Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM paddle

Zpravodaj

Klasické dřevěné pádlo na výprask

Pokud máte rádi výprask na zadek a rádi byste prožili svou submisivní stránku, tento klasický dřevěný plácač paddle pro výprask na sex by pro vás mohl být tím pravým.

Více informací

2167/00

49,90 €


-20,00 €

29,90 €

plus náklady na dopravu

Brzy k dispozici

    Více informací

    Pokud rádi dostáváte výprask na zadek a rádi byste prožili svou submisivní stránku, tento klasický výprask je pro vás jako stvořený paddle ze dřeva pro výprask na sex by pro vás mohl být tím pravým.

     

    Každý vnímá bolest jinak. V sexuálním kontextu se bolest může stát příjemným zážitkem. Poznáváte se v tom? Nebo přímo řečeno: líbí se vám, když vás někdo plácne přes zadek a vy konečně prožijete svou submisivní stránku? Pak vítejte v MEO, ve světě spankingu!

     

    Zadek byl vždy považován za intimní část těla s velkým erotickým půvabem. Přitažlivost, kterou působí na ženy i muže, lidi vždy fascinovala. Trestání hýždí, známé jako výprask, je oblíbenou sexuální praktikou. Pro mnohé je výprask dokonalou předehrou... Být zlobivou, neposlušnou holčičkou nebo chlapcem a být za to potrestán může být pro oba partnery velmi vzrušující. V centru spankingu je potěšení z mocenské hry - dominance a podřízenost přinášejí do postele další vzrušení.

     

    Naše klasické dřevěné plácačky jsou vhodné jak pro pokročilé milovníky výprasků, tak pro začátečníky. Všechny hrany jsou zaoblené, což minimalizuje riziko poranění. Díky ergonomicky tvarované rukojeti se pádlo paddle velmi pohodlně drží a zaručuje bezpečný a přesný výprask. Naše paddle má otvory, a proto dosahuje vyššího úderného účinku než rukojeť paddle bez otvorů. Otvory snižují vzduchový polštář, který se tvoří mezi kůží paddle a povrchem kůže při úderu, čímž se zvyšuje intenzita úderu.

     

    Další podrobnosti:

     

     

    • Dřevěné plácací pádlo
    • Pádlo s otvory pro snížení odporu vzduchu
    • Materiál: BDSM pádlo vyrobené ze dřeva. Dřevo je přírodní materiál, který je ideální pro výrobu paddle pádel. Jedná se o 100% recyklovatelný a ekologický výrobek.
    • S láskou ručně vyrobeno podle nejvyšších standardů kvality.
    • Rozměry: cca 30 cm x 7,5 cm

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Hurts like hell

    Hurts like hell. Does as Hurts like hell. Does as it's supposed to. I love it.

      Hodnocení 

      Consigliato!

      Ben fatto, ottimo materiale . Consigliato!

        Hodnocení 

        Für Anfänger und Fortgeschrittene

        Überraschend gut verarbeitet ist das Paddel von MEO. Obwohl ich immer sehr kritisch bin, habe ich hier rein gar nichts auszusetzen. Das Paddel fühlt sich gut an, sieht wertig aus, klatscht schön und ist auch für Anfänger bestens geeignet.

          Napište vlastní recenzi

          Klasické dřevěné pádlo na výprask

          Klasické dřevěné pádlo na výprask

          Pokud máte rádi výprask na zadek a rádi byste prožili svou submisivní stránku, tento klasický dřevěný plácač paddle pro výprask na sex by pro vás mohl být tím pravým.

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          30 další položky ve stejné kategorii: