Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální protahování

Zpravodaj

Extreme Anal Stretch - anální kolík pro anální strečink

Extrémní anální protahování vyžaduje správné anální kolíky, jako je tato extrémní anální hračka. Působivá je nejen velikost a hmotnost, ale především speciální povrchová struktura, díky níž lubrikant obzvlášť dobře přilne a zajistí malé tření. Na výběr máte ze tří velikostí (105 mm až 155 mm ø) butt plug na výběr.

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    Extrémní anální protahování vyžaduje správné anální kolíky, jako je tato extrémní anální hračka. Působivá je nejen velikost a hmotnost, ale především speciální povrchová struktura, díky níž lubrikant obzvlášť dobře přilne a zajistí malé tření. Ideální pro trvalé anální protahování pro muže! Na výběr jsou tři velikosti. Mimochodem, náš fotomodel má rád opravdu velké a vybral si tu opravdu velkou butt plug, velikost XL.

     

    Co je na tomto butt plug pro anální strečink tak výjimečného?

     

    Naprosto přesvědčivý tvar a přesně ty správné rozměry, které zajišťují trvalé a jasně viditelné roztažení análního otvoru. Navíc přesvědčivý materiál, který je dostatečně stabilní a zároveň pružný, takže butt plug je cítit přesně na těch správných místech. Naše butt plug vás zcela vyplní a zaručí maximální spokojenost. Jsou velké a těžké, a proto při jízdě zůstávají stabilní na zemi. Tyto anální kolíky jsou proto ideální pro trénink a protahování. Povrchová struktura zajišťuje, že použitý lubrikant lépe přilne k butt plug a vy si můžete užívat potěšení po dlouhou dobu bez přestávek.

     

    Jaký lubrikant mám použít pro tento velký butt plug pro extrémní anální strečink?

     

    Pro tyto anální kolíky doporučujeme náš hybridní lubrikant MANCUNT. Tento gel kombinuje výhody dvou světů: Klouže jako silikon a smývá se stejně snadno jako voda. Díky MANCUNT je používání těchto velkých análních kolíků dechberoucím potěšením. Rozetřete dostatečné množství lubrikantu na butt plug a pomocí našeho "Lube Shooteru" si ho trochu zasuňte do análního otvoru. Doporučujeme vám také použít náš sprej Extremeo. Tento sprej je ideální volbou jak pro začátečníky v oblasti análního sexu, tak pro zkušené fanoušky extrémního análního roztahování. Speciální účinek Extremeo podporuje snadnější pronikání a vede tak k uvolněnému a vášnivému potěšení. Sprej funguje bez ztráty citlivosti, ale snižuje bolestivou citlivost svěrače a pomáhá dosáhnout nespoutané zábavy s těmito velkými análními kolíky.

     

    Důležité rady pro používání a čištění velkého análního kolíku pro anální roztahování:

     

    Tento butt plug je vyroben z vysoce kvalitního vinylu bez ftalátů. Materiál je pružný a kluzký. Díky fantastické povrchové struktuře vydrží lubrikant obzvlášť dlouho. Použitý materiál je navíc velmi stabilní, takže vám butt plug dlouho vydrží. Před použitím butt plug byste jej však měli důkladně vyčistit. Obvykle stačí teplá voda a jemné mýdlo. Můžete jej důkladně vyčistit pomocí našeho spreje VERYCLEAN. Zvláště důležité je samozřejmě čištění po použití. Před použitím análního kolíku můžete také sami použít anální výplach k vyčištění střeva. V kategorii našeho obchodu "Anální sprcha" najdete velký výběr.

     

    Na co byste měli při roztahování análního otvoru pamatovat?

     

    Řitní otvor je velmi citlivý otvor. Je méně roztažitelný než genitálie, a proto je třeba s ním zacházet opatrně a obezřetně.

     

    Při roztahování konečníku byste se měli vyvarovat následujících chyb:

     

    Při roztahování análního svěrače nepoužívejte sílu! Pokud není sval svěrače uvolněný, průnik je stěží možný. Pokud budete postupovat příliš hrubě, můžete si vážně poranit sval svěrače a střevní sliznici. Proto: Vždy používejte velké množství lubrikantu MANCUNT a protahujte pomalu!

     

    Používejte prosím pouze erotické hračky! Pokud v ložnici není vhodná anální erotická hračka, je lákavé použít jiné předměty. V MEO to nedoporučujeme, protože tyto předměty zvyšují riziko poranění a infekce. Existuje také dobrý důvod, proč je na trhu mnoho análních hraček - mají širokou nožičku, tzv. zarážku. U jiných předmětů a hraček hrozí, že zmizí v řitním otvoru.

     

    Anální dilatace je neuvěřitelně vzrušující sexuální praktika. Příprava vyžaduje určitou opatrnost a při roztahování je třeba dbát dostatečné opatrnosti, aby nedošlo k přetížení svěračového svalu. My v MEO, internetovém obchodě s análními pomůckami, vám doporučujeme přistupovat k tématu análního roztahování opatrně a citlivě - vždy je zábavné objevovat v oblasti análního roztahování něco nového a nemít vše vyzkoušené hned napoprvé. Postupujte pomalu a opatrně - pak si anální roztahování s našimi análními kolíky zamilujete!

     

    Více informací:

     

    • Anální roztahování butt plug ve třech velikostech
    • Ideální pro trvalé anální roztahování pro muže
    • Extra těžký se širokou základnou
    • Mimořádný design pro intenzivní potěšení!
    • S velkou patkou pro zavádění bez použití rukou
    • Používejte pouze s lubrikanty rozpustnými ve vodě (např. Aquameo) nebo s našimi hybridními lubrikanty (Mancunt nebo Formula X)
    • Materiál: Tyto anální kolíky jsou vyrobeny z vysoce kvalitního vinylu, bez ftalátů.
    • Pokyny pro péči: Před a po každém použití je umyjte a hygienicky očistěte pomocí spreje VERYCLEAN.
    • butt plug skladujte prosím odděleně a ne společně s dalšími silikonovými erotickými hračkami.
    • Maximální anální roztahování neboli permanentní anální roztahování a také anální roztahování pro muže může být velmi zábavné. Chcete si také roztáhnout anální otvor pomocí análního strečinku? Pak byste si měli pořídit speciální anální kolík pro anální roztahování, anální kolík XL nebo butt plug XXL. MEO se specializuje na slavný kroužek pro anální strečink, největší anální kolík pro roztahování a zejména na téma "anální strečink muže". Nabízíme anální strečink v mnoha provedeních a barvách, které se výrazně liší od ostatních výrobků pro anální strečink nebo extrémní anální strečink. Spojují v sobě mnoho výhod, které u jiných análních hraček nenajdete. Anální dilatace a extrémní anální roztahování vyžadují správný výrobek, jako je tento speciální, extra velký anální kolík pro maximální anální roztahování.

    • Medium: 180 mm x 105 mm ø, Large 220 mm x 130 mm ø, X-Large 260 mm x 155 mm ø.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Vollkommen begeistert

    Nicht nur die Form ist genial, sondern auch das Material bzw. die Oberfläche. Absolut empfehlenswert! DANKE!!!!!!

      Hodnocení 

      Stinkt und schon kaputt

      der Plug geht garnicht 3 mal gebraut und schon Risse und stinken tut er auch

        Hodnocení 

        Bought the biggest size

        Bought the biggest size and haven’t quite got it all yet but so close and very comfortable every time I try. Think I could manage if I could hold off on cumming a little while longer, think I might go try now!

        • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Ein Festival der analen Orgasmen

        Es ist beeindruckend, wenn man ihn zum ersten Mal auspackt und man zweifelt, ob man überhaupt in der Lage sein wird, die erste Stufe zu versenken. Aber es geht rein, es geht wirklich rein, am Anfang ist es ein bisschen schwer, wenn man nicht vorgedehnt hat, aber wer es hatte, hatte es, und die ersten beiden Stufen öffnen sich allmählich in deinem Körper. Der Druck auf die Prostata ist extrem geil und die ersten Krämpfe beginnen in Deinem Körper. Abhängig von deiner Geilheit und deinem Rhythmus könntest du hier ejakulieren, ohne dich zu berühren. Ein Festival der analen Orgasmen und zwar so lange, wie dein Körper es aushält.

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Maximale Anal Dehnung

        Was für ein absolut ausfüllendes Gefühl, wenn die richtige Größe gefunden ist.
        Sehr gutes Preis/Leistungsverhältnis!!!
        Sogar ansatzweise zum dauerhaften Tragen geeignet...

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Davvero un gigantesco butt plug

        Davvero un gigantesco butt plug. L'enorme circonferenza significa che, non importa quanto lontano lo metti, sperimenterai comunque il tuo orgasmo molto più forte. Il prezzo è alto per qualcosa che potresti descrivere come "un blocco di silicone", ma se ti piace solido e pesante, questo plug anale è la scelta giusta e vale il suo prezzo.

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        I love it

        i found it a little hard to get use to butt now i love it

          Hodnocení 

          Echt cool

          Mamamia ! Nichts für Anfänger aber wenn der Plug erstmal drin ist suuuper. Haben erst die Größe M bestellt und gleich danach noch L. Passen beide super, auch super Material, saugt sich nicht fest, gibt beim sitzen immer Feedback "wie hey ich bin noch da", ist echt irre ständig diese geile Stimulation und Dehnung. Für mich und Männer die auf extreme Analdehnung stehen sind die Plugs echt cool.

          • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
          Hodnocení 

          Feels awesome

          Comfortable, hard to get in if you are not really warmed up first

            Hodnocení 

            Très satisfait

            J'ai acheté les 4 butt plugs de cette série et je suis extrêmement satisfait. Elles ont un poids élevé et un pied large pour que vous puissiez les monter parfaitement. Mais le véritable point fort est le matériau (ni trop dur, ni trop mou) ainsi que la surface spéciale sur laquelle le lubrifiant adhère longtemps et ne sèche pas. Je recommande vivement le butt plug. Peut-être pas adapté aux débutants, mais il y a trois tailles au choix.

            • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

            Napište vlastní recenzi

            Extreme Anal Stretch - anální kolík pro anální strečink

            Extreme Anal Stretch - anální kolík pro anální strečink

            Extrémní anální protahování vyžaduje správné anální kolíky, jako je tato extrémní anální hračka. Působivá je nejen velikost a hmotnost, ale především speciální povrchová struktura, díky níž lubrikant obzvlášť dobře přilne a zajistí malé tření. Na výběr máte ze tří velikostí (105 mm až 155 mm ø) butt plug na výběr.

            Napište vlastní recenzi

            Ostatní zákazníci také zakoupili:

            30 další položky ve stejné kategorii: