Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Rozmetadlo úst

Zpravodaj

BDSM roztahovač úst 2.0 - Jennings

Objevte novou dimenzi dominance a podřízení s Jennings Mouth Spreader 2.0! Původně se používal ve stomatologii, ale našel si své stálé místo ve světě BDSM a spojuje smyslné vzrušení s pocitem kontroly.

Více informací

3440/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Objevte novou dimenzi dominance a podřízení s Jennings Mouth Spreader 2.0! Původně se používal ve stomatologii, ale našel si své místo ve světě BDSM a kombinuje smyslné vzrušení s pocitem kontroly.

    Roztahovač úst nepatří mezi nejznámější erotické hračky z oblasti BDSM, ale na fetišistické a BDSM scéně je velmi oblíbený. Připomíná ústní roubík nebo náhubek a často se používá v kombinaci s postrojem na hlavu nebo obojkem. Tato BDSM hračka slouží k otevírání a fixaci úst a čelistí. Submisivní partner je umlčen s ústy dokořán. To umožňuje dominantnímu partnerovi zasunout do široce otevřených úst například svůj penis. Blokovací mechanismus na roztahovači úst zabraňuje submisivnímu opětovnému zavření úst.

    Roztahovač úst podle Jenningse:

    Roztahovač úst 2.0 podle Jenningse si získal oblibu na BDSM scéně z různých důvodů. Důraz je kladen na kontrolu a podřízení, přičemž roztírač úst přebírá fyzickou kontrolu nad ústy pasivního partnera. Mnozí také oceňují lékařský aspekt roztahovače úst, protože dodává hraní rolí další lékařské zázemí. Je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli, takže je nejen odolný, ale také hygienický, což je na BDSM scéně velmi ceněno. Jeho univerzálnost umožňuje použití v různých situacích, přičemž vizuální přitažlivost široce otevřených úst je pro mnoho lidí obzvláště atraktivní. To zvyšuje pocit zranitelnosti a zároveň nabízí nové, vzrušující BDSM zážitky.

    S tímto roztahovačem úst už vaše BDSM sezení nikdy nebudou stejná!

    Vysoce kvalitní materiály: Tento roztahovač úst je vyroben z lékařské nerezové oceli a představuje špičkovou kvalitu a odolnost. Jeho vinylový potah nejen chrání zuby, ale také zajišťuje příjemný pocit při nošení.

    Optimální pohodlí: Důmyslný design zajišťuje pohodlné nošení v ústech i na obličeji. Vinylový potah zajišťuje, že zůstane přesně tam, kde má, a zároveň zabraňuje sklouzávání rozvěrače úst.

    Snadné použití: Mechanismus otevírání rozvěrače úst se ovládá páčkou na boku a ústa pasivního partnera se doširoka otevřou. Tento nastavovací mechanismus spolehlivě udržuje rozvěrač úst v požadované poloze a ústa dokořán.

    Přizpůsobivost: Nastavitelný pásek z veganské kůže umožňuje individuální přizpůsobení jakékoli velikosti hlavy a zajišťuje dokonalé přizpůsobení.

    Další podrobnosti:

    • BDSM roztahovač úst podle Jenningse
    • Nová verze s gumovým potahem
    • Rozměry: cca 20 cm délka x 13 cm plně otevřený.
    • Materiál: nerezová ocel, PVC, veganská kůže
    • Poznámka: Je důležité si uvědomit, že stejně jako u všech BDSM aktivit je zásadní komunikace, souhlas a bezpečnost. Co je pro jednu osobu příjemné a vzrušující, může být pro jinou osobu nepříjemné. Proto je třeba vždy dbát na to, aby se všichni zúčastnění cítili pohodlně a aby byly respektovány hranice.
    • Úklid: Před a po použití s naším sprejem INSTACLEAN.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Wow

    Der Zahnschutz bei dem Mundspreizer ist echt genial! Funktioniert super, klasse Qualität.

      Hodnocení 

      Okay

      Bevorzuge Ballonknebel

        Hodnocení 

        Perfecta

        Cumple a las mil maravilas su funcion, aunque sencilla pero a la vez tiene que ser muy practica y sin duda alguna esta mordaza la da.

          Napište vlastní recenzi

          BDSM roztahovač úst 2.0 - Jennings

          BDSM roztahovač úst 2.0 - Jennings

          Objevte novou dimenzi dominance a podřízení s Jennings Mouth Spreader 2.0! Původně se používal ve stomatologii, ale našel si své stálé místo ve světě BDSM a spojuje smyslné vzrušení s pocitem kontroly.

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          9 další položky ve stejné kategorii: