Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM paddle

Zpravodaj

BDSM Spanking paddle ze dřeva - Dominance

S tímto BDSM paddle můžete prožít své nejdivočejší fantazie ve škole výprasku. Hrajte si role ve třídě, v kanceláři nebo kdekoli chcete... Popusťte uzdu své fantazii a svádějte svého partnera erotickou dominancí.

Více informací

2431/00

k dispozici na

    Více informací

    S tímto BDSM paddle můžete prožít své nejdivočejší fantazie ve škole výprasku . Hrajte si role ve třídě, v kanceláři nebo kdekoli chcete... Popusťte uzdu své fantazii a svádějte svého partnera erotickou dominancí.

     

    BDSM plácačka paddle od MEO® se vyznačuje kulatým úderným povrchem a opravdu dobrým úchopem. Díky optimální délce BDSM plácačky paddle je Top blízko těla a má krátkou údernou vzdálenost. BDSM paddle je vybaven 5 otvory, které snižují odpor vzduchu a zvyšují sílu úderu.

     

    Náš dřevěný BDSM paddle poskytuje pořádný a důkladný výprask a zaručuje mimořádně tvrdé výprasky. Díky ergonomicky tvarované rukojeti se náš paddle při výprasku snadno a přesně používá.

     

    BDSM paddle je vyroben z masivního dřeva a přesvědčí svou vysokou kvalitou. Prohlubně v plácací ploše pádla snižují odpor vzduchu při výprasku a dosahují vysoké intenzity výprasku, což je důležité kritérium.

     

    Jak používat plácačku BDSM paddle ze dřeva?

    Začněte jemným hlazením partnerovy kůže dřevěným BDSM plácačkou paddle , aby si na tento pocit zvykl. Poté můžetevýpraskem paddle rozdělit lehké až silné údery a pomalu zvyšovat intenzitu. Vaší fantazii se při výprasku meze nekladou - ale základní pravidla by samozřejmě měla být dohodnuta. TzvSafeword" lze předem definovat, který se použije při dosažení limitu. Osoba aktivně provádějící výprask pak musí okamžitě přestat. Takové BDSM tresty lze provádět doma nebo na veřejnosti.

     

    Chcete si koupit BDSM paddle za výhodnou cenu?

     

    Nejlepším místem je MEO! Toto plácací pádlo je vyrobeno z velmi kvalitního dřeva. Dřevo bylo důmyslně opracováno, obroušeno a rohy zaobleny. Pokud hledáte jednoduchou, ale velmi funkční výpraskovou hračku , která by neměla stát mnoho, pak je toto dřevěné SM pádlo tou správnou volbou.

     

    Mohu kombinovat své paddle kombinovat s dalšími bondážními doplňky?

     

    Ano, v každém případě! Zvláště pokud zkombinujete své nové dřevěné paddle s koženými bondage pouty MEO® nebo třeba použijete pásku přes oči, máte několik skvělých možností. Nebo koženou masku - ta poskytuje erotické zesílení vnímání a činí vzrušující souhru moci a důvěry ještě působivější.

     

    Co dělá BDSM paddle ze dřeva na spankingu tak výjimečné?

     

    Vysvětlení BDSM: paddle s výřezy dosahuje vyššího účinku než paddle bez výřezů. Výřezy snižují vzduchový polštář, který se při nárazu vytvoří mezi BDSM paddle a kůží, a zvyšují intenzitu nárazu. Všechny hrany našich polštářků jsou zaoblené, což výrazně minimalizuje riziko poranění. Díky ergonomicky tvarované rukojeti sedípaddle pohodlně v ruce a zaručuje bezpečný a přesný úder. Povrch pádla je precizně broušený, a proto velmi hladký.

     

    Důležitá kritéria pro nákup BDSM pádla:

     

    SM paddle je na BDSM scéně velmi oblíbeným doplňkem. Možná již znáte jezdecké pláště a SM biče, ale BDSM paddle může poskytnout obzvláště intenzivní potěšení a bolest . Materiál je vlastně rozhodujícím kritériem, které z paddle dělá nástroj pro tvrdé tresty ve hře na dominanci a podřízení. paddle , které jsou měkce polstrované nebo mají dvě různé úderné plochy, jsou vhodné pro začátečníky ve výprasku. Můžete je použít k pomalé přípravě zadečku na nadcházející bolestivou rozkoš. Pokud vám však lehká bolest pro potěšení již nestačí, je pro vás kožený BDSM paddle tím pravým paddle . Takový paddle může být vyjádřen různým stupněm údernosti. Velmi přesvědčivý je také gumový nebo silikonovýpaddle . Často jsou zcela podceňovány, protože ačkoli jsou měkké, ohebné a hladké, poskytují působivý dopad na zadeček - i při velmi malém úsilí. Pokud však chcete při výprasku intenzivní slastnou bolest, měli byste se rozhodnout pro BDSM paddle ze dřeva. Tvrdost a nepoddajnost materiálu zajišťují extrémní intenzitu. MEO ® vám zde ve velkém SM internetovém obchodě nabízí široký výběr pádel různých tvarů, provedení a materiálů (kůže, dřevo, silikon, umělá kůže, ocel a hliník), abyste si mohli koupit to pravé paddle pro vás.

     

    Další podrobnosti:

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    la lunghezza permette di poterlo usare in qualunque occasione

    la lunghezza permette di poterlo usare in qualunque occasione

      Hodnocení 

      Kann man kaufen

      Kann man kaufen wenn man auf SM steht. Geht auch gut zum "vorglühen". Verarbeitung, Preis Top

        Hodnocení 

        Owchies

        This thing stings, 10 min and my wife had me in tears!

          Hodnocení 

          Erlaubt sicheres und präzises Schlagen

          Das klasssische Spanking Paddle aus Holz eignet sich sowohl für fortgeschrittene Spanking-Freunde als auch für Anfänger. Alle Kanten sind gerundet, was die Verletzungsgefahr minimiert. Durch den ergonomisch geformten Griff liegt das Paddle sehr gut in der Hand und garantiert ein sicheres und präzises Schlagen. Das Paddle verfügt über Öffnungen und erzielt somit eine höhere Schlagwirkung als ein Paddle ohne Öffnungen.

            Napište vlastní recenzi

            BDSM Spanking paddle ze dřeva - Dominance

            BDSM Spanking paddle ze dřeva - Dominance

            S tímto BDSM paddle můžete prožít své nejdivočejší fantazie ve škole výprasku. Hrajte si role ve třídě, v kanceláři nebo kdekoli chcete... Popusťte uzdu své fantazii a svádějte svého partnera erotickou dominancí.

            Napište vlastní recenzi

            Ostatní zákazníci také zakoupili:

            30 další položky ve stejné kategorii: