Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

DOXY Massager

Zpravodaj

DOXY Die Cast Wand Massager - Fialová

Na stránkách DOXY Cast Massager je přesně to pravé pro všechny, kdo milují naše DOXY A hledají ještě intenzivnější zážitek. Na DOXY Cast Massager má všechny funkce DOXY Ale je odlitý z elegantní slitiny hliníku a titanu. Vysoce kvalitní pouzdro DOXY Cast Massager má vyšší hmotnost a slibuje ještě intenzivnější zážitek.

Více informací

3602/00

169,90 €


-10,00 €

159,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Na stránkách DOXY Cast Massager je přesně to pravé pro všechny, kteří milují naše DOXY A hledají ještě intenzivnější zážitek. Na DOXY Cast Massager má všechny funkce DOXY Ale je odlit z elegantní slitiny hliníku a titanu. Vysoce kvalitní pouzdro DOXY Cast Massager má vyšší hmotnost a slibuje ještě intenzivnější prožitek.

    DOXY Die Cast Wand Massager předčí vaše očekávání!

    Všechny oblíbené funkce masérky Cast Massager jsou k dispozici na DOXY zůstávají zachovány DOXY Die Cast Wand Massager zachovány. Snadno ovladatelné ovládání nabízí stejně tolik úžasně vzrušujících otáček od 3 000 do 9 000 stiskem jediného tlačítka, stejně jako známý stupňující se pulzní režim. Těžší kovové pouzdro DOXY Die Cast Wand Massager ještě lépe zvýrazňuje sílu vibrací a přenáší masážní sílu do větší hloubky DOXY Zážitek z masáže na zcela novou úroveň.

     

    Náš nejvyšší model, tzv DOXY Cast Massager, je odlit ze slitiny hliníku a titanu a nabízí ještě lepší zážitek z doxy.

     

    Je těžké kvantifikovat výkon, ale věříme, že se DOXY Die Cast Massager nabízí přibližně o 20 % vyšší intenzitu než masér DOXY Massager Originálu. Toho je dosaženo použitím těžších závaží, která vytvářejí hlubší, pulzující pocit.

     

    Zažijte dechberoucí sílu vibrací!

     

    Silné vibrace DOXY Masážního přístroje pronikají hluboko do tkáně a stimulují ještě více nervových zakončení pro intenzivní, vzrušující zážitek. Silikonem potažená hlavice o délce 6 cm zaručuje maximální pocity přesně tam, kde je máte nejraději.

     

    Vaší kreativitě se meze nekladou!

     

    S přídavnou hmotností 190 gramů DOXY Massager je sexy zdroj energie, se kterým můžete pohybovat podle libosti, nebo ho dokonce nechat na místě, abyste měli volné ruce - ideální pro uživatele s omezenou pohyblivostí.

     

    Vaše bezpečnost je na prvním místě!

     

    Napájecí zdroj zajišťuje, že do výrobku vstupuje pouze stejnosměrný proud o nízkém napětí, což zaručuje bezpečné a bezproblémové používání kdekoli na světě. Je vybaven velkorysým kabelem o délce 3 metry DOXY Die Cast Wand Massager úžasně flexibilní.

     

    DOXY Masážní přístroj Cast Wand: nekonečná síla!

     

    Vyzkoušejte neomezenou sílu DOXY Masážní přístroj Cast. The DOXY Die Cast Massager je víc než jen extrémně výkonný vibrátor, je to symbol nejvyššího uspokojení, které jen čeká na to, až se uvolní. Ať už pro muže nebo ženy, pro samotáře nebo pro pár, the DOXY Die Cast Wand Massager nabízí nepřeberné množství vzrušujících zážitků.

     

    Pro ženy:

     

    • Sólo hrátky: Vyzkoušejte si silné vibrace DOXY Die Cast Wand Massager pro vnější stimulaci. Většina žen zjistí, že DOXY jako mimořádně účinné pro stimulaci klitorisu, což vede k intenzivním orgasmům. Široká hlavice pokrývá velkou plochu a poskytuje hluboký, pulzující pocit, který přesahuje pouhý povrch.
    • Masáž těla: Kromě sexuálního uspokojení se DOXY Massager je také vynikajícím masážním prostředkem pro tělo. Použijte jej ke zklidnění bolavých svalů, zejména v oblasti krku, zad a ramen.

     

    For men:

     

    • Sólo hrátky: Muži mohou používat DOXY Cast Massager ke stimulaci perinea, citlivé oblasti mezi varlaty a konečníkem, nebo samotného konečníku. Pohybem masérky podél dříku penisu lze vytvořit zcela nový, pulzující masážní pocit.
    • Masáž těla: Stejně jako ženy mohou i muži DOXY pro celkové uvolnění a odbourání stresu každodenního života.

     

    Pro páry:

     

    • Společné potěšení: Páry mohou používat DOXY Cast Massager jako součást předehry tím, že se budou navzájem střídat v masírování nebo zkoumání erotogenních zón. Síla a rozsah vibrací mohou předehře dodat nový, vzrušující nádech.
    • Větší potěšení při sexu DOXY Cast Massager lze použít i během pohlavního styku, abyste si umocnili prožitek. Lze jej například použít ke stimulaci klitorisu během penetrace, což zvyšuje potěšení obou partnerů.

     

    Abychom to shrnuli DOXY The Cast Massager překračuje typické hranice silných vibrátorů a má něco pro každého. Jeho přizpůsobitelný design zajišťuje, že každý kontakt s tělem je jedinečný, uspokojující a vzrušující. Nechte se unášet silou DOXY Cast Massager, aby vás vzala na cestu bezkonkurenčního potěšení.

     

    Další podrobnosti:

     

    • DOXY Další informace: The Cast Massager
    • Rozměry: Délka těla 37 cm, průměr hlavy 6 cm, obvod 16 cm.
    • Hmotnost: 690 gramů
    • Napájení: Napájení zajišťuje stejnosměrný proud s nízkým napětím
    • Adaptér je součástí dodávky - UK, EU, USA a AU
    • Délka kabelu: 3 metry.
    • Kombinujte DOXY Massager s naším lubrikantem Aquameo na vodní bázi pro hladké a bezpečné hrátky a udržujte je bez poskvrnky pomocí VERYCLEAN Spray, našeho rychlého a snadného čističe erotických pomůcek. Dokonalé potěšení, jednoduše.
    • Objevte dokonalé potěšení! Ponořte se do světa, kde se kvalita snoubí s potěšením, s bezkonkurenčními masážními přístroji od společnosti DOXY Wand a rozsáhlou kolekcí od MEO. Vyberte si to nejlepší, protože si nic jiného nezasloužíte. DOXY & MEO - Kde se kvalita setkává s pocitem!
    • DOXY a MEO jsou dvě dobře známé značky v erotickém průmyslu. Obě společnosti se proslavily výrobky, u nichž je prioritou kvalita, výkon a spokojenost zákazníků. Každá značka má své silné stránky: Zatímco DOXY je známá svými výkonnými masážními přístroji, které přinášejí bezkonkurenční pocity, MEO se vyznačuje rozmanitým sortimentem výrobků, které uspokojují různé chutě a preference. Nejdůležitější je, že obě značky používají pro své výrobky vysoce kvalitní materiály, které zajišťují jejich uživatelům dlouhou životnost a bezpečnost.
    • MEO je registrovaná ochranná známka společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Megliore antistress di sempre

    Mi ha già dato molta compagnia da sola. Ora, non vedo l'ora di provarlo con il mio compagno

      Napište vlastní recenzi

      DOXY Die Cast Wand Massager - Fialová

      DOXY Die Cast Wand Massager - Fialová

      Na stránkách DOXY Cast Massager je přesně to pravé pro všechny, kdo milují naše DOXY A hledají ještě intenzivnější zážitek. Na DOXY Cast Massager má všechny funkce DOXY Ale je odlitý z elegantní slitiny hliníku a titanu. Vysoce kvalitní pouzdro DOXY Cast Massager má vyšší hmotnost a slibuje ještě intenzivnější zážitek.

      Napište vlastní recenzi

      20 další položky ve stejné kategorii: