Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

DOXY Massager

Zpravodaj

DOXY Obsazení 3 Wand Massager - Disco Black

Na stránkách DOXY Obsazení 3 Wand Massager je náš kompaktní a přesto výkonný Wand Massagerznámý svými "dobrými vibracemi". Tento kompaktnější DOXY Massager kombinuje všechny vlastnosti, které naši zákazníci oceňují u větších modelů Doxy: atraktivní design, vysoce kvalitní materiály, hedvábnou silikonovou hlavici a optimální ovládání.

Více informací

3599/00

149,90 €


-10,00 €

139,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Na stránkách DOXY Obsazení 3 Wand Massager je náš kompaktní a přesto výkonný Wand Massagerznámý svými "dobrými vibracemi". Tento kompaktnější DOXY Massager kombinuje všechny vlastnosti, které naši zákazníci milují u větších modelů DOXY Originální a DOXY Cast Massager: atraktivní design, vysoce kvalitní materiály, hedvábnou silikonovou hlavici a optimální ovládání. A protože design je pro MEO důležitý, můžete si vybrat z různých atraktivních metalických povrchů.

    Objevte naše kompaktní, nejprodávanější DOXY Wand Massager

     

    Ať už toužíte po uvolňující masáži pro své napjaté svaly, nebo po extra nakopnutí pro své osobní intimní potěšení, můžete si vybrat, zda DOXY The Cast 3 Wand Massager je dostatečně kompaktní na to, aby dodal tolik opěvovanou sílu doxy na to správné místo.

     

    Jak se DOXY Cast 3 Wand Massager od našich větších masážních přístrojů? Pouzdro DOXY Cast 3 Wand Massager je kompaktnější a má menší motor. Díky robustnímu hliníkovému pouzdru jsme však do něj integrovali těžká závaží. Tím vznikají proslulé hluboké, dunivé vibrace, pro které se DOXY je známý.

     

    Hlava DOXY Cast 3 Wand Massager má menší plochu než hlavice DOXY Než původní a větší DOXY Modelů, což soustřeďuje sexy sílu přesně na to správné místo - ideální pro potěšení ve dvojici a pro dosažení těžko přístupných míst na těle!

     

    DOXY Masážní hůlka Cast 3: Máte nad ní plnou kontrolu!

     

    Stisknutím tlačítka můžete měnit frekvenci od jemného hučení s 3 000 pulzujícími otáčkami za minutu až po dechberoucí dunění s 9 000 otáčkami za minutu. Oblíbený režim eskalace aktivujete stisknutím a podržením tlačítka napájení po dobu tří sekund. S tak velkým výkonem však buďte opatrní, protože tato funkce se také nazývá "Záruka orgasmu".

     

    Díky ní získáte extra nakopnutí:

     

    Koření života je v rozmanitosti! Naše exkluzivní nabídka alternativních silikonových masážních hlavic vás nadchne.

     

    Hlavice DOXY The Cast 3 Wand Massager lze jednoduše odšroubovat a vyměnit za jeden z našich čtyř speciálně vyvinutých nástavců. Každý nástavec se bezpečně uzamkne na svém místě, takže se nemusíte obávat náhodného sklouznutí nebo zkroucení.

     

    DOXY Nástěnný masážní přístroj Cast 3: maximální všestrannost

     

    Na DOXY Cast 3 Wand Massager není jen extrémně výkonný vibrátor, stane se vaším osobním zařízením pro potěšení a čeká, až ho objevíte. Ať už se jedná o muže nebo ženu, o samotě nebo v páru DOXY otevírá množství vzrušujících okamžiků.

     

    Pro ženy:

     

    • Sólo: Silné vibrace DOXY The Cast 3 Wand Massager lze použít k vnější stimulaci. Mnoho žen považuje DOXY Cast 3 Wand Massager zvláště účinný pro stimulaci klitorisu, což vede k intenzivním orgasmům. Široká hlavice DOXY pokrývá velkou plochu a poskytuje hluboký vibrační pocit, který přesahuje pouhý povrch.
    • Masáž těla: Masážní přístroj DOXY The Cast 3 Wand Massager lze použít nejen k sexuálnímu uspokojení, ale také jako vynikající masážní přístroj na tělo. Použijte jej k uvolnění napjatých svalů, zejména v oblasti krku, zad a ramen.

     

    Pro muže:

     

    • Muži mohou používat DOXY The Cast 3 Wand Massager ke stimulaci análního otvoru nebo perinea, citlivé oblasti mezi šourkem a konečníkem. Masážní přístroj lze také vést podél dříku penisu a vytvořit tak jedinečný pocit se silným orgasmem.
    • Masáž těla: Stejně jako ženy mohou i muži používat masážní přístroj DOXY The Cast 3 Wand Massager k masáži těla, aby se uvolnili a zbavili stresu každodenního života.

     

    Pro páry:

     

    • Uspokojujte se společně: Páry mohou používat DOXY Cast 3 Wand Massager během předehry a střídat se při masáži nebo zkoumání erotogenních zón. Samotná síla a hloubka vibrací může sexu dodat nový, vzrušující rozměr.
    • Větší intimita: Použití vibrátoru během pohlavního styku může prožitek ještě umocnit. Na DOXY Obsazení 3 Wand Massager lze použít například ke stimulaci klitorisu během penetrace, což zvyšuje potěšení obou partnerů.

     

    Souhrnně lze říci, že DOXY Cast 3 Wand Massager daleko přesahuje tradiční hranice vibrátorů a má pro každého něco. Jeho všestranný design zaručuje, že každé použití bude jedinečné, naplňující a naprosto vzrušující. Nechte se unášet silou DOXY a vydejte se na cestu bezkonkurenční rozkoše.

     

    Objevte svět nástavců Doxy:

    Doxy

    Cestu rozkoše, kterou můžete podniknout s DOXY The Cast 3 Wand Massager ještě zdaleka nekončí. Chcete-li obohatit a zpestřit svá smyslná dobrodružství DOXY výběr pečlivě vytvořených nástavců pro muže a ženy. Od stimulátoru bodu G až po masér prostaty - tyto nástavce byly speciálně vyvinuty pro různé erotogenní zóny a promění váš Die Cast 3 v komplexní sexuální hračku DOXY 3 v komplexní erotickou hračku. Každý nástavec je jedinečný a přináší do milování svěžest a vzrušení. Vezměte prosím na vědomí, že tyto nástavce jsou volitelným příslušenstvím, které není součástí balení DOXY The Cast 3 Wand Massager je součástí balení. Nástavce je třeba zakoupit samostatně, aby si uživatelé mohli vybrat přesně to, co vyhovuje jejich individuálním preferencím a přáním. Když si vyberete tyto různé nástavce, nezískáte jen jedno příslušenství, ale celou řadu možností, aby se vaše dobrodružství s Doxy neustále vyvíjela a přinášela uspokojení.

     

    Vaše bezpečnost je na prvním místě!

     

    Napájení našich zařízení blokuje stejnosměrný proud o nízkém napětí, což zajišťuje bezpečné používání po celém světě. Třímetrový kabel navíc umožňuje větší volnost pohybu, takže nemusíte být v blízkosti elektrické zásuvky.

     

    Další podrobnosti:

     

    • DOXY Masážní přístroj Cast 3
    • Dimensions: Délka těla 28 cm, průměr hlavy 4,5 cm, obvod 12 cm.
    • Hmotnost: 350 gramů
    • Napájení: Napájecí jednotka napájí DOXY stejnosměrným proudem o nízkém napětí.
    • Adaptér je součástí dodávky - UK, EU, USA a AU/NZ
    • Délka kabelu: 3 metry
    • Použití DOXY Massager společně s naším lubrikantem na vodní bázi Aquameo pro obzvlášť příjemný zážitek a udržujte jej v čistotě pomocí VERYCLEAN Spray, našeho rychlého a snadného čističe na erotické pomůcky. Zažijte dokonalé potěšení s jednoduchostí, po které toužíte.
    • Objevte vrchol rozkoše s DOXY a MEO. S bezkonkurenčními vibrátory Doxy a rozsáhlou kolekcí MEO, která neponechává nic náhodě, se můžete ponořit do světa, kde se kvalita snoubí se sexuálním potěšením. Rozhodněte se pro to nejlepší, protože méně nestačí. DOXY & Meo - synonyma pro kvalitu a senzační zážitky.
    • DOXY a MEO jsou dvě přední jména v erotickém odvětví. Obě společnosti se proslavily po celém světě svými výrobky, které upřednostňují kvalitu, funkčnost a spokojenost zákazníků. Zatímco značka DOXY je známá svými výkonnými masážními hůlkami, které přinášejí bezkonkurenční pocity, značka MEO si vydobyla vynikající pověst díky široké škále výrobků pro nejrůznější chutě a preference. Co však obě společnosti odlišuje, je jejich závazek používat ve svých výrobcích vysoce kvalitní materiály, které zákazníkům slibují dlouhou životnost a bezpečnost.
    • MEO je registrovaná ochranná známka německé společnosti MEO. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    A must have

    Every lady should have one! Absolutely amazing.

      Napište vlastní recenzi

      DOXY Obsazení 3 Wand Massager - Disco Black

      DOXY Obsazení 3 Wand Massager - Disco Black

      Na stránkách DOXY Obsazení 3 Wand Massager je náš kompaktní a přesto výkonný Wand Massagerznámý svými "dobrými vibracemi". Tento kompaktnější DOXY Massager kombinuje všechny vlastnosti, které naši zákazníci oceňují u větších modelů Doxy: atraktivní design, vysoce kvalitní materiály, hedvábnou silikonovou hlavici a optimální ovládání.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      20 další položky ve stejné kategorii: