Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální sprchy

Zpravodaj

Anální sprcha ze silikonu Aquameo Streamer - délka 23 cm

Flexibilní anální sprcha Streamer ze silikonu od společnosti Aquameo představuje revoluci v intimní hygieně. Společnost Aquameo, která je expertem na vysoce kvalitní lubrikační gely, nyní rozšiřuje svůj sortiment o intimní sprchy pro každodenní svěžest a čistotu - pro vaginální i anální použití.

Více informací

3554/00

k dispozici na

    Více informací

    Silikonová anální sprcha Aquameo Streamer s délkou 23 cm je ideální pro důkladnou intimní hygienu.

    Pružná silikonová anální sprcha "Streamer" od společnosti Aquameo přináší revoluci v intimní hygieně. Jako expert na vysoce kvalitní lubrikační gely rozšiřuje nyní Aquameo svůj sortiment o intimní douche pro každodenní svěžest a čistotu - pro vaginální i anální použití.

    S Aquameo se rozhodujete pro jemnou a příjemnou intimní hygienu - pro vnitřní čistotu, kterou můžete cítit.

    Díky hygienickému silikonovému materiálu zaručuje intimní douche Aquameo jemnou a důkladnou očistu, která se přizpůsobí vašim potřebám. Samozřejmostí je snadná manipulace a diskrétnost. Intimní sprcha se tak snadno používá i na cestách.

    Jak anální sprchu používat?

    Pro příjemné a účinné anální sprchování se doporučuje ohřát vodu na tělesnou teplotu. V ideálním případě by měl být konečník vyčištěn přibližně 45 minut před análním stykem, aby byla zajištěna optimální čistota. Při pohlavním styku nebo anální sprše by neměly chybět dva nepostradatelní společníci: Lubrikant a uvolněná atmosféra. Kvalitní lubrikant na vodní bázi, jako je Aquameo, zajistí, že anální styk lze zavést bez námahy a jemně, ať už anální, nebo vaginální.

    Nejdůležitější vlastnosti flexibilní anální sprchy Aquameo Streamer:

    • Intimní sprcha od společnosti Aquameo boduje díky snadnému použití. Jako spolehlivý doplněk vašeho sprchového rituálu lze intimní sprchu snadno připojit ke sprchové hadici.
    • Pružný silikonový materiál se jemně přizpůsobí vaší anatomii a umožňuje bezpečné a důkladné čištění - ideální pro vaginální a anální oblast. Díky účinnému čištění se budete cítit vždy svěží a čistá.
    • Tyto intimní sprchy byly speciálně vyvinuty pro ošetření nejcitlivějších částí vašeho těla s maximální péčí a oddaností. Silikonové anální sprchy se nejen snadno používají, ale jsou také mimořádně odolné, protože silikon je známý jako pevný a odolný materiál.
    • Ať už s používáním intimních doušů začínáte, nebo jste zkušení a hledáte vysoce kvalitní výrobek, silikonová anální sprcha vám nabízí to nejlepší z obou světů - pohodlí a bezpečnost. Můžete se uvolnit, cítit se bezpečně a soustředit se na to, na čem skutečně záleží - na osobní hygienu a pohodu vašeho těla.


    Kovová anální sprcha nebo moderní silikonová anální sprcha?

    Je čas dát sbohem běžným kovovým sprchovým hlavicím a přejít na novou generaci pružných a k pokožce šetrných silikonových intimních douch. Nejenže zlepšíte svou osobní hygienu, ale přispějete také ke své pohodě. Určitě pocítíte rozdíl. Všichni bychom se přece měli snažit zacházet se svým tělem s láskou a věnovat mu tu nejlepší možnou péči. Začněme tedy tím, že zlepšíme svou intimní hygienu a budeme používat jen ty nejlepší výrobky. Zažijte zcela novou úroveň čistoty a pohodlí s revoluční silikonovou intimní sprchou od společnosti Aquameo.

    Zvolte siAquameo a získejte spolehlivý výrobek, který do vaší každodenní hygienické rutiny přinese kvalitu a pohodlí - protože vaše tělo si zaslouží jen to nejlepší.

    Více informací:

    • Aquameo anální sprcha ze silikonu
    • Lze použít jako anální a vaginální sprchu.
    • Zásada Aquameo: vysoce kvalitní intimní produkty pro vaši pohodu. Zkušenosti získané při výrobě lubrikantů jsou zapracovány do vývoje intimních doušů a přesvědčí svou kvalitou a péčí.
    • Sprchová hlavice je vhodná pro všechny sprchové hadice se standardním půlpalcovým závitem.
    • Super flexibilní, bez námahy se přizpůsobí anatomii.
    • Vhodná pro všechny lubrikanty.
    • Celková délka 24,5 cm, průměr 2,3 cm, zasouvací délka 23 cm.
    • Barva: charakteristická modrá Aquameo.
    • Intimní sprcha od společnosti Aquameo je k dispozici ve čtyřech velikostech.
    • Materiál: silikon, bez ftalátů a ABS.
    • Neděláme žádné kompromisy, pokud jde o kvalitu a bezpečnost našich intimních a análních doupat. Ve společnosti MEO každý den pracujeme na neustálém zlepšování kvality a na prvním místě je pro nás vaše spokojenost.
    • MEO a Aquameo jsou registrované ochranné známky společnosti MEO v Německu.


    Používání anální sprchy před análním sexem je důležité z několika důvodů:

    1. Hygiena: Předchozí očista pomocí anální sprchy dokáže odstranit nežádoucí nečistoty a bakterie, což snižuje riziko infekce a zajišťuje větší čistotu.

    2. Pohodlí: Používání anální sprchy vám může pomoci cítit se celkově čistěji a pohodlněji, díky čemuž je sexuální zážitek příjemnější.

    3. Prevence: Během análního sexu se bakterie mohou snadno rozšířit do jiných částí těla a způsobit infekce. Důkladná očista pomocí anální sprchy předtím tomu může zabránit.

    Anální sprcha může být užitečná i po análním sexu:

    1. Hygiena: Anální sprcha pomáhá odstranit zbytky lubrikantu, zbytky kondomu nebo jiné zbytky.

    2. Zdraví: Anální sprcha může pomoci snížit riziko infekce odstraněním škodlivých bakterií.

    3. Pohodlí: Anální sprcha vám může pomoci cítit se po análním sexu svěžeji a čistěji.

    Poznámka: Nadměrné nebo příliš časté používání análních douchů může narušit přirozenou střevní flóru a způsobit podráždění.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Sehr gut

    Die anale Dusche von Meo aus Silikon funktioniert wirklich sehr gut. Sie ist sehr flexibel und erreicht alle Stellen ziemlich gut.

      Napište vlastní recenzi

      Anální sprcha ze silikonu Aquameo Streamer - délka 23 cm

      Anální sprcha ze silikonu Aquameo Streamer - délka 23 cm

      Flexibilní anální sprcha Streamer ze silikonu od společnosti Aquameo představuje revoluci v intimní hygieně. Společnost Aquameo, která je expertem na vysoce kvalitní lubrikační gely, nyní rozšiřuje svůj sortiment o intimní sprchy pro každodenní svěžest a čistotu - pro vaginální i anální použití.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: