Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Stimulátory prostaty

Zpravodaj

Stimulátor prostaty

Tento zázrak technologie přináší vše, co každý jiný stimulátor prostaty jen slibuje: nezapomenutelnou stimulaci prostaty a dechberoucí orgasmy! Vítěz našeho testu, multifunkční masážní přístroj na prostatu, kombinuje různé funkce, jako jsou vibrace, perineální stimulace, a dokonce jej lze nafouknout pomocí dálkového ovládání.

Více informací

2462/00

139,90 €


-40,00 €

99,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Tento zázrak technologie přináší vše, co každý jiný stimulátor prostaty jen slibuje: nezapomenutelnou stimulaci prostaty a dechberoucí orgasmy prostaty! Vítěz našeho testu, multifunkční masážní přístroj na prostatu, kombinuje různé funkce, jako jsou vibrace, perineální stimulace, a dokonce jej lze nafouknout pomocí dálkového ovládání.

     

    Nafukovací stimulátor prostaty zaručuje naplňující anální potěšení! Díky praktickému dálkovému ovládání lze náš výkonný stimulátor prostaty snadno a rychle nafouknout do extrémní velikosti. Stisknutím tlačítka můžete individuálně určit, kolik můžete nebo máte vy nebo váš partner přijmout. Stimulátor prostaty od MEO® otevírá mnoho příjemných možností, protože i ve své původní podobě je stimulátor prostaty úžasně velký a pevný, ale díky měkkému silikonovému povrchu se dá stále pohodlně zavádět. Jakmile se aktivuje funkce pumpy, stimulátor prostaty se zvětší na mnohonásobek své původní velikosti a poskytuje úžasný pocit tlaku na prostatu. Díky speciálnímu tvaru stimulátoru prostaty je prostata stimulována s naprostou přesností , což pro vás znamená několikanásobný orgasmus prostaty.

     

    Výkonné vibrace, které si můžete na přání zapnout v deseti různých vibračních režimech, poskytují ještě vzrušující potěšení. Všechny funkce lze aktivovat pomocí bezdrátového dálkového ovládání stimulátoru prostaty pouhým stisknutím tlačítka.

     

    Se stimulátorem prostaty vyvinula společnost MEO ® vibrátor prostaty, který se individuálně přizpůsobí tvaru těla a přesně zasáhne prostatu. Pod černým povrchem ze sametově hebkého silikonu se skrývají dva výkonné motory, které ze stimulátoru prostaty dělají špičkovou hračku, která stimuluje prostatu a perineum zároveň.

     

    Kvalita: Důležité kritérium, když si chcete koupit stimulátor prostaty:

     

    Stimulátor prostaty od MEO® se vyznačuje vynikající kvalitou materiálového složení a designu. Díky propracovanému zpracování se na něm nenacházejí žádné rušivé švy nebo hrany.

     

    Přesvědčivá výhoda: Dva výkonné motory!

     

    Stimulátor prostaty MEO ® je vybaven dvěma výkonnými motory, které zajišťují hloubkovou masáž prostaty a perinea. Muži, kteří si dosud anální stimulaci neužili, budou překvapeni, jak intenzivní orgasmus lze zažít, když se těmto dvěma análním bodům rozkoše oddáte.

     

    Rady pro nákup: Stimulátor prostaty by měl mít také dálkové ovládání a baterii s dlouhou výdrží:

     

    Pomocí praktického dálkového ovládání můžete aktivovat 10 různých vibračních frekvencí. Funkci pump-up lze aktivovat individuálně stisknutím a podržením tlačítka. Díky tomu budete mít orgasmus prostaty vždy plně pod kontrolou. Obzvlášť lákavé je samozřejmě předat dálkové ovládání - a s ním i moc nad svým orgasmem - do dalších rukou. Stimulátor prostaty napájí dobíjecí baterie s dlouhou výdrží (dobíjení přes USB) s dobou provozu až 60 minut.

     

    Anální orgasmus u mužů:

     

    Prostata je velmi citlivá, a proto je považována za mužský bod G. A tuto skutečnost byste měli využít pro své potěšení. Protože mužský orgasmus je díky masáži prostaty neuvěřitelný. Klíčové slovo: orgasmus prostaty!

    Je stimulátor prostaty vhodný pro začátečníky?

     

    Díky velmi pružnému povrchu z kvalitního silikonu lze stimulátor prostaty pohodlně zavádět, a proto je ideální i pro začátečníky. Anatomicky dokonale tvarovaný stimulátor prostaty poskytuje mimořádně naplňující potěšení. Stimulátor prostaty se příjemně a pohodlně zavádí. Praktická funkce pumpičky umožňuje rychlý růst obvodu stimulátoru prostaty, a to až na 8 cm. Obvod můžete kdykoli měnit pomocí dálkového ovládání, což ze stimulátoru prostaty činí ideální vibrátor prostaty pro začátečníky i profesionály. Nafukovací stimulátor prostaty je také ideální pro účinné anální protahování.

     

    Mohu stimulátor prostaty používat při sexu?

     

    Ať už si stimulátor prostaty MEO® užíváte sami nebo společně s partnerem, připravte se na dechberoucí orgasmus prostaty. Stimulátor prostaty vás navíc dostane do nálady, protože díky svému speciálnímu tvaru kolík stimuluje prostatu a perineum. Během sexu kolík při každém přírazu masíruje mužský bod G, což vám zajistí neuvěřitelně intenzivní orgasmus. Široká, ergonomicky tvarovaná patka navíc zaručuje maximální bezpečnost při používání.

     

    Vítěz testu u MEO® díky inovativním funkcím a skvělému designu:

     

    S tímto nafukovacím stimulátorem prostaty s dálkovým ovládáním dosahuje MEO ® rozhodně nové úrovně v oblasti stimulace prostaty, protože inovativní design stimulátoru prostaty nejen vizuálně inspiruje, ale také díky mnoha funkcím mimořádně účinně podporuje vaše anální potěšení. Stimulátor prostaty je vybaven ergonomicky tvarovanou rukojetí, díky níž se snadno ovládá požadovaným směrem.

     

    Co dalšího je třeba vzít v úvahu?

    Stimulátor prostaty je zcela vodotěsný, takže si jej můžete vzít s sebou do sprchy pro mokré hrátky. Tichý motor zajišťuje diskrétnost a díky přiloženému nabíjecímu kabelu můžete stimulátor prostaty kdykoli zásobovat čerstvou energií.

     

    Dálkové ovládání umožňuje ovládat stimulátor prostaty ze vzdálenosti až 15 metrů. Vychutnejte si vzrušující stimulaci na cestách v autě, v posilovně, v klubu nebo kdekoli jinde, kde je potřeba ovládání!

     

    Jak stimulátor prostaty používat?

     

    Díky úzké špičce je zavádění stimulátoru prostaty obzvláště snadné a poskytne vám nesrovnatelné potěšení. Tip od MEO ®: Pružný materiál se stává ještě kluzčí s použitím lubrikantu. Naneste na zahnutou hřídel stimulátoru prostaty vydatné množství lubrikantu na vodní bázi, například Aquameo, a jemně jej zasuňte do análního otvoru. Druhé stimulační rameno by mělo být na vašem perineu. Nyní můžete stisknutím tlačítka snadno přepínat mezi 10 výkonnými vibračními režimy a nechat se hýčkat. Dlouhým stisknutím tlačítka můžete stimulátor prostaty nafouknout na požadovanou velikost.

     

    Stimulace prostaty stimulátorem prostaty: vše, co potřebujete vědět:

     

    Stimulátor prostaty vás rozmazlí hned dvakrát. Nejenže se s maximální přesností zaměří na vaši prostatu, ale jeho základna také poskytuje orgasmické vibrace vašemu citlivému perineu. Mezi 10 výkonnými vibračními režimy a funkcí pumpování můžete přepínat jednoduše stisknutím tlačítka na dálkovém ovladači a najít si tak pro vás ten nejpříjemnější režim. Díky tomuto vynikajícímu stimulátoru prostaty se budete cítit uvnitř zcela plní a vibrace perinea a prostaty vám poskytnou další úroveň stimulace. Zúžená špička a sametově hebký povrch snadno vklouznou dovnitř, zatímco speciální konstrukce stimulátoru prostaty zabraňuje příliš hlubokému proniknutí. Nafouknutí stimulátoru prostaty je snadné pomocí dálkového ovládání a jeho vyfouknutí je také rychlé a snadné. Stimulátor prostaty je navíc vodotěsný a poskytuje dechberoucí orgasmus prostaty ve sprše.

     

    Příprava: Takto je masáž prostaty opravdu dobrá!

     

    Pokud se obáváte hygienického hlediska, doporučujeme předtím opláchnout anální sprchu. Pokud je to vaše "poprvé", musíte si zajistit uvolněnou atmosféru, ve které se můžete uvolnit, nebo spíše ty správné svaly. Neměli byste podceňovat sílu svěračového svalu. Tip: MEO® nabízí uvolňující anální sprej EXTREMEO! V závislosti na vašich potřebách a preferencích zde u MEO ® najdete tu správnou pomůcku pro každého. Jedna věc by vám nikdy neměla chybět: dobrý lubrikant - nejlépe takový, který je speciálně určen pro anální použití.

     

    Jak čistit stimulátor prostaty?

     

    Stimulátor prostaty jednoduše očistěte pod tekoucí vodou s trochou jemného mýdla. Pokud dáváte přednost speciální péči, doporučujeme náš čistič hraček VERYCLEAN.

     

    Další podrobnosti:

     

    • Nabíjecí stimulátor prostaty s dálkovým ovládáním
    • Vibrátor na prostatu s funkcí pump-up
    • Přesný: Stimuluje prostatu a perineum.
    • Super výkon: 10 výkonných vibračních režimů pro zpestření.
    • Materiál: silikon + ABS
    • Doba nabíjení: 2 hodiny
    • Doba použitelnosti při plném nabití: 1 hodina
    • Rozměry: 13,8 cm x 11 cm x 3,6 cm (nenafouknutý), 11 cm x 16 cm x 8 cm (nafouknutý)

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    fast perfekt

    Der Stimulator funktioniert super, bin vor Jahren über ein solches Toy mit manueller Pumpe auf den Geschmack der Prostatastimulation gekommen. Man kann den Druck auf die Prostata sehr gut dossieren und die Vibration kommt bei unterschiedlichen dicken auch vollkommen unterschiedlich an der Prostata an.
    Negativ ist nur dass das Toy beim Luftablassen nie richtig zurückgeht und man es nochmal Aufpumpen und in Form bringen muss. Und ich hütte gerne bei einer Version 2.0 Pumpmodie, wie bei den Vibrationen.

      Hodnocení 

      Wann wieder verfügbar???

      Leider ist der Prostata Stimulator schon seit Monaten nicht verfügbar…
      Ist da schon etwas bekannt ab wann der wieder zu kaufen ist???

        Hodnocení 

        Pas mal mais peut mieux faire

        Déçu par l’emballage, mais aussi par la notice d’explication. En dehors de cela un très bon jouet qui joue bien son rôle et est très efficace. De très belles sensations et un orgasme délicieux. Par contre le mauvais emplacement des boutons, ne permet pas de s’asseoir et d’en profiter. De plus lorsque l’on s’est assis dessus, La télécommande a du mal à capter.Je recommande malgré tout cet article pour le plaisir qu’elle m’a procuré.

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Incredible product

        I just got done using mine for the first time and immediately rushed here to leave a 5 star review. It's absolutely wonderful. Not too big initially but not too small and inflates quite a lot, vibrations are comparable to typically much more expensive products, super easy to use and clean, feels solid but goes in easy with some lube, I really have zero issues with this product. Also, if you haven't used an inflatable prostate stimulator before, the feeling is incredible. Easily worth the money, honestly after using it I'm surprised they don't charge more!

        • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Must have!

        Must have! Amazing feeling with the vibration and fullness once it starts pumping!

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Great toy

        This thing is great, love it in my butt during sex. We have had it a long time, it still vibrates and inflates well. It fills me up very well! Feels very good in me. Love it!!!!

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Da avere assolutamente nella propria collezione

        Da avere assolutamente nella propria collezione. Piccolo e discreto, ma che regala sensazioni intense e piacevoli. Lo consiglio a chi soprattutto vuole scoprire il piacere di un massaggio prostatico. Vi assicuro vi aprirà nuove sensazioni e orgasmi più intensi.

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        parfait pour la stimulation de la prostate

        parfait pour la stimulation de la prostate

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Best toy ever

        Best toy we ever got. Replaces many other fixed size prostate stimulators we have had in different sizes.

        • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Wow

        Wow this is good training device....

        • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Prostatastimulation

        Dieser Prostata Stimulator bringt im Vergleich zu anderen Vibratoren eindeutig viel mehr. Ich bin vollkommen zufrieden und kann den Prostatasimulator jedem Mann weiter empfehlen, Den insbesondere die zusätzliche Pumpfunktion macht den großen unterschied.

        • 7 z 7 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

        Napište vlastní recenzi

        Stimulátor prostaty

        Stimulátor prostaty

        Tento zázrak technologie přináší vše, co každý jiný stimulátor prostaty jen slibuje: nezapomenutelnou stimulaci prostaty a dechberoucí orgasmy! Vítěz našeho testu, multifunkční masážní přístroj na prostatu, kombinuje různé funkce, jako jsou vibrace, perineální stimulace, a dokonce jej lze nafouknout pomocí dálkového ovládání.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        30 další položky ve stejné kategorii: