Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Klasické pásy cudnosti

Zpravodaj

Pás cudnosti pro muže - NoPacha 300

Ve světě cudnosti se snoubí nadvláda a kontrola. S pásem cudnosti NoPacha 300 zažijete jedinečnou souhru odevzdanosti a potlačené sexuální touhy. Toto mistrovské dílo erotického řemesla je víc než jen pás cudnosti - je to reinterpretace klasické klece na penis, která vás přenese do nových dimenzí podřízenosti.

Více informací

99,90 €


-20,00 €

79,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Ve světě cudnosti se snoubí nadvláda a kontrola. S pásem cudnosti NoPacha 300 zažijete jedinečnou souhru odevzdanosti a potlačované sexuální touhy. Toto mistrovské dílo erotického řemesla je víc než jen pás cudnosti - je to reinterpretace klasické klece na penis, která vás přenese do nových dimenzí podřízenosti.

    NoPacha® 300 je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli, dokonale se přizpůsobuje konturám mužské anatomie a nabízí atraktivní způsob, jak neuniknout a uspokojit i ty nejtajnější touhy po přísné cudnosti.

    NoPacha® 300 je dokonalým BDSM doplňkem pro všechny submisivní muže, kteří touží po naprostém podřízení. Nabízí dokonalou rovnováhu mezi sexuální zdrženlivostí a pohodlným nošením.

    Používejte NoPacha ® 300 a pociťte, jak tento pás cudnosti krotí váš chtíč a mění ho ve vlnu očekávání. Tento pás cudnosti vám vždy připomene, kdo drží žezlo (nebo lépe řečeno klíč), a pozvedne vás na zcela výjimečnou úroveň sexuálního vzrušení.

    S NoPacha ® 300 zažijete zcela nový rozměr cudnosti. Máte odvahu prozkoumat neznámé a vydat se na erotické dobrodružství, které vás zavede na místa, o kterých jste dosud jen snili? Jste na tento zážitek připraveni? S NoPacha ® 300 tato cesta začíná tady a teď!

    Více informací:

    • Kovový pás cudnosti
    • Pásy cudnosti NoPacha jsou účinnou ochranou před masturbací a zabraňují nevěře.
    • Pás cudnosti NoPacha ® 300 v detailu: Pás cudnosti pro muže: Účinný pás cudnosti pro muže. Celokovová konstrukce odolná proti úniku od MEO neponechává nic náhodě, pokud jde o cudnost pro submisivního muže. Každý jednotlivý pás cudnosti NoPacha® je dokonale přizpůsoben mužským genitáliím a zajišťuje muži cudnost díky své pevné konstrukci z vysoce odolné oceli. Pás cudnosti je vyroben ze slitiny nerezové oceli.
    • K dispozici ve 3 velikostech (kroužek na penis 40 mm, 45 mm a 50 mm).
    • Dimensions: Délka kroužku na penis 110 mm, průměr kroužku na penis cca 35 mm.
    • Pás cudnosti lze uzamknout buď malým visacím zámkem (součást dodávky), nebo našimi jednorázovými zámky "Keyholder".
    • NoPacha je registrovaná ochranná známka společnosti MEO, Německo.
    • K našim pásům cudnosti doporučujeme náš výrobek CUMELOT pro příležitostný vynucený orgasmus a výživný lubrikant PLOWBOY.
    • Pokud hledáte nový rozměr cudnosti, pak je pro vás MEO BDSM Shop tím pravým místem. Jsme víc než jen internetový obchod s pásy cudnosti - jsme váš portál do světa vášnivých objevů. Nabízíme vám úžasnou škálu pomůcek cudnosti, od pásů cudnosti pro muže až po klece na penis a trenažéry cudnosti. Naše výrobky jsou víc než jen erotické hračky pro cudnost - jsou vyjádřením moci, kontroly a absolutní oddanosti. Naše řada kovových pásů cudnosti je ideální pro náročné muže. Ať už hledáte pás cudnosti z nerezové oceli, robustní klec na penis nebo diskrétní pás cudnosti, máme pro vás tu správnou volbu. Jemné zpracování našich výrobků a kvalita materiálu zajišťují, že si můžete vychutnat pocit skutečné cudnosti a kontroly. Pro nadšence BDSM mezi vámi máme celou řadu BDSM pásů cudnosti a BDSM klecí na penis, které jsou ideální pro vaše temnější fantazie. A pro ty, kteří to mají rádi trochu extrémněji, máme na skladě také extrémní pásy cudnosti a fetiš pásy cudnosti. Věnujeme se však také párům. S našimi pásy cudnosti pro páry můžete společně objevit zcela novou úroveň intimity a posunout svůj vztah na další úroveň. Naše pásy cudnosti pro páry jsou dokonalým nástrojem, jak nově definovat rovnováhu moci a otevřít vašemu partnerovi zcela nové dimenze rozkoše. MEO je vaším partnerem na vaší smyslné cestě za poznáním. Díky našemu závazku ke kvalitě, bezpečnosti a naprosté spokojenosti jsme první volbou pro každého, kdo hledá profesionální a důvěryhodný zážitek. Prozkoumejte s námi své nejtemnější fantazie - těšíme se, že vás budeme doprovázet na vaší cestě za poznáním.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Sympa et de bonne qualité

    Très confortable, cette cage acceuille parfaitement l'ensemble du sexe.
    Parfait pour le bondage avec une sensation inatendue de bridage physique intense et ferme.
    Son nettoyage est simple.
    Je recommande vivement.

      Hodnocení 

      Bestens geeignet im Alltag, auch für Ampallangträger

      Ich bin die Woche über beruflich weg und mein Kerl wollte sichergehen, dass ich wirklich nicht auf dumme Gedanken komme.
      Bei den meistens Cages, die wir probierten, hatten wir das Problem, dass man sie mit Ampallang überhaupt nicht über den Penis bekommt.
      Mit dem Metallkäfig ist das absolut kein Problem. Ausserdem ist er hygienischer als Kunststoff und trägt sich auch im Alltag sehr angenehm (Ich habe ihn von Montagmorgen bis Freitagabend ständig an.).
      Wir würden ihn sofort wieder nehmen!

      • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Male Chastity Device

      The ultimate tool in domination, this extreme cock cage is designed with a downward facing steel shaft to prevent erections and keep your sub under your complete control. The adjustable belt offers comfort while a metal padlock provides total security.

      Crafted from rigid steel bars, the cock cage has open sides for easy cleaning, and delectable teasing. To wear, unlock and remove the cock cage section. Slip the penis through the 1.8 inch wide ring and fasten the belt to a comfortable size.

      Once in place, slide your flaccid penis into the curved cage, pushing the locking pin through the steel ring. Once the unit is secure, pop the padlock into place and lock.

      If you're the Dom, test your sub's obedience by tickling and stroking his appendage through the bars, insisting that he doesn't get excited.

      • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      Pás cudnosti pro muže - NoPacha 300

      Pás cudnosti pro muže - NoPacha 300

      Ve světě cudnosti se snoubí nadvláda a kontrola. S pásem cudnosti NoPacha 300 zažijete jedinečnou souhru odevzdanosti a potlačené sexuální touhy. Toto mistrovské dílo erotického řemesla je víc než jen pás cudnosti - je to reinterpretace klasické klece na penis, která vás přenese do nových dimenzí podřízenosti.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      14 další položky ve stejné kategorii: