Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Spankingové produkty

Zpravodaj

BDSM slapper "TwilightTamer" - Vrchol ve hře smyslů.

S MEO BDSM fackovacím panákem "TwilightTamer" ze série Mauvais Garçon objevíte nový rozměr Impact Play. Tento fascinující BDSM doplněk je ideální pro každého, kdo miluje souhru moci a podřízenosti.

Více informací

3568/00

k dispozici na

    Více informací

    S MEO BDSM fackovacím panákem "TwilightTamer" ze série Mauvais Garçon objevíte nový rozměr Impact Play. Tento fascinující BDSM doplněk je ideální pro každého, kdo miluje souhru moci a podřízenosti. S celkovou délkou 47 cm a šířkou 8,5 cm působí "TwilightTamer" impozantně a zaujme vás už jen svým vzhledem. Jeho nízká hmotnost cca 140 gramů činí z BDSM slapperu snadno ovladatelný nástroj, který je vhodný jak pro začátečníky, tak pro pokročilé uživatele.

    Široký, rovný povrch slapperu je ideální pro vytváření široké škály pocitů - od jemného hlazení až po intenzivnější údery. Rukojeť široká 4 cm pohodlně a bezpečně sedí v ruce a umožňuje přesné a kontrolované pohyby. "TwilightTamer" je vyroben z vysoce kvalitní kůže a slibuje nejen přitažlivou estetiku, ale také odolnost a robustnost.

    BDSM slapper "TwilightTamer" je víc než jen BDSM bičík - je symbolem rafinovanosti a intenzity, které mohou být neodmyslitelnou součástí BDSM her. Ať už se jedná o začátečníka nebo pokročilého, tento BDSM fackovač posune vaše zážitky na novou úroveň. Poznejte vzrušující svět Impact Play s doplňkem, který po stránce kvality, funkčnosti a designu neponechává nic náhodě. "TwilightTamer" je připraven katapultovat vás i vaše hrátky do nepředstavitelných sfér.

    Pokyny pro péči o hladkou kůži:

    Pro zachování krásy a dlouhé životnosti BDSM slapperu "TwilightTamer" je nezbytná správná péče o hladkou kůži. Po každém použití kůži pečlivě očistěte vlhkým hadříkem, abyste odstranili pot a jiné nečistoty. Pro důkladnější péči občas použijte kvalitní krém na kůži, který materiál vyživí a udrží ho pružný. Dbejte na to, abyste kůži zbytečně nevystavovali slunci, a uchovávejte ji na suchém a chladném místě, abyste ji chránili před poškozením. Pokud budete dodržovat tyto jednoduché kroky, BDSM plácačka "TwilightTamer" vám bude věrným společníkem při vzrušujících chvílích po mnoho dalších let.

    Více informací:

    • BDSM fackovač "TwilightTamer"
    • Impact Play Příslušenství od Mauvais Garçon Série od MEO
    • Rozměry: Celková délka 47 cm, šířka 8,5 cm, šířka rukojeti 4 cm
    • Celková hmotnost cca 140 g
    • Materiál: kůže
    • Kvalita a zkušenosti, které ohromí: MEO není jen jméno, ale synonymum kvality a inovace v oblasti vysoce kvalitních BDSM doplňků. Již léta je MEO symbolem prvotřídních výrobků z nejlepších materiálů a vyrobených s maximální péčí a precizností. Výrobky z této řady Mauvais Garçon řady jsou ukázkovým příkladem řemeslného zpracování a odborných znalostí, které MEO vkládá do každého svého výrobku. Díky své robustní konstrukci a elegantnímu designu jsou tyto BDSM biče ztělesněním vášně a zkušeností, s nimiž MEO vyvíjí výrobky pro náročné znalce. Zákazníci po celém světě oceňují odolné a spolehlivé výrobky, které nejen splňují jejich očekávání, ale pravidelně je i překonávají. Tento výrobek je víc než jen BDSM doplněk - je výrazem odhodlání, kvality a inovace společnosti MEO v každém detailu.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Cuir véritable !

    Très bonne alternative à un fouet, le prix est vraiment raisonnable par rapport à la qualité.

      Hodnocení 

      Excellent Leather Toy

      Product was exactly as illustrated and price was OK.

        Napište vlastní recenzi

        BDSM slapper "TwilightTamer" - Vrchol ve hře smyslů.

        BDSM slapper "TwilightTamer" - Vrchol ve hře smyslů.

        S MEO BDSM fackovacím panákem "TwilightTamer" ze série Mauvais Garçon objevíte nový rozměr Impact Play. Tento fascinující BDSM doplněk je ideální pro každého, kdo miluje souhru moci a podřízenosti.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        10 další položky ve stejné kategorii: