Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální protahování

Zpravodaj

Anální strečink butt plug - Alphamale Observer

Tento anální kolík nabízí maximální potěšení a umožňuje jemné, ale účinné roztažení konečníku. Oberservator je vyroben z netříštivého skla a má elegantní design a je ideálním análním kolíkem pro muže a ženy, kteří chtějí maximálně roztáhnout svůj anální otvor.

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    Tento anální kolík nabízí maximální potěšení a umožňuje jemné, ale účinné roztažení konečníku. Oberservator je vyroben z netříštivého skla a má elegantní design a je ideálním análním kolíkem pro muže a ženy, kteří chtějí maximálně roztáhnout svůj anální otvor. Díky svému hladkému povrchu Oberservator jemně proniká do konečníku a poskytuje neuvěřitelně intenzivní anální roztažení. Náš Observator však není jen anální kolík pro anální roztahování, ale také skutečná pastva pro oči (v pravém slova smyslu). Průhledné borosilikátové sklo vám umožní vidět dovnitř vašeho těla způsobem, který jiné anální kolíky nemají. S trochou lubrikantu a našeho spreje Extremeo Relax zažijete pocit, jaký jste ještě nezažili.

     

    Observator je dokonalá erotická hračka pro anální roztahování! Těžký, nadržený a obzvlášť snadno se zavádí.

     

    Toto mistrovské dílo z vysoce kvalitního nerozbitného borosilikátového skla je vhodné nejen pro zkušené uživatele, ale nabízí i začátečníkům jemný, ale mimořádně uspokojivý úvod do análního strečinku. Tvarované, vysoce kvalitní dildo z nerozbitného a nerozbitného borosilikátového skla je vhodné jak pro začátečníky a zvědavce, tak pro pokročilé uživatele, kteří chtějí kvalitní anální dildo ve tvarovaném provedení nazvat svým vlastním. Zcela průhledný anální kolík lze bez námahy zavést s trochou lubrikantu a je ideálním análním kolíkem pro anální dilataci pro muže i ženy.

     

    Hluboký vhled, jaký jste ještě nezažili!

     

    Zvláštností butt plug ze skla, zejména průhledného Observator, je jeho vizuální estetika a průhlednost. Jeho použití před zrcadlem nabízí fascinující vizuální zážitek. Průhledné sklo umožňuje pohled skrze materiál do nitra těla. Před zrcadlem má člověk přímý a jasný pohled do oblasti, kde je zátka zavedena, což zvyšuje vizuální stimulaci.

     

    Díky hypoalergennímu a k tělu šetrnému materiálu je ideální volbou pro každého. Po skončení potěšení lze Observator snadno vyčistit teplou vodou, mýdlem a naším INSTACLEAN sprejem. Chcete dodat svému prožitku ještě větší šťávu? Pak Observer před použitím nahřejte nebo zchlaďte.

     

    Další podrobnosti: Observer je vhodný pro všechny, kteří chtějí mít možnost sledovat, jak se jim daří:

     

    • Potěšení bez použití rukou pro intenzivní zážitek.
    • Elegantní design z čirého skla, který nejen stimuluje, ale také vizuálně zaujme.
    • Kompatibilní se všemi lubrikanty MEO. Pro obzvláště snadné zavádění doporučujeme použít náš sprej Extremeo.
    • K dispozici ve třech velikostech: Small (průměr 4 cm x délka 16 cm), Medium (průměr 5 cm x délka 16 cm), Large (průměr 6 cm x délka 12 cm).
    • Doporučeno společností MEO, odborníky na produkty pro protahování análního otvoru.
    • Nezáleží na tom, kde žijete, naše výrobky dodáváme po celém světě. Naše BDSM obchody najdete nejen v Evropě, ale po celém světě, například BDSM obchod MEO ve Španělsku, BDSM obchod v Dánsku i ve Finsku, a pokud mluvíte česky, najdete celý náš BDSM sortiment online v České republice, a pokud je vaším jazykem estonština, můžete si naše BDSM produkty objednat online zcela diskrétně v Estonsku.

    • Objevte svět anální dilatace s MEO! V našem obchodě najdete znamenitý výběr vysoce kvalitních produktů pro vaše intimní potřeby. Od všestranných erotických hraček pro roztahování análu přes svůdný skleněný anální kolík až po dildo pro roztahování análu - máme něco pro každý vkus a každou úroveň. Naše anální roztahováky jsou ideální pro začátečníky i zkušené hledače rozkoše a nabízejí nesrovnatelné potěšení. Objevte tu správnou sadu na anální strečink nebo nafukovací anální kolík a zažijte novou dimenzi análního strečinku. MEO nabízí nejvyšší kvalitu, bezpečnost a diskrétnost. Staňte se součástí naší komunity a užijte si nezapomenutelné chvíle análního strečinku. Odvažte se posunout své hranice - s MEO, vaším expertem na anální dilatační erotické hračky.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Wow

    Ich kann dieses Toy nur empfehlen. Ich habe mir es mit 6cm Durchmesser gekauft und das bei der Länge, absoluter Wahnsinn. Das füllt das Rektum mal richtig aus. Das Gefühl dabei ist echt heftig, innen ist alles erregt und es dehnt einen echt gut auf!

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    È amore

    Primo plug. Taglia M perfetta e ha fatto esattamente il suo. Ci siamo divertiti (e sbizzarriti) molto. Con un po’ di lubrificante entra senza problemi, poi la forma è perfetta per abituarsi gradualmente. Non vedo l’ora di comprare il prossimo toy.

      Hodnocení 

      Glass for your Ass

      Toll verarbeitet! War überrascht wie schwer Glas sein kann.. ;)
      Fühlt sich fantastisch an und die Reinigung ist auch easy! 5/5

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      waouh pas pour les amateurs

      Je viens de recevoir le large de 6 cm de diamètre, pas moyen de tricher il ne se déforme pas, une fois qu il a trouvé l'entrée avec un bon paquet de lubrifiant, il glisse tout seul. Vous êtes rempli et mes jambes en tremblent encore. A préciser il est en verre plein et non creux comme je le craignais. j'y retourne c'est trop bon.

      • 13 z 13 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Wunderschönes Produkt

      Lieferung erfolgte super schnell und war sehr gut verpackt in einem ganz neutralen Paket per Post. Habe den Observator noch am selben Tag getestet und bin völlig begeistert. Durch das hohe Gewicht und die glatte Oberfläche gleitet er quasi fast allein hinein und füllt einen KOMPLETT aus. Kann ich sehr empfehlen.

      • 4 z 6 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      Anální strečink butt plug - Alphamale Observer

      Anální strečink butt plug - Alphamale Observer

      Tento anální kolík nabízí maximální potěšení a umožňuje jemné, ale účinné roztažení konečníku. Oberservator je vyroben z netříštivého skla a má elegantní design a je ideálním análním kolíkem pro muže a ženy, kteří chtějí maximálně roztáhnout svůj anální otvor.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: