Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální sprchy

Zpravodaj

Anální sprcha ze silikonu se sprchovou hadicí "The Cleaner Set" Aquameo - délka 15 cm

Díky kompaktní délce 15 cm je tato anální sprcha mimořádně uživatelsky přívětivá a ideální pro každého, kdo si cení jednoduché a účinné intimní hygieny. Sada však neboduje pouze flexibilní silikonovou sprchovou hlavicí - součástí balení je také kvalitní sprchová hadice. Vše, co potřebujete pro pocit svěžesti a čistoty - kompletní balíček pro optimální intimní hygienu.

Více informací

3557/00

k dispozici na

    Více informací

    The Cleaner Set -dokonalá kompletní sada s anální sprchou a hadičkou - pro důkladnou intimní hygienu.

    Díky kompaktní délce 15 cm je tato anální sprcha mimořádně uživatelsky přívětivá a ideální pro každého, kdo si cení jednoduché a účinné intimní hygieny. Sada však neboduje pouze flexibilní silikonovou sprchovou hlavicí pro intimní hygienu - součástí balení je také kvalitní sprchová hadice. Vše, co potřebujete pro pocit svěžesti a čistoty - kompletní balíček pro optimální intimní hygienu.

    S Aquameo se rozhodujete pro jemnou a příjemnou intimní hygienu - pro vnitřní čistotu, kterou můžete cítit.

    Díky hygienickému silikonovému materiálu zaručuje intimní sprcha Aquameo jemnou a důkladnou očistu, která se přizpůsobí vašim potřebám. Samozřejmostí je snadná manipulace a diskrétnost. Intimní sprcha se tak snadno používá i na cestách.

    Jak anální sprchu používat?

    Pro příjemné a účinné anální sprchování se doporučuje ohřát vodu na tělesnou teplotu. V ideálním případě by měl být konečník vyčištěn přibližně 45 minut před análním stykem, aby byla zajištěna optimální čistota. Při pohlavním styku nebo anální sprše by neměly chybět dva nepostradatelní společníci: Lubrikant a uvolněná atmosféra. Kvalitní lubrikant na vodní bázi, jako je Aquameo, zajistí, že anální styk lze zavést bez námahy a jemně, ať už anální, nebo vaginální.

    Nejdůležitější vlastnosti flexibilní silikonové anální sprchy:

    • Intimní sprcha od společnosti Aquameo boduje svým snadným použitím. Jako spolehlivý doplněk vašeho sprchového rituálu lze intimní sprchu snadno připojit ke sprchové hadici.
    • Pružný silikonový materiál se jemně přizpůsobí vaší anatomii a umožňuje bezpečné a důkladné čištění - ideální pro vaginální a anální oblast. Díky účinnému čištění se budete cítit vždy svěží a čistá.
    • Tyto intimní sprchy byly speciálně vyvinuty pro ošetření nejcitlivějších částí vašeho těla s maximální péčí a oddaností. Silikonové anální sprchy se nejen snadno používají, ale jsou také mimořádně odolné, protože silikon je známý jako pevný a odolný materiál.
    • Ať už s používáním intimních doušů začínáte, nebo jste zkušení a hledáte vysoce kvalitní výrobek, silikonová anální sprcha vám nabízí to nejlepší z obou světů - pohodlí a bezpečnost. Můžete se uvolnit, cítit se bezpečně a soustředit se na to, na čem skutečně záleží - na osobní tělesnou hygienu a pohodu.


    Silikonové intimní sprchy ve srovnání s kovovými intimními sprchami:

    Je čas dát sbohem běžným kovovým sprchovým hlavicím a přejít na novou generaci pružných a k pokožce šetrných silikonových intimních sprch. Nejenže zlepšíte svou osobní hygienu, ale přispějete také ke své pohodě. Určitě pocítíte ten rozdíl. Všichni bychom se přece měli snažit zacházet se svým tělem s láskou a věnovat mu tu nejlepší možnou péči. Začněme tedy tím, že zlepšíme svou intimní hygienu a budeme používat jen ty nejlepší výrobky. Zažijte zcela novou úroveň čistoty a pohodlí s revoluční silikonovou intimní sprchou od společnosti Aquameo.

    Zvolte siAquameo a získejte spolehlivý výrobek, který do vaší každodenní hygienické rutiny přinese kvalitu a pohodlí - protože vaše tělo si zaslouží jen to nejlepší.

    Více informací:

    • Intimní sprcha Aquameo ze silikonu
    • Lze použít jako anální a vaginální sprchu.
    • Zásada Aquameo: vysoce kvalitní intimní výrobky pro vaši pohodu. Zkušenosti získané při výrobě lubrikantů jsou zapracovány do vývoje intimních doušů a přesvědčí svou kvalitou a péčí.
    • Sprchová hlavice je vhodná pro všechny sprchové hadice se standardním půlpalcovým závitem.
    • Super flexibilní, bez námahy se přizpůsobí anatomii.
    • Vhodná pro všechny lubrikanty.
    • Celková délka 15 cm, průměr 2 cm, délka hadice 185 cm.
    • Barva: charakteristická modrá Aquameo.
    • Intimní sprchy Aquameo jsou k dispozici ve čtyřech velikostech.
    • Materiál: silikon, bez ftalátů a ABS.
    • Neděláme žádné kompromisy, pokud jde o kvalitu a bezpečnost našich intimních a análních sprch. Ve společnosti MEO pracujeme každý den na neustálém zlepšování kvality a na prvním místě je pro nás vaše spokojenost.
    • MEO a Aquameo jsou registrované ochranné známky společnosti MEO v Německu.


    Používání anální sprchy před análním sexem je důležité z několika důvodů:

    1. Hygiena: Předchozí očista pomocí anální sprchy dokáže odstranit nežádoucí nečistoty a bakterie, což snižuje riziko infekce a zajišťuje větší čistotu.

    2. Pohodlí: Používání anální sprchy vám může pomoci cítit se celkově čistěji a pohodlněji, díky čemuž je sexuální zážitek příjemnější.

    3. Prevence: Během análního sexu se bakterie mohou snadno rozšířit do jiných částí těla a způsobit infekce. Důkladná očista pomocí anální sprchy předtím tomu může zabránit.

    Anální sprcha může být užitečná i po análním sexu:

    1. Hygiena: Anální sprcha pomáhá odstranit zbytky lubrikantu, zbytky kondomu nebo jiné zbytky.

    2. Zdraví: Anální sprcha může pomoci snížit riziko infekce odstraněním škodlivých bakterií.

    3. Pohodlí: Anální sprcha vám může pomoci cítit se po análním sexu svěžeji a čistěji.

    Poznámka: Nadměrné nebo příliš časté používání análních douchů může narušit přirozenou střevní flóru a způsobit podráždění.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Top

    Top Analdusche mit Schlauch. Im Vergleich zu der Anal-Dusche, die ich vorher benutzt habe, funktioniert dieses Modell wirklich sehr gut bzw. viel besser. Das liegt natürlich an Material, beziehungsweise der Flexibilität.

      Napište vlastní recenzi

      Anální sprcha ze silikonu se sprchovou hadicí "The Cleaner Set" Aquameo - délka 15 cm

      Anální sprcha ze silikonu se sprchovou hadicí "The Cleaner Set" Aquameo - délka 15 cm

      Díky kompaktní délce 15 cm je tato anální sprcha mimořádně uživatelsky přívětivá a ideální pro každého, kdo si cení jednoduché a účinné intimní hygieny. Sada však neboduje pouze flexibilní silikonovou sprchovou hlavicí - součástí balení je také kvalitní sprchová hadice. Vše, co potřebujete pro pocit svěžesti a čistoty - kompletní balíček pro optimální intimní hygienu.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: