Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

DOXY Massager

Zpravodaj

DOXY 3 Nástavec pro masáž prostaty

Vylepšete své DOXY Vibrátor s naším mimořádným nástavcem pro masáž prostaty. Tento nástavec byl vyvinut pro použití společně s DOXY Wand Massager k obzvláště intenzivní stimulaci prostaty. Na DOXY Wand-Massager přenáší silné vibrace a pulzace přímo do masážního nástavce na prostatu, a tím stimuluje prostatu...

Více informací

3614/00

k dispozici na

    Více informací

    Vylepšete své DOXY Vibrátor s naším mimořádným nástavcem pro masáž prostaty. Tento nástavec byl vyvinut pro použití společně s DOXY Wand Massager k obzvláště intenzivní stimulaci prostaty. Na DOXY Wand-Massager přenáší silné vibrace a pulzace přímo do nástavce na masáž prostaty, čímž stimuluje prostatu způsobem, který předčí vše, co bylo dosud k vidění.

    Nástavec na masáž prostaty je anatomicky tvarovaný a má stejně elegantní černou barvu, stejně bezproblémový design a stejně vysokou kvalitu jako ostatní nástavce na masáž prostaty DOXY 3 nástavce. Neporézní, nezapáchající a hypoalergenní silikonový materiál poskytuje pohodlí a citlivost potřebnou pro intenzivní stimulaci prostaty.

    Na stránkách DOXY 3 nástavce pro masáž prostaty byly speciálně navrženy tak, aby dosáhly na prostatu a stimulovaly ji s přesností a intenzitou, kterou si DOXY 3 Wand Massager jsou známé. Díky možnostem nastavení a naprosté kontrole, které nástavec Wand Massager z DOXY 3 série, si můžete užívat stimulaci prostaty v naprostém uvolnění a zažívat explozivní orgasmy prostaty.

    Stejně jako všechny naše exkluzivní nástavce se i nástavec na masáž prostaty bezpečně uzamkne na svém místě, takže se můžete plně oddat svému potěšení bez obav, že by nástavec vyklouzl z místa nebo přerušil stimulaci prostaty v zápalu okamžiku.

    Nejdůležitější vlastnosti masážního nástavce na prostatu DOXY 3:

    • Exkluzivně vyvinuté: S masážním přístrojem na prostatu speciálně vyvinutým pro DOXY 3 řadu, můžete zažít obzvlášť intenzivní chvíle.
    • Bezkonkurenční kvalita: Vyrobeno z vysoce kvalitního, žulově černého, neporézního, nezapáchajícího a hypoalergenního silikonu.
    • Nejvyšší bezpečnostní standardy: Nástavec je bezpečně zajištěn na svém místě a nemůže vyklouznout ani se zkroutit.
    • Maximální spokojenost: Navrženo tak, aby dosáhlo na prostatu a stimulovalo ji, což přináší nevídané pocity.


    S naším nástavcem pro masáž prostaty si můžete přivodit DOXY 3 / 3R Wand Massager na novou úroveň. Objevte neuvěřitelné možnosti stimulace prostaty a zažijte dechberoucí pocity.

    Další podrobnosti:

    • DOXY nástavec pro masáž prostaty 3
    • Masážní nástavce řady "Die Cast 3" od společnosti DOXY mají vyměnitelnou hlavici.
    • Exkluzivně pro DOXY masáže jsou k dispozici čtyři jedinečné nástavce.
    • Každý nástavec je vyroben z žulově černého, hypoalergenního silikonu. Nástavce jsou neporézní, bez zápachu a poskytují jemnou hladkost. Nástavce se uzamykají na místě, aby nedošlo k jejich zkroucení nebo vyklouznutí.
    • Na stránkách Wand Massager se prodává samostatně a není součástí balení.
    • Kombinujte nástavec Doxy s naším lubrikantem na vodní bázi Aquameo pro bezpečnou a pohodlnou stimulaci prostaty. Držte DOXY Nástavec a také Wand Massager v dokonalém stavu pomocí našeho snadno použitelného spreje VERYCLEAN.
    • Bezkonkurenční DOXY Wand-Massager a široká nabídka výrobků MEO vás zavede do světa, kde se nejvyšší kvalita snoubí s vášnivou touhou po realizaci vašich fantazií. Vyberte si to nejlepší, protože s ničím menším byste se neměli spokojit. DOXY & MEO - dokonalé spojení kvality a emocí!
    • DOXY a MEO jsou bezpochyby dvě nejznámější značky v erotickém odvětví. Obě společnosti si vydobyly jedinečné postavení díky výrobkům, které se vyznačují výjimečnou kvalitou. DOXY je široce uznávaná pro své silné Wand Massagerkteré zaručují bezkonkurenční pocity, zatímco MEO se vyznačuje širokou škálou výrobků, které pokrývají nejrůznější preference. Co však mají obě značky společné, je jejich snaha používat vysoce kvalitní materiály, které zajišťují nejen dlouhou životnost jejich výrobků, ale také bezpečnost jejich zákazníků.
    • MEO je registrovaná ochranná známka v Německu a Evropě. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.
    • Pokud budete náhodou v Turíně, můžeme vám jen doporučit, abyste si s Lorenzem domluvili schůzku. Poskytne vám masáž prostaty se zvláštním druhem "happy endu". Lorenzo zná naše výrobky jako nikdo jiný a má jedinečnou schopnost poskytnout vám nezapomenutelný zážitek z orgasmu prostaty. Využijte příležitosti a nechte se zasvětit do tajů stimulace prostaty jedním z nejlepších. Kliknutím zde navštívíte jeho webové stránky.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Super Ergänzung für den Doxy

    Ich liebe den Doxy Wand ohnehinschon. Mit dem Aufsatz lässt sich der Spaß noch vergrößern.
    Eine klare Empfehlung

      Hodnocení 

      Contact Agréable

      J’ai aimé l’application associé au jouet. En revanche je m’attendais à d’avantages de plaisir avec la prostate

        Hodnocení 

        Surprenant !!

        Voici un jouet spécifiquement conçu pour les messieurs.
        Une fois l'objet en place, il n'y a plus qu'à expérimenter les différents types et intensités de vibrations, ainsi que les différents types et intensités d'oscillations (et les combinaisons des deux multiplient les possibilités).

          Hodnocení 

          Gehört in jede Spielzeugsammlung

          Ich möchte dieses schöne Teil nicht mehr missen. Das beste Spielzeug was ich je besessen habe. Sehr zu empfehlen. Würde den Doxy immer wieder kaufen. Mein Partner liebt es auch sehr.

            Napište vlastní recenzi

            DOXY 3 Nástavec pro masáž prostaty

            DOXY 3 Nástavec pro masáž prostaty

            Vylepšete své DOXY Vibrátor s naším mimořádným nástavcem pro masáž prostaty. Tento nástavec byl vyvinut pro použití společně s DOXY Wand Massager k obzvláště intenzivní stimulaci prostaty. Na DOXY Wand-Massager přenáší silné vibrace a pulzace přímo do masážního nástavce na prostatu, a tím stimuluje prostatu...

            Napište vlastní recenzi

            Ostatní zákazníci také zakoupili:

            20 další položky ve stejné kategorii: