Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Vibrátory

Zpravodaj

Revolution Hurricane Stimulátor

Stimulátor Revolution Hurricane je inovativní erotická hračka s výkonným rotačním motorem a funkcí přirážení, která posune váš orgasmus do zcela nové dimenze. Je dobíjecí, dálkově ovládaný, flexibilní a vybavený funkcemi, které jste ještě neviděli.

Více informací

3385/00

k dispozici na

    Více informací

    Stimulátor Revolution Hurricane je inovativní erotická hračka s výkonným rotačním motorem a funkcí přirážení, která vás přenese do zcela nové dimenze orgasmu. Nechte se tímto stimulátorem vzít na sexuální cestu, jakou jste ještě nezažili! Stimulátor Revolution Hurricane je dobíjecí, dálkově ovládaný, flexibilní a vybavený funkcemi, které jste ještě neviděli.

     

    Stimulátor Revolution Hurricane je čistá špičková technologie!

     

    Stimulátor Revolution Hurricane je špičkou v technologii erotických hraček a nabízí výkonnou kombinaci rotačních a přítlačných funkcí. To, co dělá tuto hračku tak výjimečnou, je výkonný rotační motor, který se nejen pohybuje dopředu a dozadu, ale také provádí krouživý pohyb uvnitř. To zajišťuje komplexní a intenzivní stimulaci, která dosáhne na všechna místa uvnitř vás, kam běžný vibrátor nikdy nedosáhne.

     

    Díky třem různým úrovním rotace a přítlačného pohybu vás tento stimulátor přenese do nových výšin uspokojení. Unikátně tvarovaná hlavice stimulátoru Revolution Hurricane je navržena tak, aby stimulovala buď prostatu u mužů, nebo bod G u žen, což vede k intenzivním orgasmům.

     

    Dálkové ovládání stimulátoru Revolution Hurricane nabízí mnoho vzrušujících výhod, díky nimž je prožitek ještě vzrušivější a pohodlnější:

     

    Ovládání pouhým stisknutím tlačítka: dálkové ovládání umožňuje vám nebo vašemu partnerovi přesně ovládat stimulaci a její intenzitu. Můžete přepínat mezi různými režimy a rychlostmi, aniž byste se museli dotknout samotné erotické hračky.

     

    Sex ve dvou: Dálkové ovládání umožňuje partnerovi převzít kontrolu a překvapit vás. To může zintenzivnit předehru a erotický zážitek a poskytnout vzrušující okamžiky překvapení.

     

    Pohodlí: Zejména v polohách, kdy je erotická hračka obtížně dosažitelná, je dálkové ovládání obzvláště praktické. Můžete se plně soustředit na své potěšení, aniž byste se museli starat o nastavení.

     

    Stimulátor Revolution Hurricane je vyroben z vysoce kvalitního silikonu bez ftalátů, je šetrný k tělu a má hedvábně hladký povrch pro pohodlné zavádění. Aby však nedošlo k poškození vysoce kvalitního materiálu, měl by se stimulátor používat pouze s lubrikanty na vodní bázi, jako je například Aquameo.

     

    Další výhodou stimulátoru Revolution Hurricane je jeho sací základna. Ta umožňuje připevnit erotickou hračku k hladkému povrchu, takže ruce zůstávají volné a lze si užívat vzrušující zážitek bez použití rukou. Navíc je tato erotická hračka vodotěsná podle normy IPX5, což znamená, že odolá nízkému tlaku vody a tekutinám. Stimulátor Revolution Hurricane je navíc dobíjecí přes USB port, takže nepotřebuje žádné baterie.

     

    S celkovou délkou 27 cm, z níž je 17 cm zasouvacích, a maximálním průměrem 34 mm nabízí stimulátor Revolution Hurricane intenzivní a naprosto uspokojivý zážitek, který potěší začátečníky i zkušené uživatele.

     

    Čištění stimulátoru Revolution Hurricane:

     

    Čištění stimulátoru Revolution Hurricane je jednoduché a přímočaré. Jelikož je vyroben z vysoce kvalitního silikonu a ABS plastu, lze jej čistit jemným mýdlem a teplou vodou nebo naším sprejem VERYCLEAN.

     

    Další podrobnosti:

     

    • Stimulace prostaty nebo bodu G pro intenzivní orgasmy.
    • Unikátní krouživý pohyb pro intenzivnější a komplexnější stimulaci.
    • Tři úrovně krouživého pohybu a přítlaku pro všestranné použití.
    • S dálkovým ovládáním.
    • Přísavná základna pro použití bez použití rukou.
    • Dobíjecí a vodotěsný pro pohodlí a všestrannost.
    • Celková délka 273 mm, zasouvací délka 172 mm, největší zasouvací průměr: 34 mm.
    • Materiál: silikon, ABS plast
    • Odolnost proti stříkající vodě IPX5
    • Dobíjení pomocí přiloženého kabelu USB
    • Doba nabíjení 150 minut
    • Doba provozu 30 minut
    • Prémiový silikon: Bez ftalátů, hedvábně jemný materiál šetrný k tělu. Používejte pouze s lubrikanty na vodní bázi, jako je Aquameo.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Oh my gosh!

    Where has this thing been all my life? This isn’t just a sex toy, it’s a game-changer. Its rotating and thrusting functions seriously blew my mind. The different settings let me personalize my play, and the sensations are just... wow. The design is so sleek and the material is super comfortable. And can we talk about the power? It's like the little engine that could... and did! Cleaning is a breeze too, which is always a plus. The ease of use and the sheer pleasure it provides has made this my new go-to. Honestly, if you’re into anal play and looking for something that gives a little more, you need to check this out. It’s an adventure in a box, and it’s worth every penny.

      Hodnocení 

      Sehr gutes Produkt

      Das beste Sextoy, das ich je besessen habe! Es hat richtig Power! Die Qualität, die Vielfalt der Funktionen und die Leichtigkeit der Bedienung machen es zu einem meiner absoluten Favoriten.

        Napište vlastní recenzi

        Revolution Hurricane Stimulátor

        Revolution Hurricane Stimulátor

        Stimulátor Revolution Hurricane je inovativní erotická hračka s výkonným rotačním motorem a funkcí přirážení, která posune váš orgasmus do zcela nové dimenze. Je dobíjecí, dálkově ovládaný, flexibilní a vybavený funkcemi, které jste ještě neviděli.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        30 další položky ve stejné kategorii: