Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální sprchy

Zpravodaj

Anální sprcha ze silikonu Aquameo Surge - délka 30 cm

Objevte revoluci v intimní hygieně - flexibilní 30 cm dlouhou anální sprchu Surge od společnosti Aquameo. Jako renomovaný specialista na vysoce kvalitní osobní lubrikanty rozšiřujeme své portfolio o segment intimních douš. Silikonová intimní sprcha, vyvinutá pro vaginální i anální použití, nabízí dokonalé řešení pro vaši intimní hygienu.

Více informací

3555/00

k dispozici na

Více informací

Flexibilní anální sprcha Surge pro důkladnou intimní hygienu - nezbytnost pro každého milovníka análního sexu!

Objevte revoluci v intimní hygieně - flexibilní 30 cm dlouhou anální sprchu Surge od společnosti Aquameo. Jako renomovaný specialista na vysoce kvalitní osobní lubrikanty rozšiřujeme své portfolio o segment intimních doucherů. Silikonová intimní sprcha, vyvinutá pro vaginální i anální použití, nabízí dokonalé řešení pro vaši intimní hygienu. Aquameo vám poskytne spolehlivou péči, kterou si vaše tělo zaslouží.

S Aquameo se rozhodujete pro jemnou a příjemnou intimní hygienu - pro vnitřní čistotu, kterou můžete cítit.

Díky hygienickému silikonovému materiálu zaručuje intimní sprcha Aquameo jemnou a důkladnou očistu, která se přizpůsobí vašim potřebám. Samozřejmostí je snadná manipulace a diskrétnost. Intimní sprcha se tak snadno používá i na cestách.

Jak anální sprchu používat?

Pro příjemné a účinné anální sprchování se doporučuje ohřát vodu na tělesnou teplotu. V ideálním případě by měl být konečník vyčištěn přibližně 45 minut před análním stykem, aby byla zajištěna optimální čistota. Při pohlavním styku nebo anální sprše by neměly chybět dva nepostradatelní společníci: Lubrikant a uvolněná atmosféra. Kvalitní lubrikant na vodní bázi, jako je Aquameo, zajistí, že anální styk lze zavést bez námahy a jemně, ať už anální, nebo vaginální.

Nejdůležitější vlastnosti flexibilní silikonové anální sprchy:

  • Intimní sprcha od společnosti Aquameo boduje svým snadným použitím. Jako spolehlivý doplněk vašeho sprchového rituálu lze intimní sprchu snadno připojit ke sprchové hadici.
  • Pružný silikonový materiál se jemně přizpůsobí vaší anatomii a umožňuje bezpečné a důkladné čištění - ideální pro vaginální a anální oblast. Díky účinnému čištění se budete cítit vždy svěží a čistá.
  • Tyto intimní sprchy byly speciálně vyvinuty pro ošetření nejcitlivějších částí vašeho těla s maximální péčí a oddaností. Silikonové anální sprchy se nejen snadno používají, ale jsou také mimořádně odolné, protože silikon je známý jako pevný a odolný materiál.
  • Ať už s používáním intimních doušů začínáte, nebo jste zkušení a hledáte vysoce kvalitní výrobek, silikonová anální sprcha vám nabízí to nejlepší z obou světů - pohodlí a bezpečnost. Můžete se uvolnit, cítit se bezpečně a soustředit se na to, na čem skutečně záleží - na osobní tělesnou hygienu a pohodu.


Silikonové anální sprchy ve srovnání s kovovými análními sprchami:

Je čas dát sbohem běžným kovovým sprchám a přejít na novou generaci pružných a k pokožce šetrných silikonových intimních sprch. Nejenže zlepšíte svou osobní hygienu, ale přispějete také ke své pohodě. Určitě pocítíte ten rozdíl. Všichni bychom se přece měli snažit zacházet se svým tělem s láskou a věnovat mu tu nejlepší možnou péči. Začněme tedy tím, že zlepšíme svou intimní hygienu a budeme používat jen ty nejlepší výrobky. Zažijte zcela novou úroveň čistoty a pohodlí s revoluční silikonovou intimní sprchou od společnosti Aquameo.

Zvolte siAquameo a získejte spolehlivý výrobek, který do vaší každodenní hygienické rutiny přinese kvalitu a pohodlí - protože vaše tělo si zaslouží jen to nejlepší.

Více informací:

  • Aquameo anální sprcha ze silikonu
  • Lze použít jako anální a vaginální sprchu.
  • Zásada Aquameo: vysoce kvalitní intimní produkty pro vaši pohodu. Zkušenosti získané při výrobě lubrikantů jsou zapracovány do vývoje intimních doušů a přesvědčí svou kvalitou a péčí.
  • Sprchová hlavice je vhodná pro všechny sprchové hadice se standardním půlpalcovým závitem.
  • Super flexibilní, bez námahy se přizpůsobí anatomii.
  • Vhodná pro všechny lubrikanty.
  • Celková délka 32 cm, průměr 2,4 cm, zasouvací délka 30 cm.
  • Barva: charakteristická modrá Aquameo.
  • Intimní dutinky Aquameo jsou k dispozici ve čtyřech velikostech.
  • Materiál: silikon, bez ftalátů a ABS.
  • Neděláme žádné kompromisy, pokud jde o kvalitu a bezpečnost našich intimních a análních doupat. Ve společnosti MEO každý den pracujeme na neustálém zlepšování kvality a na prvním místě je pro nás vaše spokojenost.
  • MEO a Aquameo jsou registrované ochranné známky společnosti MEO v Německu.


Používání anální sprchy před análním sexem je důležité z několika důvodů:

1. Hygiena: Předchozí očista pomocí anální sprchy dokáže odstranit nežádoucí nečistoty a bakterie, což snižuje riziko infekce a zajišťuje větší čistotu.

2. Pohodlí: Používání anální sprchy vám může pomoci cítit se celkově čistěji a pohodlněji, díky čemuž je sexuální zážitek příjemnější.

3. Prevence: Během análního sexu se bakterie mohou snadno rozšířit do jiných částí těla a způsobit infekce. Důkladná očista pomocí anální sprchy předtím tomu může zabránit.

Anální sprcha může být užitečná i po análním sexu:

1. Hygiena: Anální sprcha pomáhá odstranit zbytky lubrikantu, zbytky kondomu nebo jiné zbytky.

2. Zdraví: Anální sprcha může pomoci snížit riziko infekce odstraněním škodlivých bakterií.

3. Pohodlí: Anální sprcha vám může pomoci cítit se po análním sexu svěžeji a čistěji.

Poznámka: Nadměrné nebo příliš časté používání análních douchů může narušit přirozenou střevní flóru a způsobit podráždění.

Mohlo by vás zajímat i toto:

HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Zatím žádné komentáře zákazníků

Napište vlastní recenzi

Anální sprcha ze silikonu Aquameo Surge - délka 30 cm

Anální sprcha ze silikonu Aquameo Surge - délka 30 cm

Objevte revoluci v intimní hygieně - flexibilní 30 cm dlouhou anální sprchu Surge od společnosti Aquameo. Jako renomovaný specialista na vysoce kvalitní osobní lubrikanty rozšiřujeme své portfolio o segment intimních douš. Silikonová intimní sprcha, vyvinutá pro vaginální i anální použití, nabízí dokonalé řešení pro vaši intimní hygienu.

Napište vlastní recenzi

Ostatní zákazníci také zakoupili:

30 další položky ve stejné kategorii: