Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

DOXY Massager

Zpravodaj

DOXY Bullet Vibrátor - Stříbrný - Luxusní vibrátor

S DOXY Bullet S vibrátorem máte potěšení z diskrétní sexuální stimulace vždy na dosah. Tento kompaktní luxusní vibrátor má vše: poskytuje stejně hluboké, dunivé vibrace, na které jste zvyklí z DOXY ale v elegantním, velmi diskrétním provedení.

Více informací

3610/00

79,90 €


-5%

75,91 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    S DOXY Bullet S vibrátorem máte potěšení z diskrétní sexuální stimulace vždy na dosah. Tento kompaktní luxusní vibrátor má vše: poskytuje stejně hluboké, dunivé vibrace, na které jste zvyklí z DOXY ale v elegantním, velmi diskrétním provedení.

     

    Stránka DOXY Bullet Vibrátor je ideální pro každého, kdo má rád diskrétní, ale přesto extrémní. Díky jemně tvarované špičce pro přesnou stimulaci, DOXY Bullet dosáhne přesně do míst, kde potřebujete, aby poskytl cílenou stimulaci. A díky sedmi různým režimům se vašemu potěšení meze nekladou.

     

    Nejdůležitější vlastnosti DOXY Bullet Vibrátoru:

     

    • Kompaktní a diskrétní: můžete jej používat kdekoli, aniž by přitahoval nežádoucí pozornost.
    • Luxusní na dotek i na pohled: Vyrobeno z vysoce kvalitního eloxovaného hliníku pro elegantní a příjemný pocit.
    • Silný výkon: Poskytuje stejně intenzivní vibrace, jaké znáte z DOXY známé.
    • Všestranný: Díky dvěma rychlostem a pěti různým vibračním vzorům můžete měnit stimulaci během několika sekund.
    • Vodotěsnost: Používejte vibrátor ve vaně nebo ve sprše pro mokré a divoké potěšení.
    • Dobíjecí: Dobíjení na 1,40 hodiny zajistí nepřerušovanou zábavu a umožní vám DOXY Bullet Vibrátor připraven k druhému kolu během chvilky.

     

    Na DOXY Bullet Se snadno používá a je ergonomicky dokonale tvarovaný. Bez námahy klouže z jedné ruky do druhé a dává vám svobodu uspokojit se tam, kde to máte nejraději. Ať už používáte DOXY Bullet sama nebo s partnerem, doma nebo na cestách, tento diskrétní, ale velmi výkonný vibrátor Bullet bude vaším spolehlivým společníkem při všech intimních dobrodružstvích.

     

    Na DOXY Bullet Vibrátor je dodáván v elegantním a robustním hliníkovém pouzdře, ve kterém je také umístěn nabíjecí kabel USB typu C, takže je vždy v bezpečí a připraven na vaše další dobrodružství. Je vodotěsný a vybízí k tomu, abyste si prodloužili chvíle ve vaně nebo ve sprše a zažili zcela nový svět rozkoše.

     

    Ženy i muži budou nadšeni:

     

    Ženy:

     

    • Přímá stimulace klitorisu: Přesná špička DOXY Bullet Vibrátoru je ideální pro přesnou stimulaci. Klouzejte po klitorisu různým tlakem a rychlostí pro intenzivní potěšení.
    • Vnější erotogenní zóny: Ženy mají kromě klitorisu přirozeně mnoho dalších erotogenních zón. Použijte DOXY Bullet Vibrátor ke stimulaci oblastí, jako je vnitřní strana stehen, bradavky nebo břicho.
    • Tease & popření: Pomocí různých stupňů intenzity se přibližte k vyvrcholení, poté zpomalte a proces opakujte pro intenzivní prožitek orgasmu.

     

    Muži:

     

    • Stimulace uzdičky: uzdička, která se nachází na spodní straně penisu těsně pod žaludem, je velmi citlivá. Pokud se DOXY Bullet Zde použijete vibrátor, může dojít k silným orgasmům.
    • Stimulace perinea: Oblast mezi varlaty a konečníkem, známá jako perineum, je pro mnoho mužů dalším horkým místem. Jemné vibrace v této oblasti mohou zvýšit vzrušení.
    • Stimulace análního otvoru: Anální otvor je bohatý na nervová zakončení, díky nimž je velmi vnímavý ke stimulaci. S DOXY Bullet Vibrátorem můžete jemně stimulovat konečník, abyste zvýšili potěšení.
    • Stimulace varlat: Jemné vibrace varlat mohou být jedinečným a příjemným zážitkem. Nastavení DOXY Bullet Vibrátoru lze upravit pro pohodlí a intenzitu.
    • Stimulace žaludu: Žalud penisu je další velmi citlivou oblastí. Použití DOXY Bullet Vibrátoru v této oblasti, zejména kolem hlavičky penisu, může vést k intenzivním orgasmům.
    • Další erotogenní zóny: Stejně jako ženy mohou i muži používat DOXY Bullet Vibrátor ke stimulaci bradavek, vnitřní strany stehen nebo jiných erotogenních zón.

     

    Pro páry:

     

    • Sdílejte rozkoš: Nechte DOXY Bullet Vibrátor po těle toho druhého během předehry. Objevte navzájem svá nejcitlivější místa a střídejte se v nastavování intenzity vibrací.
    • Více zábavy při orálním sexu: Zatímco jeden z partnerů poskytuje orální stimulaci, druhý může zážitek s vibrátorem umocnit tím, že DOXY Bullet Zážitek tím, že použije vibrátor na různé erotogenní zóny.
    • Větší potěšení při sexu: Během sexu lze vibrátor použít k tomu DOXY Bullet Vibrátor lze během sexu použít ke stimulaci vnějších erotogenních zón, a přidat tak další vrstvu potěšení k intimní chvilce.
    • Tease & Denial: Použijte DOXY Bullet Vibrátor ke stimulaci druhé osoby, zvýšení očekávání a zintenzivnění orgasmu.

     

    Kompaktní rozměry, silné vibrace a elegantní design vibrátoru DOXY Bullet Vibrátor je atraktivním společníkem pro každého, ať už o samotě nebo v páru. Ponořte se do světa těchto pocitů a objevte, co dělá vibrační přístroj DOXY Bullet Vibrátor nepostradatelnou součástí vaší sbírky erotických pomůcek.

     

    Ultra citlivý, ultratenký a ultra diskrétní: krásný vibrátor je DOXY Bullet Vibrátor je tak kompaktní a diskrétní, jak byste očekávali, a přitom má dokonalou velikost, aby vás vzrušil od hlavy až k patě. Sedm velmi uspokojivých vibračních režimů stimuluje každý jednotlivý nerv a činí z vibrátoru jedinečnou erotickou hračku DOXY Bullet Vibrátor jedinečnou erotickou hračku v luxusní třídě.

     

    Další podrobnosti: Vibrátor je vybaven speciálními funkcemi, které jsou součástí balení:

     

    • DOXY Bullet Více informací o vibrátoru
    • Dimensions: Délka 120 mm, průměr hlavice 25 mm.
    • Hmotnost: 85 gramů
    • Napájení: USB kabel s magnetickou zástrčkou pro nabíjení
    • Délka kabelu: 30 cm
    • Barva: stříbrná
    • Použití DOXY Bullet Vibrátor s naším lubrikantem na vodní bázi Aquameo pro obzvlášť příjemný zážitek a udržujte jej v dokonalé čistotě pomocí VERYCLEAN Spray, našeho praktického čističe hraček.
    • MEO je registrovaná ochranná známka společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    5 Star product

    All products from Doxy are real and does more than you add says it does both outside and in! Makes me feel like a man I need to be! Thanks MEO pleasure is your business

      Napište vlastní recenzi

      DOXY Bullet Vibrátor - Stříbrný - Luxusní vibrátor

      DOXY Bullet Vibrátor - Stříbrný - Luxusní vibrátor

      S DOXY Bullet S vibrátorem máte potěšení z diskrétní sexuální stimulace vždy na dosah. Tento kompaktní luxusní vibrátor má vše: poskytuje stejně hluboké, dunivé vibrace, na které jste zvyklí z DOXY ale v elegantním, velmi diskrétním provedení.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      20 další položky ve stejné kategorii: