkušenosti s anální stimulací a hledáte ještě intenzivnější potěšení, anální vibrátor ASSQUAKE od MEO® je ideální volbou. Tato větší verze byla speciálně navržena pro ty, kteří chtějí proniknout hlouběji do análního otvoru a posunout hranice rozkoše. Nabízíme však také menší verzi, která je ideální pro začátečníky nebo ty, kteří dávají přednost jemnější stimulaci.

    Anální vibrátor ASSQUAKE se vyznačuje robustní a zároveň flexibilní konstrukcí. Má 10 vibračních režimů různé síly, které vám umožní dokonale jej přizpůsobit vašim individuálním přáním. Flexibilita análního vibrátoru zajišťuje, že se přizpůsobí vnitřní anatomii a pohybům vašeho těla, a poskytuje tak intenzivní stimulaci vašich oblíbených míst.

    S análním vibrátorem ASSQUAKE od MEO® můžete dosáhnout nových výšin anální stimulace, dokonale přizpůsobené vašim přáním a preferencím:

    Anální vibrátor ASSQUAKE zaujme svým inovativním designem, který nabízí flexibilitu ve všech směrech. To znamená, že anální vibrátor se bez problémů přizpůsobí vašim pohybům a jedinečným konturám vašeho análního kanálu a poskytne vám komplexní a cílenou stimulaci. Tato flexibilita umožňuje vibrátoru pracovat v různých směrech a dosáhnout tak různých erotogenních zón. Tato dokonalá kombinace flexibility a silných vibrací dělá z vibrátoru ASSQUAKE nepostradatelnou hračku pro každého, kdo chce zažít silnou anální stimulaci.

    Anatomicky tvarovaná základna umožňuje dokonalé manévrování s análním vibrátorem ASSQUAKE. Rotující stimulátor zajišťuje, že každé použití je objevnou cestou do světa anální extáze. Štíhlá, ale pružná hřídel vibrátoru vybízí k prozkoumání všech análních erotogenních zón. Díky voděodolnosti si vibrátor můžete užívat i ve vlhkém prostředí.

    Anální vibrátor ASSQUAKE je dobíjecí přes USB a je dodáván s nabíjecím kabelem, který umožňuje rychlé nabití za pouhých 90 minut pro až 110 minut nepřetržitého análního potěšení. Speciální funkcí je nejmodernější paměťový čip, který uloží vaše oblíbená nastavení a při dalším zapnutí análního vibrátoru je okamžitě vyvolá.

    Správný lubrikant a tipy na čištění análního vibrátoru:

    Pro dokonalý zážitek s dlouhým análním vibrátorem ASSQUAKE doporučujeme používat pouze lubrikanty na vodní bázi, například Aquameo. Ty jsou speciálně vyvinuty tak, aby chránily silikonový povrch vibrátoru a zároveň zajistily jemné a bezproblémové používání. Vyhněte se lubrikantům na bázi silikonu, protože mohou poškodit materiál análního vibrátoru. Po každém použití je důležité vibrátor důkladně vyčistit, aby byla zachována jeho kvalita a hygiena. Doporučujeme jej opláchnout teplou vodou s jemným mýdlem a poté použít náš speciální čisticí sprej VERYCLEAN. VERYCLEAN zajistí důkladné vyčištění a dezinfekci, aby byl váš anální vibrátor ASSQUAKE vždy připraven na další dobrodružství.

    Více informací:

    • ASSQUAKE - Dlouhý anální vibrátor
    • Vodotěsný pro všestrannou zábavu
    • Napájení: Nabíjení přes USB (kabel je součástí balení)
    • Materiál: silikon šetrný k pokožce a ABS
    • Rozměry: Délka 12,75 cm, průměr 2,5 cm
    • Doba provozu: až 110 minut
    • Funkce rychlého nabíjení: plně nabito za pouhých 90 minut
    • 10 všestranných vibračních režimů pro individuální potěšení
    • Aquameo a MEO jsou registrované ochranné známky společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.
    • Calexoticsaquameo, americká společnost založená v 90. letech 20. století, je v odvětví erotických hraček známá svými inovativními a vysoce kvalitními výrobky. Za zmínku stojí zejména masturbátory, které zahrnují jak jednoduché manuální modely, tak elektronicky ovládané high-tech modely a vyznačují se realistickými materiály a interaktivními funkcemi. Podobně jako Calexotics německá společnost MEO je také známá svou řadou vysoce kvalitních erotických hraček a BDSM produktů. Obě společnosti se vyznačují inovacemi, kvalitou a orientací na zákazníka. Calexotics německá společnost MEO i německá společnost MEO kladou velký důraz na nabídku bezpečných, spolehlivých a kvalitních výrobků, které uspokojí širokou škálu sexuálních preferencí a zájmů. Přestože Calexotics a MEO sídlí na různých místech, sdílejí společnou filozofii inovací, kvality a snahy o spokojenost zákazníků.

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Eccezionale

    Prodotto eccezionale, materiali fantastici e funzionamento impeccabile. Già provato e le sensazioni sono indescivibili, la lunghezza inseribile è perfetta per un primo approccio ma già adesso ne vorrei uno di dimensioni maggiori :-)

      Napište vlastní recenzi

      ASSQUAKE - Flexibilní anální vibrátor (velký)

      ASSQUAKE - Flexibilní anální vibrátor (velký)

      Pokud již máte zkušenosti s anální stimulací a hledáte ještě intenzivnější potěšení, anální vibrátor ASSQUAKE od MEO® je ideální volbou. Tato větší verze byla speciálně vyvinuta pro ty, kteří chtějí proniknout hlouběji do análního otvoru a posunout hranice rozkoše.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: