Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

DOXY Massager

Zpravodaj

Rabbit Příloha pro DOXY 3 Wand Massager

Stimulujte klitoris a bod G současně: To je vždycky dobrý nápad! S DOXY 3 Rabbit Nástavcem můžete proměnit DOXY Wand Massager v dokonalý nástroj pro potěšení a užít si sílu, kterou má jen DOXY může nabídnout.

Více informací

3615/00

k dispozici na

    Více informací

    Stimulujte klitoris a bod G současně: To je vždycky dobrý nápad! S DOXY 3 Rabbit Nástavce proměníte DOXY Wand Massager v dokonalý nástroj pro potěšení a užijete si sílu, jakou má pouze DOXY může nabídnout. Díky intuitivním a citlivým tlačítkům na DOXY Wand Massager 3 nebo 3R si můžete nastavit rytmus a intenzitu silných vibrací přesně podle svých preferencí.

    Nástavec posouvá potěšení do zcela nové dimenze. Tento důmyslný, flexibilní nástavec byl vyvinut speciálně pro DOXY řadu 3 a proměňuje DOXY Wand Massager ve výkonný stimulátor klitorisu a bodu G, který generuje silné, pulzující vibrace přesně tam, kde je chcete mít.

    Naše Rabbit je velmi oblíbená erotická hračka speciálně navržená pro současnou stimulaci klitorisu a vagíny. Název Rabbit pochází z charakteristických "uší" stimulátoru, které připomínají králičí uši. Tyto "uši" slouží ke stimulaci klitorisu, zatímco delší část stimulátoru se zavádí do vagíny, kde zajišťuje dokonalou vnitřní stimulaci.

    Hlavní funkce DOXY Rabbit jsou tyto

    • Vaginální stimulace: Delší část stimulátoru se zavádí do pochvy.
    • Stimulace klitorisu: "Uši" stimulátoru leží u klitorisu a zajišťují přímou stimulaci klitorisu. Tato kombinace vnitřní a vnější stimulace může vést k intenzivním orgasmům.
    • Dvojí působení: Současná stimulace klitorisu a vagíny je hlavním rysem tohoto stimulátoru Rabbitkterá jej odlišuje od ostatních stimulátorů. Toto dvojí působení může být pro mnoho uživatelů obzvláště uspokojivé.


    Díky nástavcům speciálně vyvinutým pro DOXY 3 / 3R, může Wand Massager stává multifunkčním nástrojem rozkoše. Každý z těchto nástavců byl vyvinut tak, aby vás stimuloval, vzrušoval a zcela uspokojil. Extrémně silné vibrace DOXY jsou přenášeny přímo do nástavce a vytvářejí tak celou řadu dechberoucích pocitů.

    Nástavec se pevně uzamkne, takže se nemusíte bát, že by nástavec těsně před orgasmem spadl Rabbit sklouznutí nebo zkroucení těsně před orgasmem.

    Nejdůležitější vlastnosti nástavce DOXY 3:

    • Exkluzivní design: Každý nástavec byl vyvinut speciálně pro DOXY 3 sérii a poskytuje jedinečný a stimulující zážitek.
    • Vysoce kvalitní materiál: Vyroben z vysoce kvalitního černého silikonu, neporézního, bez zápachu a hypoalergenního.
    • Bezpečné uchycení: Každý nástavec se pevně uzamkne na svém místě, takže v zápalu okamžiku nesklouzne ani se nezkroutí.
    • Objevte nové dimenze sexuálního potěšení: Ať už s tímto nástavcem, nebo s některým z našich dalších nástavců, všechny nabízejí jedinečné pocity k objevování.


    Použití: Jednoduše odšroubujte kulatou hlavici nástavce DOXY Nástěnného masážního přístroje a nahraďte ji Rabbit Vyměňte ji za nástavec. Závit spojuje Wand Massager s nástavcem a zaručuje bezpečné použití.

    Potěšte své smysly, prozkoumejte hlubiny své rozkoše a připravte se na jedinečný orgasmický zážitek s exkluzivním DOXY 3 nástavci pro jedinečnou orgasmickou cestu. Je čas zažít čisté kouzlo, které DOXY může nabídnout.

    Více informací: Vychutnejte si tento erotický zážitek, který se vám bude líbit:

    • DOXY 3 Rabbit - Nástavec pro stimulaci klitorisu a bodu G
    • Na DOXY Řada Cast 3 má jedinečnou vlastnost: vyměnitelnou hlavici. Tuto hlavici lze jednoduše odšroubovat a vyměnit za jeden z našich čtyř speciálně vyvinutých nástavců, které jsou vyrobeny výhradně pro DOXY vyráběné výhradně pro Tyto nástavce otevírají zcela nové možnosti a činí zážitek z Doxy ještě všestrannějším a vzrušujícím.
    • Každý nástavec je vyroben z žulově černého, hypoalergenního silikonu.
    • Nástavce pro DOXY jsou neporézní, bez zápachu a poskytují příjemný pocit.
    • Nástavce se uzamykají na místě, aby nedošlo k jejich zkroucení nebo vyklouznutí.
    • Na stránkách DOXY Wand Massager se prodává samostatně a není součástí dodávky.
    • Pro jemné a bezpečné potěšení používejte nástavce s naším lubrikačním gelem na vodní bázi Aquameo. Před a po použití vyčistěte stimulační nástavec a masážní přístroj naším sprejem VeryClean.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Ottimo

    Piacevole da toccare un materiale molto confortevole

      Hodnocení 

      Awesome attachment

      Fantastic attachment , works extremely well

        Napište vlastní recenzi

        Rabbit Příloha pro DOXY 3 Wand Massager

        Rabbit Příloha pro DOXY 3 Wand Massager

        Stimulujte klitoris a bod G současně: To je vždycky dobrý nápad! S DOXY 3 Rabbit Nástavcem můžete proměnit DOXY Wand Massager v dokonalý nástroj pro potěšení a užít si sílu, kterou má jen DOXY může nabídnout.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        20 další položky ve stejné kategorii: