Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Spandexové masky

Zpravodaj

Růžová fetiš maska - spandexová maska s otvory pro oči

Objevte svou ženskou stránku jako muž s touto růžovou spandexovou fetiš maskou s otvory pro oči. Tato fetiš maska vám při anonymním sexu nabízí řadu výhod, které vás vzruší i naprosto uspokojí:.

Více informací

3378/00

24,90 €


-65%

8,72 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Objevte svou ženskou stránku jako muž s touto růžovou spandexovou fetiš maskou s otvory pro oči. Tato fetiš maska vám při anonymním sexu nabízí řadu výhod, které vás vzruší i naprosto uspokojí:.

     

    Přesvědčte se o výhodách a speciálních vlastnostech této masky:

     

    Anonymita: s touto maskou se můžete ztratit ve vzrušujícím světě anonymního sexu. Umožní vám vidět, aniž by vás někdo viděl, protože diskrétně zakryje vaši tvář a zaručí vám absolutní anonymitu.

     

    Nucená feminizace: Volba růžové barvy může být důležitým aspektem hraní rolí, zejména při nucené feminizaci. Růžová může sloužit jako symbol ženskosti a umocnit prožitek z hraní ženských rolí.

     

    Kombinovatelnost s dalšími BDSM doplňky: Růžovou spandexovou masku lze dokonale kombinovat s dalšími BDSM hračkami, např. s růžovým pásem cudnosti. Barevné sladění pomůcek může hře v roli dodat další prvek ponížení a podřízení.

     

    Pohodlí: Spandex je pružný a měkký materiál, který se pohodlně přizpůsobí obličeji. Z tohoto důvodu je tato maska velmi vhodná i pro delší sezení.

     

    Snadná údržba: Na rozdíl od kožených nebo latexových masek se spandex snadno čistí a udržuje, což vám z dlouhodobého hlediska ušetří spoustu času a úsilí.

     

    Nasaďte si růžovou spandexovou masku, vklouzněte do své nové role a poznejte svět ponížení a podrobení ze zcela nové perspektivy

     

    Další podrobnosti:

     

    • BDSM maska ze spandexu
    • Spandex, známý také jako elastan, je syntetické vlákno, které je známé svou mimořádnou roztažností. Spandex se proto často používá pro oděvy, které přiléhají těsně k tělu a musí se dobře přizpůsobit, jako je sportovní oblečení, plavky nebo slavné BDSM masky od MEO.
    • Pokyny pro péči: Spandex se poměrně snadno udržuje. Spandex by se měl vždy prát v ruce. Používejte vlažnou vodu a jemné mýdlo. Masku nenamáčejte ani neždímejte, protože by mohlo dojít k poškození vláken. Masku položte na plocho, aby uschla. Vyhněte se přímému slunečnímu záření a teplu, protože by mohlo materiál poškodit. Spandex by se neměl žehlit, protože teplo může vlákna poškodit. Pokud budete dodržovat tyto pokyny k péči, zůstane vaše spandexová maska dlouho v dobrém stavu a poskytne vám mnoho vzrušujících BDSM sezení.
    • Internetový obchod BDSM: Objevte náš velký výběr spandexových masek, které byly speciálně vyvinuty tak, aby dodaly vašim smyslným prožitkům novou hloubku a intenzitu. Ať už dáváte přednost naprosté tmě, nebo byste se raději smyslně dívali na svého partnera, máme pro vás tu správnou spandexovou masku. Spandexová maska bez otvorů: Ideální pro každého, kdo hledá úplnou smyslovou deprivaci. Zesílená oblast očí zaručuje absolutní neprůhlednost a zintenzivňuje ostatní smysly. Spandexová maska s otvorem pro ústa: Nechte si volná ústa pro vzrušující kouření, zatímco vaše oči zůstanou v očekávané tmě. Spandexová maska s otvory pro oči: Dívejte se partnerovi do očí, zatímco zbytek vašeho obličeje zůstane anonymně zakrytý. Ideální maska pro vyjádření dominance a podřízenosti bez ztráty očního kontaktu. Spandexová maska s otvory pro oči a ústa: Užijte si dokonalou rovnováhu mezi svobodou a omezením. Ideální pro každého, kdo hledá střední úroveň smyslové deprivace.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Bondage oder Sex - beides geil

    Als ich die rosa Spandex-Maske das erste Mal ausprobiert habe, war ich total überrascht von dem intensiven Gefühl. Durch die Maske fühle ich mich freier und kann meine Vorlieben noch besser ausleben. Das Material ist sehr angenehm auf der Haut und die Augenöffnungen sind groß genug, um alles zu sehen, aber trotzdem das Gefühl zu haben, eine Maske zu tragen. Sie lässt sich leicht anziehen und sitzt perfekt. Alles in allem eine tolle Investition und ein Muss für jeden, der Bondage oder Sex mit Masken liebt.

      Hodnocení 

      Eine völlig neue Erfahrung für mich

      Ich habe mir diese Maske bestellt, um meine Fantasien ein wenig auszuleben und ich muss sagen, ich bin begeistert! Die Maske ist unglaublich angenehm zu tragen, das Material ist weich und anschmiegsam, sodass sie sich perfekt an mein Gesicht anpasst. Die Öffnungen für die Augen sind gut platziert und ermöglichen ein freies Sichtfeld, ohne dabei zu stören. Ich habe die Maske jetzt schon mehrfach genutzt und bin immer noch sehr zufrieden. Ein tolles Produkt, das ich auf jeden Fall weiterempfehlen kann!

        Hodnocení 

        Eccellente qualità

        Questo cappuccio in spandex è morbido e resistente. Esperienza sensazionale!

          Hodnocení 

          Excitant et polyvalent!

          En tant qu'adepte du BDSM, cette cagoule en spandex a surpassé mes attentes. Sa conception élégante et son confort inégalé font de cette cagoule un véritable coup de cœur. Elle s'adapte parfaitement aux différentes tailles de visage, c'est un véritable plaisir de la porter pendant des heures.

            Hodnocení 

            Unbelievably Comfortable!

            I bought this mask with some skepticism, but I was pleasantly surprised. The material is so soft and stretchy, it doesn't itch or chafe, even after extended wear. It's breathable, and the way it hugs the contours of my face feels almost like a second skin. Highly recommend!

              Napište vlastní recenzi

              Růžová fetiš maska - spandexová maska s otvory pro oči

              Růžová fetiš maska - spandexová maska s otvory pro oči

              Objevte svou ženskou stránku jako muž s touto růžovou spandexovou fetiš maskou s otvory pro oči. Tato fetiš maska vám při anonymním sexu nabízí řadu výhod, které vás vzruší i naprosto uspokojí:.

              Napište vlastní recenzi

              Ostatní zákazníci také zakoupili:

              16 další položky ve stejné kategorii: