Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

DOXY Massager

Zpravodaj

DOXY Original Wand Massager - Bílá

Na stránkách DOXY Original Wand Massager je britská verze kouzelné hůlky. DOXY Original Wand Massager je velká, neuvěřitelně silná a má mimořádně velkou masážní hlavici. Tento vibrátor nejen masíruje svalové napětí, ale také poskytuje extrémní orgasmy.

Více informací

3608/00

119,90 €


-5%

113,91 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Na stránkách DOXY Original Wand Massager je britská verze kouzelné hůlky. DOXY Original Wand Massager je velká, neuvěřitelně silná a má mimořádně velkou masážní hlavici. Tento vibrátor nejen masíruje svalové napětí, ale také poskytuje extrémní orgasmy. Ať už chcete tento výkonný vibrátor používat jakkoli, tzv DOXY Original Wand Massager rozvine svůj intenzivní, pronikavý účinek přesně tam, kde to nejvíce potřebujete.

    The DOXY Massager Original - pozvánka k hlubokým pocitům

    The DOXY Original Wand Massager je jedním z našich nejdostupnějších Wand Massager. Jeho pouzdro je vyrobeno z vysoce kvalitního ABS, díky čemuž jej můžeme nabídnout za vynikající cenu. Příznivá cena však neznamená, že by měl méně co nabídnout než naše ostatní DOXY Nástěnné masážní přístroje! Pod šedou silikonovou hlavicí, která je příjemná na tělo, se skrývá naše charakteristická litá kovová hlava, v níž je umístěn stejný motor a která zajišťuje extrémně silné vibrace, díky nimž je masážní přístroj Wand Massager z naší prémiové řady tlakových odlitků.

    Přesné ovládání pouhým stisknutím tlačítka!

    DOXY Original Wand Massager má o 30 % vyšší výkon než hlavice Hitachi Magic Wand. K ovládání této dechberoucí intenzity slouží tzv DOXY Original Wand Massager má ovládání, které naši zákazníci milují, a umožňuje vám pomalu zvyšovat rychlost od jemných vibrací při 3 000 otáčkách za minutu až po hřmotné crescendo při 9 000 otáčkách za minutu. Stisknutím a podržením tlačítka napájení po dobu tří sekund aktivujete režim stupňující se pulzace a necháte originální nástěnný masážní přístroj převzít kontrolu DOXY Originální masážní hůlka pod kontrolou. Uvědomte si, do čeho se pouštíte ... Na DOXY Wand Massager není jen tak ledajaký vibrátor, ale chvějící se a pulzující mega monstrum s ohebnou hlavicí. Je tak výkonná, že snadno uvolní léta ztvrdlé svaly. Přiložte tedy hlavici masážního přístroje na intimní, erotogenní zónu a užívejte si rázové vlny, které si razí cestu vaším tělem. Jste připraveni na tuto dechberoucí výzvu?

    Zažijte kouzlo masážní hlavice DOXY !

    Hmotnost a mechanika hlavice Doxy jsou odlity z hliníku a místo monotónního hučení poskytují uklidňující chvění a pulzace. Díky pronikavým vibracím, které pronikají hluboko do těla, se DOXY Wand Massager obzvláště účinné při použití jako masážní přístroj pro celé tělo nebo pro intimnější chvíle.

    DOXY Wand Massager zaujme svým skvělým designem!

    Ergonomicky tvarované tělo přístroje se vyznačuje DOXY Original pohodlně padne do ruky a je vyrobeno z robustního materiálu, který je známý svou odolností proti nárazům. Přírodní ani umělé oleje mu nemohou uškodit. Precizně vyrobená, 6 cm dlouhá kovová hlava je potažena sametově jemným lékařským silikonem, který zajišťuje bezchybný povrch.

    Vaše bezpečnost je na prvním místě!

    Zásuvkový zdroj zajišťuje, že se k holicímu strojku dostane pouze stejnosměrný proud o nízkém napětí Wand Massager a umožňuje tak bezpečné a bezproblémové používání kdekoli na světě. Díky velkorysému třímetrovému kabelu se nemusíte obávat, že budete v blízkosti elektrické zásuvky, když budete chtít používat přístroj Wand Massager používat.

    DOXY Wand Massager - skutečný všestranný pomocník!

    DOXY Wand Massager je mnohem víc než jen další masážní přístroj, je to brána do vesmíru rozkoše, který jen čeká na objevení. Nezáleží na tom, jakého jste pohlaví, zda se vydáváte na vášnivou cestu sami, nebo s partnerem, The DOXY vám nabízí nepřeberné množství dechberoucích možností.

    Pro ženy:

    • Sólo: Silné vibrace DOXY lze použít k vnější stimulaci. Mnoho žen jej považuje za obzvláště účinný pro stimulaci klitorisu, což vede k intenzivním orgasmům. Široká hlavice DOXY Wand Massager pokrývá velkou plochu a poskytuje hluboký vibrační pocit, který přesahuje oblast kontaktu.
    • Masáž těla: Tělo DOXY Wall Massager je vhodný nejen pro sexuální potěšení, ale také pro masáž těla. Uvolňuje napjaté svaly, zejména v oblasti krku, zad a ramen.


    Pro muže: Masážní masážní přístroj je vhodný pro muže a ženy, pro které je určen:

    • Sólo: Muži mohou používat DOXY stimulovat perineum, citlivou oblast mezi šourkem a konečníkem. Při vedení masážního přístroje podél dříku penisu vzniká jedinečný vibrační pocit. Řitní otvor také cítí DOXY Wand Massager cítí báječně.
    • Masáž těla: Stejně jako ženy, mohou i muži používat tzv DOXY k uvolnění celého těla a odbourání celodenního stresu.


    Pro páry:

    • Společné potěšení: Páry mohou využít DOXY Wand Massager během předehry a střídat se při vzájemné masáži nebo zkoumání erotogenních zón. Síla a rozsah vibrací mohou do sexu v ložnici vnést vzrušující prvek.
    • Zvýšení intimity: Použití DOXY Wand Massager během sexuálního aktu může umocnit sexuální prožitek. Na stránkách DOXY lze použít například ke stimulaci klitorisu během penetrace, což zvyšuje potěšení obou partnerů.


    Souhrnně lze říci, že DOXY Wand Massager překračuje tradiční hranice sexuálních hraček a má pro každého něco. Nechte se ohromit silou DOXY Wand Massager a vydejte se na cestu bezkonkurenčního potěšení.

    Další podrobnosti:

    • DOXY Original Wand Massager
    • Rozměry: Celková délka 37 cm, průměr hlavice 6 cm, obvod pouzdra 16 cm.
    • Hmotnost: 500 g
    • Napájení: Napájecí jednotka napájí zařízení stejnosměrným proudem o nízkém napětí.
    • Adaptér je součástí dodávky - UK, EU, USA a AU/NZ
    • Délka kabelu: 3 metry
    • Kombinace DOXY Wand Massager s naším lubrikantem na vodní bázi Aquameo pro jemnou a bezpečnou stimulaci a vyčistěte jej Wand MassagerVERYCLEAN Spray, naším rychlým a snadným čisticím sprejem.
    • Objevte vrchol rozkoše! Ponořte se do světa, kde se kvalita snoubí s rozkoší - s bezkonkurenčními vibrátory DOXY a rozsáhlou kolekcí MEO, která neponechává nic náhodě. Vyberte si to nejlepší, protože si nic jiného nezasloužíte. DOXY & MEO - Kde se kvalita snoubí s rozkoší! DOXY a MEO jsou dvě dobře známé značky v průmyslu pro dospělé. Obě si vytvořily mezeru díky výrobkům, které upřednostňují kvalitu, výkon a spokojenost uživatelů. Každá značka má své silné stránky: Zatímco DOXY je známá svými výkonnými masážními přístroji, které přinášejí bezkonkurenční pocity, MEO se vyznačuje rozmanitým sortimentem výrobků, které uspokojují různé chutě a preference. Nejdůležitější je, že obě značky používají pro své výrobky vysoce kvalitní materiály. Ty zajišťují jejich zákazníkům dlouhou životnost a bezpečnost.
    • MEO je registrovaná ochranná známka společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    I am her hero today, go me!

    My wife loves it and its quite. She says it's different than the Hitachi, which she has used for years, and she likes it better. I am her hero today, go me!

      Napište vlastní recenzi

      DOXY Original Wand Massager - Bílá

      DOXY Original Wand Massager - Bílá

      Na stránkách DOXY Original Wand Massager je britská verze kouzelné hůlky. DOXY Original Wand Massager je velká, neuvěřitelně silná a má mimořádně velkou masážní hlavici. Tento vibrátor nejen masíruje svalové napětí, ale také poskytuje extrémní orgasmy.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      20 další položky ve stejné kategorii: