Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

DOXY Massager

Zpravodaj

Masturbátorový návlek pro DOXY 3 Wand Massager

Tease & Denial, edging a nucené orgasmy.... Na DOXY Massager řady "Die Cast 3" se vyznačují skvělým designem. Každý z těchto masážních strojků má jedinečnou hlavici, kterou lze snadno odšroubovat a vyměnit. Díky tomu ji lze vyměnit za jednu ze čtyř DOXY speciálně vyvinutých nástavců, které nabízejí zcela nový rozměr stimulace.

Více informací

3612/00

k dispozici na

    Více informací

    Na stránkách DOXY Wand Massager řady "Die Cast 3" se vyznačují přizpůsobivým designem. Každý z těchto masážních strojků má jedinečnou hlavici, kterou lze snadno odšroubovat a vyměnit. Díky tomu ji lze nahradit jedním ze čtyř DOXY speciálně vyvinutých nástavců, které nabízejí zcela nový rozměr stimulace. Jedním z těchto nástavců je např DOXY 3 Masturbátorový návlek, který transformuje Wand Massager na vibrační masturbační zařízení. Extrémně silné, skutečně dechberoucí vibrace masážního nástavce stimulují hlavici penisu a mohou vést až k ohromujícímu orgasmu.

    Díky intuitivním a citlivým tlačítkům na DOXY Wand Massager 3 nebo 3R si můžete nastavit rytmus a intenzitu silných vibrací přesně podle svých preferencí - pro masáž penisu o třídu lepší!

    Nástavec posouvá potěšení do zcela nové dimenze. Tento důmyslný, flexibilní masturbátor byl speciálně vyvinut pro DOXY 3 series a proměňuje DOXY Wand Massager ve výkonný masturbátor pro muže, který vytváří silné, pulzující vibrace přesně tam, kde je chcete - na penisu!

    Nástavce speciálně vyvinuté pro DOXY 3 / 3R přeměňují masturbátor na Wand Massager v multifunkční nástroj rozkoše. Každý z těchto nástavců byl vyvinut tak, aby vás stimuloval, vzrušoval a zcela uspokojil. Extrémně silné vibrace DOXY jsou přenášeny přímo do nástavce a vytvářejí tak celou řadu dechberoucích pocitů.
    Doxy
    Nástavec se pevně uzamkne, takže se nemusíte bát, že by masturbátor těsně před orgasmem sklouzl nebo se zkroutil.

    Nejdůležitější vlastnosti nástavce DOXY 3:

    • Exkluzivní design: Každý nástavec byl speciálně vyvinut pro DOXY 3 série a poskytuje jedinečný a stimulující zážitek.
    • Vysoce kvalitní materiál: Vyroben z vysoce kvalitního silikonu, neporézního, bez zápachu a hypoalergenního.
    • Bezpečné uchycení: Každý nástavec se pevně uzamkne na svém místě, takže v zápalu okamžiku nesklouzne ani se nezkroutí.
    • Objevte nové dimenze sexuálního potěšení: Ať už s tímto, nebo s některým z našich dalších nástavců, všechny nabízejí jedinečné pocity k objevování.


    Použití: Jednoduše odšroubujte kulatou hlavici nástavce DOXY Wand Massager a nahraďte ji masturbačním nástavcem. Závit spojuje Wand Massager s nástavcem a zaručuje bezpečné použití.

    Potěšte své smysly, prozkoumejte hloubku své rozkoše a připravte se na jedinečný orgasmický zážitek s exkluzivním DOXY 3 nástavci pro jedinečnou orgasmickou cestu. Je čas zažít čisté kouzlo, které DOXY může nabídnout.

    Další podrobnosti: Vydejte se na cestu k orgasmu:

    • Masturbátorový návlek - nástavec pro DOXY Wand Massager
    • The DOXY Řada Cast 3 má jedinečnou vlastnost: vyměnitelnou hlavici. Tuto hlavici lze jednoduše odšroubovat a vyměnit za jeden ze čtyř speciálně vyvinutých nástavců, které jsou vyrobeny výhradně pro DOXY vyráběné výhradně pro Tyto nástavce otevírají zcela nové možnosti a činí zážitek z používání Doxy ještě všestrannějším a vzrušujícím.
    • Každý nástavec je vyroben z žulově černého, hypoalergenního silikonu.
    • Nástavce pro DOXY jsou neporézní, bez zápachu a poskytují příjemný skluz.
    • Nástavce se uzamykají na místě, aby nedošlo k jejich zkroucení nebo sklouznutí.
    • Na stránkách DOXY Wand Massager je k dispozici samostatně a není součástí dodávky.
    • Masturbátor používejte s naším lubrikantem na vodní bázi Aquameo pro obzvlášť příjemnou masáž penisu. Před a po použití vyčistěte nástavec stimulátoru a masérku naším sprejem VeryClean.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Top

    Très bon produit facile d’utilisation je recommande

      Hodnocení 

      Range of sensations

      I was concerned that this would not stay firmly on the vibrator, but it does stay firmly attached. It delivers a great range of sensations based on the vibrator setting. It is great with or without stroking by the user. Great purchase.

        Hodnocení 

        Great addition to the Doxy wand.

        I love lub up, slide the sleeve on and play with the wand speeds while watching porn. I edge for hours sometimes allowing myself to cum, sometimes after dripping with precum I don't allow myself release which just added to the build up for next time!

          Napište vlastní recenzi

          Masturbátorový návlek pro DOXY 3 Wand Massager

          Masturbátorový návlek pro DOXY 3 Wand Massager

          Tease & Denial, edging a nucené orgasmy.... Na DOXY Massager řady "Die Cast 3" se vyznačují skvělým designem. Každý z těchto masážních strojků má jedinečnou hlavici, kterou lze snadno odšroubovat a vyměnit. Díky tomu ji lze vyměnit za jednu ze čtyř DOXY speciálně vyvinutých nástavců, které nabízejí zcela nový rozměr stimulace.

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          20 další položky ve stejné kategorii: