Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální korálky

Zpravodaj

Anální korálky Analgeddon ® Black Baller

Nyní je konec obyčejným análním korálkům: Přichází upgrade, na který všichni čekali! Zatímco mnoho velkých análních korálků dělá jen to, co od nich očekáváte, nebo mnohem méně, velké anální korálky Analgeddon nastavují nové standardy v oblasti análního potěšení. Ať už jste začátečník nebo expert, přicházejí anální korále v 6 velkých velikostech, které uspokojí každého!

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    Už žádné obyčejné anální kuličky: Přichází upgrade, na který všichni čekali! Zatímco mnohé velké anální korále dělají jen to, co od nich očekáváte, nebo mnohem méně, velké anální korále Black Baller od Analgeddonu nastavují nové standardy, pokud jde o anální potěšení. Ať už začátečník nebo expert, přicházejí anální korále v 6 velkých velikostech, které uspokojí každého!

     

    Proč jsou tyto velké anální korále první volbou pro tolik našich zákazníků? Odpověď spočívá v materiálu a designu:

     

    Tekutý silikon! Tento revoluční materiál je hedvábně jemný, hypoalergenní a extrémně pružný, takže se přizpůsobí každé křivce vašeho těla. Je šetrný k pokožce a poskytuje mimořádně příjemný pocit.

     

    Máte na to, abyste se stali análními profesionály? Vyzkoušejte si to s Black Baller Análními korálky od Analgeddon!

     

    Správná velikost pro každého! Ať už jde o začátečníka, pokročilého nebo absolutního análního profíka - nabízíme různé velikosti, aby si každý mohl najít ideální velikost pro své potřeby.

     

    • S: 9 kuliček - průměr 4 cm, délka 45 cm
    • M: 9 kuliček - průměr 5 cm, délka 55 cm
    • L: 9 kuliček - průměr 6 cm, délka 66 cm
    • XL: 6 míčků - průměr 6 cm, délka 46 cm
    • XXL: 5 míčků - průměr 8 cm, délka 49 cm
    • XXXL: 4 míče - průměr 9 cm, délka 45 cm

     

    Proč jsou tyto anální kuličky neustále vyprodané - zjistěte nyní!

     

    Inovativní design! Silnou přísavnou základnu lze připevnit k jakémukoli hladkému povrchu, což umožňuje používat anální kuličky bez použití rukou. Přísavná základna slouží také jako praktická rukojeť pro vytahování kuličky za kuličkou přesně takovou rychlostí, jaká vám nejvíce vyhovuje. Toto pomalé nebo rychlé stahování během orgasmu může mnohonásobně zvýšit intenzitu orgasmu!

     

    Mnohem víc než jen anální hračka: všestrannost análních kuliček Analgeddon Black Baller Anální kuličky od Analgeddonu nekončí análním použitím. Jsou vhodné i pro vaginální hrátky, a proto je musí mít každý milovník zvláštních dobrodružství.

     

    Velikost není všechno - ale je to velký rozdíl! Nezáleží na tom, jak daleko jste na své anální cestě za poznáním, máme pro vás ideální velikost. Od zvědavého začátečníka až po zkušeného znalce - naše rozmanitost velikostí zaručuje individuální zážitek.

     

    Od 0 do 100: Jak zintenzivnit svůj orgasmus během několika sekund!

     

    Efekt orgasmu! Mnoho mužů uvádí, že anální korálky jim poskytují pocit stimulace a intenzity, kterého je jinak obtížné dosáhnout. Důvodem je prostata, známá také jako "bod P", která může při správné stimulaci análními korálky vést k ohromujícímu orgasmu. A právě zde Black Baller Anální korálky vstupují do hry: zvláštní pocit z pomalého nebo rychlého vytahování análních korálků během orgasmu nesmírně zintenzivňuje pocity. Je to, jako by vlny rozkoše zaplavovaly tělo v nekonečných smyčkách a zintenzivňovaly orgasmus co do trvání i intenzity.

     

    Proč odborníci při používání velkých análních kuliček upřednostňují Aquameo a Extremeo!

     

    Pro optimální zážitek doporučujeme předtím použít anální sprchu. Ta zajistí čisté a bezstarostné potěšení. Při výběru lubrikantu doporučujeme lubrikant na vodní bázi, například Aquameo, který chrání vysoce kvalitní materiál a ještě více zpříjemňuje zavádění análních kuliček. Náš sprej Extremeo uvolňuje svěrače a usnadňuje vám zavádění análních kuliček.

     

    Další podrobnosti:

     

    • Velké anální kuličky Analgeddon ® Black Baller
    • Analgeddon® je registrovaná ochranná známka společnosti MEO Germany. Analgeddon znamená kvalitu, vášeň a bezkonkurenční okamžiky extáze.
    • Materiál: Vyrobeno z vysoce kvalitního silikonu, bez ftalátů.
    • Vhodné pro začátečníky i profesionály.
    • Pro anální i vaginální použití.
    • Používejte prosím pouze s lubrikanty na vodní bázi. Výrobky obsahující silikon mohou poškodit vysoce kvalitní materiál. Náš Extremeo Spray uvolňuje svěrače a usnadňuje vám zavádění análních kuliček.
    • Trvanlivost: Erotické hračky vyrobené z Liquid Silicone jsou odolné a mají dlouhou životnost. Při správné péči mohou vydržet mnoho let.
    • Ne nadarmo je Liquid Silicone jedním z nejoblíbenějších materiálů pro intimní hračky. Zejména u análních kuliček nabízí Liquid Silicone řadu výhod.
    • Bezpečnost: Liquid Silicone je hypoalergenní, což znamená, že je velmi nepravděpodobné, že by způsoboval alergické reakce. Je také neporézní, což znamená, že je odolný vůči bakteriím a dalším mikroorganismům, které se mohou hromadit v porézních materiálech.
    • Pružnost: Liquid Silicone je pevný a zároveň pružný, což z něj činí vynikající materiál pro anální kuličky. Tato pružnost umožňuje, aby se anální kuličky přizpůsobily tělu a zajistily pohodlné zavádění do konečníku a vyjímání z něj.
    • Objevte MEO, přední obchod s análními kuličkami, silikonovými análními kuličkami, velkými análními kuličkami a mnohem více! Ať už jde o anální řetízek, anální hračku, butt plug nebo anální dildo - MEO vám nabízí to nejlepší z nejlepšího. Od análních korálků pro začátečníky až po anální tréninkové sady pro pokročilé uživatele, včetně flexibilních análních hraček, voděodolných análních korálků a sametově hebkých análních korálků. Nabízíme pouze vysoce kvalitní výrobky, od análních korálků bez ftalátů až po anální korálky šetrné k pokožce. Objednejte si anální korále od MEO hned teď a objevte dokonalé potěšení.

    Big Anal Beads

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Perfecto

    Ya las he probado y genial, recomiendo el producto

      Hodnocení 

      Muy placenteras

      El tacto es muy suave y la sensación al usarlas es muy buena. Los 49 cm son el largo total, siendo el insertable algo menor, pero de todas maneras es un tamaño bastante aceptable.

        Hodnocení 

        This thing is the Everest of anal toys!

        These beads live up to the name of the company; they are extreme! I cannot wait to get the 4th bead in. But be careful if you're used to soft big toys, because although it's flexible overall, the beads are firmer than a fist. You definitely need depth experience along with girth to get these in all the way :') .

          Hodnocení 

          Tolle Verarbeitung

          Tolle Verarbeitung! Fühlt sich gut an! Größen Auswahl ist der Wahnsinn. Kompliment.

          • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
          Hodnocení 

          Jederzeit wieder. Top Qualität.

          Gute Verarbeitung. Aber wirklich etwas schwer die Größe XXL komplett aus nutzen zu können. Mit etwas Übung und ausreichend Entspannung klappte es aber dann doch!

          • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
          Hodnocení 

          Perfect for both of us!

          My girlfriend and I are absolutely thrilled with these anal beads. The workmanship is excellent and the silicone feels really comfortable on the skin. The size and length are just right - it fits perfectly. We would recommend this product to anyone. It really lived up to our expectations and is a great upgrade for our bedroom. We are completely satisfied!

            Napište vlastní recenzi

            Anální korálky Analgeddon ® Black Baller

            Anální korálky Analgeddon ® Black Baller

            Nyní je konec obyčejným análním korálkům: Přichází upgrade, na který všichni čekali! Zatímco mnoho velkých análních korálků dělá jen to, co od nich očekáváte, nebo mnohem méně, velké anální korálky Analgeddon nastavují nové standardy v oblasti análního potěšení. Ať už jste začátečník nebo expert, přicházejí anální korále v 6 velkých velikostech, které uspokojí každého!

            Napište vlastní recenzi

            Ostatní zákazníci také zakoupili:

            28 další položky ve stejné kategorii: