Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

DOXY Massager

Zpravodaj

DOXY 3 USB-C Wand Massager - Tyrkysová

Na stránkách DOXY 3 USB-C Wand Massager byl vyvinut speciálně pro mladší generaci. Tento průlomový technický vývoj odpovídá preferencím generace Z, která si cení povědomí o značce, spolehlivého výkonu, stylového designu, efektivity a poměru ceny a výkonu.

Více informací

3597/00

79,90 €


-10,00 €

69,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Na stránkách DOXY 3 USB-C Wand Massager byl vyvinut speciálně pro mladší generaci. Tento průlomový technický vývoj odpovídá preferencím generace Z, která si cení povědomí o značce, spolehlivého výkonu, stylového designu, efektivity a poměru ceny a výkonu. Je odpovědí na měnící se potřeby mladší cílové skupiny, která upřednostňuje kvalitu i dostupnou cenu.

    Porušte pravidla a užívejte si sílu masážní hůlky DOXY 3 USB-C kdykoli a kdekoli!

    Značka DOXY znamená začlenění a posílení postavení. Na Wand Massager z DOXY jsou navrženy tak, aby splňovaly širokou škálu potřeb a preferencí, takže každý může zažívat potěšení podle svých vlastních podmínek.

    S DOXY 3 USB-C Wand Massager máte vždy vše pod kontrolou!

    S kabelem o délce 3 metry DOXY 3 USB-C Wand Massager nabízí bezkonkurenční svobodu a pohodlí při cestování po celém světě. Inspirováno slavným DOXY Cast 3 Wand Massager a dobíjecím zařízením Die Cast 3R, je tento kompaktní a DOXY Wand Massager přináší stejně neuvěřitelně silné vibrace, které vám vyrazí dech. Vysoce kvalitní precizní konstrukce z ABS zaručuje odolnost, příruční hmotnost a elegantní design.

    Cenově dostupný výkon pro generaci Z - přímo k orgasmu!

    Rozpoutejte svůj chtíč s takzvanou funkcí Continuous Power, kterou můžete snadno nastavit pomocí tlačítek + a - a najít tak ideální intenzitu. Pro extra nakopnutí můžete aktivovat režim Pulse pouhým stisknutím a podržením tlačítka napájení po dobu 3 sekund.

    Hlavici na DOXY 3 USB-C Wand Massager je vyrobena z vysoce kvalitního silikonu příjemného na tělo, který je na pokožce měkký a sametový. Ve srovnání s většími původními a vlajkovými kovovými modely je menší hlava DOXY 3 USB-C méně zastrašující a je ideální pro seznámení se s přístrojem Wand Massager seznámení s jedním z nich. Lze ji také použít k velmi přesné masáži těžko přístupných míst na těle. Hlavu lze také odejmout pro snadné čištění, což zajišťuje hygienu a stálý výkon.

    Sexy luxusní pohodlí:

    DOXY 3 USB-C je k dispozici ve dvou fascinujících barvách: tyrkysové a matně černé. Tento průkopnický masážní přístroj, který nabízí bezkonkurenční výkon a potěšení v elegantním, kompaktním designu, dává všanc DOXY 3 zastíní vše ostatní Wand Massager ve své cenové kategorii. Na DOXY 3 USB-C je odpovědí na touhu po vysokém výkonu a kvalitě za naprosto přijatelnou cenu. Skutečný převrat, téměř příliš dobrý na to, aby to byla pravda!

    Další podrobnosti:

    • DOXY 3 USB-C Wand Massager
    • Rozměry: Délka těla 28 cm, průměr hlavy 4,5 cm, obvod těla 12 cm.
    • Hmotnost: 310 g
    • Napájení: DOXY 3 USB-C Wand Massager je napájen prostřednictvím integrovaného kabelu USB-C. Vezměte prosím na vědomí, že napájecí jednotka NENÍ součástí dodávky a NENÍ kompatibilní s nástavci pro Wand Massager Zařízení Cast 3 a The Cast 3R je kompatibilní. K napájení budete potřebovat adaptér USB-C se zástrčkou Power Delivery (PD) 5V/3A Wand Massager s napájením.
    • Délka kabelu: 3 metry
    • Na DOXY 3 USB-C Wand Massager je flexibilní masážní přístroj, který je vhodný jak pro ženy, tak pro muže a páry. Ženy jej mohou používat k intenzivní stimulaci klitorisu a dalších erotogenních zón, muži perinea, penisu, varlat a konečníku. Pro páry nabízí masér vzrušující způsob, jak zlepšit předehru a užít si dodatečnou stimulaci během pohlavního styku.

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Génial

    Cet appareil est génial tout simplement

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Mega

    Mega verarbeitetes Gerät! Der Kopf des Vibrators ist sehr groß und besteht aus Silikon. Er ist "weich" und der Kopf ist minimal biegsam. Er ist relativ leise. Die Verarbeitung ist sehr gut und sauber. Die Farbe ist sehr schön :)!!! Besser geht es nicht!!! Vielen Dank dafür!!! So etwas sollte in keiner Nachttischschublade fehlen.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    DOXY 3 USB-C Wand Massager - Tyrkysová

    DOXY 3 USB-C Wand Massager - Tyrkysová

    Na stránkách DOXY 3 USB-C Wand Massager byl vyvinut speciálně pro mladší generaci. Tento průlomový technický vývoj odpovídá preferencím generace Z, která si cení povědomí o značce, spolehlivého výkonu, stylového designu, efektivity a poměru ceny a výkonu.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    20 další položky ve stejné kategorii: