Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM paddle

Zpravodaj

BDSM pádlo "SpikeSway" - Naše oblíbené pro intenzivní výprask.

BDSM pádlo "SpikeSway" od společnosti Mauvais Garçon Série MEO není považováno za nejoblíbenější pádlo německé značky paddle německé značky. Jeho kulatý tvar a klasický design z něj dělají nadčasový a zároveň účinný nástroj pro Impact Play.

Více informací

3571/00

k dispozici na

    Více informací

    BDSM pádlo "SpikeSway" od společnosti Mauvais Garçon Série MEO není považováno za nejoblíbenější pádlo německé značky paddle německé značky. Jeho kulatý tvar a klasický design z něj dělají nadčasový a zároveň účinný nástroj z řady Impact Play. S celkovou délkou 38 cm a šířkou pádla 16 cm nabízí velkorysou údernou plochu, která je vhodná jak pro začátečníky, tak pro pokročilé hráče. Rukojeť široká 5 cm zajišťuje optimální manipulaci a ovládání pádla paddle.

    240gramové pádlo "SpikeSway" paddle je vyrobeno z kombinace vysoce kvalitní kůže a kovu. Tato volba materiálu zaručuje nejen odolnost, ale také dodává BDSM pádlu atraktivní vzhled. Zvláštností pádla "SpikeSway" jsou dvě různé úderné plochy: Jedna strana je poseta těžkými kovovými nýty a poskytuje intenzivní, hloubkový pocit, zatímco druhá strana je hladká a slouží spíše k tvrdým, plochým úderům.

    BDSM pádlo "SpikeSway" je víc než jen výpraskový doplněk, je to všestranný společník pro nejrůznější scénáře nárazových her. Umožňuje vám prozkoumat vaše preference, ať už dáváte přednost síle nýtované úderové plochy, nebo jemnějšímu pocitu hladké úderové plochy. S pádlem "SpikeSway" v ruce můžete prozkoumat hloubky a nuance Impact Play a pochopit, proč je nejoblíbenějším BDSM pádlem MEO.

    Pokyny pro péči o hladkou kůži:

    Pro zachování krásy a dlouhé životnosti BDSM pádla "SpikeSway" je nezbytná správná péče o hladkou kůži. Po každém použití kůži pečlivě očistěte vlhkým hadříkem, abyste odstranili pot a další nečistoty. Pro důkladnější péči občas použijte kvalitní krém na kůži, který materiál vyživí a udrží ho pružný. Dávejte pozor, abyste kůži zbytečně nevystavovali slunci, a uchovávejte ji na suchém a chladném místě, abyste ji ochránili před poškozením. Pokud budete dodržovat tyto jednoduché kroky, bude vám BDSM pádlo "SpikeSway" věrným společníkem při vzrušujících chvílích po mnoho dalších let.

    Více informací:

    • BDSM pádlo "SpikeSway"
    • Kulaté paddle - Klasický tvar
    • Impact Play Příslušenství z Mauvais Garçon Série od MEO
    • Rozměry: Celková délka 38 cm, šířka pádla 16 cm, šířka rukojeti 5 cm
    • Celková hmotnost 240 g
    • Materiál: kůže, kov
    • Jedna úderová plocha je poseta těžkými kovovými nýty, druhá úderová plocha je hladká.
    • Kvalita a zkušenosti, které ohromí: MEO není jen jméno, ale synonymum kvality a inovace v oblasti vysoce kvalitních BDSM doplňků. Již léta je MEO symbolem prvotřídních výrobků z nejlepších materiálů a vyrobených s maximální péčí a precizností. Výrobky z této řady Mauvais Garçon řady jsou ukázkovým příkladem řemeslného zpracování a odborných znalostí, které MEO vkládá do každého svého výrobku. Díky své robustní konstrukci a elegantnímu designu jsou tyto BDSM biče ztělesněním vášně a zkušeností, s nimiž MEO vyvíjí výrobky pro náročné znalce. Zákazníci po celém světě oceňují odolné a spolehlivé výrobky, které nejen splňují jejich očekávání, ale pravidelně je i překonávají. Tento výrobek je víc než jen BDSM doplněk - je výrazem odhodlání, kvality a inovace společnosti MEO v každém detailu.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Une sanction au top

    Parfait pour dresser ma copine.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Very nice paddle

    The paddle has a nice heft and construction. The opposite side is smooth, unstudded, leather and makes a nice smacking sound as well as a good sting with minimal effort. The extra weight from the studs makes for a firmer contact.

      Napište vlastní recenzi

      BDSM pádlo "SpikeSway" - Naše oblíbené pro intenzivní výprask.

      BDSM pádlo "SpikeSway" - Naše oblíbené pro intenzivní výprask.

      BDSM pádlo "SpikeSway" od společnosti Mauvais Garçon Série MEO není považováno za nejoblíbenější pádlo německé značky paddle německé značky. Jeho kulatý tvar a klasický design z něj dělají nadčasový a zároveň účinný nástroj pro Impact Play.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: