Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální korálky

Zpravodaj

Nafukovací anální kuličky XL se závažím a kroužkem na penis

Naše nafukovací anální kuličky s kroužkem na penis pro vás mají připravené nadržené překvapení: uvnitř jsou ukryta těžká závaží, která vám poskytnou fantastický pocit plnosti a stimulace. Vložte anální kuličky, nafoukněte je, nasaďte erekční kroužek a užijte si, až se ve vás anální kuličky udělají a přivedou vás k orgasmickému šílenství!

Více informací

2408/00

89,90 €


-20,00 €

69,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Naše nafukovací anální kuličky s erekčním kroužkem pro vás mají připravené nadržené překvapení: uvnitř jsou ukryta dvě integrovaná těžká závaží, která vám poskytnou fantastický pocit plnosti a stimulace. Vložte anální kuličky, napumpujte je, nasaďte erekční kroužek a užijte si, až se ve vás anální kuličky udělají a přivedou vás k orgasmickému šílenství!

     

    Něco takového jste ještě nezažili: každý krok, každý pohyb vede k silné stimulaci penisu a varlat, zatímco vás nafukovací anální kuličky zcela vyplní, roztáhnou a zároveň stimulují prostatu!

     

    Jsou nafukovací anální kuličky vhodné pro nepřetržité použití?

     

    Jednoznačně ANO! Nafukovací anální kuličky se závažím a erekčním kroužkem lze nosit diskrétně pod oblečením. Přesvědčí tím, že kombinují výhody erekčního kroužku, který zajišťuje pevnou erekci, s dodatečnou stimulací velkých nafukovacích análních kuliček. Parádní výhoda: pumpička je odnímatelná!

     

    Čím jsou nafukovací anální kuličky se závažím a erekčním kroužkem tak výjimečné?

     

    Běžné anální hračky se postarají o to, abyste byli roztaženi a naplněni. S našimi análními korálky, které můžete vkládat jako běžné anální kuličky, však stimulaci stonásobně rozšíříte. Po vložení je můžete nafouknout až na 10 cm, tedy mnohonásobek jejich původní velikosti. To nejlepší na tom je, že jakmile jsou naše anální kuličky nafouknuté, můžete vyjmout ruční pumpičku a užívat si anální kuličky bez jakéhokoli otravného příslušenství a jít s nimi do klubu nebo posilovny.

     

    Jsou tyto anální korále k napumpování vhodnější pro profesionály nebo začátečníky?

     

    Pro obojí! Profesionálové budou ohromeni jedinečným účinkem análních kuliček, ale intenzivní pocity z análních kuliček si mohou vychutnat i začátečníci, protože anální kuličky lze vložit malé a nenafouknuté a poté nafouknout na požadovanou velikost.

     

    Čím jsou tyto nafukovací anální korále tak výjimečné?

     

    Pod povrchem z pružného bezešvého silikonu se nacházejí těžké ocelové kuličky, které dodávají análním korálkům velmi vysokou hmotnost pro dechberoucí stimulaci. Naše anální kuličky nabízejí také vysokou úroveň pohodlí, takže je lze bez problémů nosit i několik hodin - a to diskrétně, protože pumpička, kterou lze anální kuličky nafouknout, je odnímatelná! Ať už jste v kanceláři, na nákupech nebo při sexu s partnerem - anální korále od MEO® vás budou hýčkat na celé čáře!

     

    Jak se anální korále zavádějí? Jak nafukovací anální kuličky s erekčním kroužkem používat?

     

    Pokud jste si vybrali naše anální kuličky, naneste před použitím trochu lubrikantu Alphamale Aqua, aby se vám snadněji zaváděly. Je také dobré se předtím očistit anální sprchou. Poté naneste na prst trochu lubrikantu nebo spreje Extremeo a jemně masírujte svůj nebo partnerův konečník, abyste uvolnili svalstvo a připravili ho na anální korálky. Doporučujeme také nastříkat do análního otvoru trochu lubrikantu pomocí našeho "Lube Shooter".

     

    Varlata se pak jedno po druhém prostrčí kroužkem a poté následuje neztopořený penis. Kroužek se zasune co nejvíce k základně penisu, aby kroužek obepínal penis a varlata zároveň. Na anální kuličky připojené k erekčnímu kroužku naneste trochu lubrikantu (doporučujeme náš lubrikant na vodní bázi Alphamale Aqua) a poté jemně zasuňte anální kuličky jednu po druhé do análního otvoru.

     

    Teprve po úplném zasunutí análních kuliček je jemně naplňte vzduchem pomocí balónkové pumpy. Samy se zasunou do správné polohy, postupně naplní střevo a roztáhnou ho. Dochází ke stimulaci nervů v konečníku; u mužů je silný tlak vyvíjen také na prostatu.

     

    Pánev by se nyní měla pohybovat zepředu dozadu a zase zpět. Naše anální koule si tímto pohybem rozvíjejí vlastní život, což znají jen velmi zkušení sexuální partneři nebo dobré šukací stroje. Těžké ocelové kuličky se pohybují uvnitř nafouknutých análních koulí a předávají svou energii (my jsme to nazvali "šukací energie"), aniž by se anální koule musely pohybovat. Pevné nárazy, stále silnější a silnější, se přenášejí přímo a hluboko do nitra těla. Neuvěřitelný zážitek při každém pohybu a každém kroku.

     

    Mnoho výhod, které přesvědčí na celé čáře:

     

    Vyrobeno z nejlepšího silikonu bez ftalátů - bezpečného pro tělo, neporézního a sametově hebkého, který nabízí jedinečný, mimořádně uspokojivý anální pocit.

     

    Jaký lubrikant mám s análními kuličkami používat?

     

    Trocha spreje EXTREMEO pro uvolnění análního otvoru usnadní zavádění! Naše anální kuličky používejte pouze s lubrikanty na vodní bázi, jako je Aquameo nebo Alphamale Aqua by MEO ®, abyste prodloužili životnost své nové erotické hračky!

     

    Jak nafukovací anální kuličky čistit?

     

    Po použití lze naše anální kuličky díky jejich hladkému povrchu vyčistit teplou vodou a naším čističem hraček VERYCLEAN.

     

    Více informací:

     

    • Nafukovací anální kuličky
    • Naše anální korále jsou ideální jak pro začátečníky, tak pro zkušené znalce. Díky své vysoké pružnosti, hladkému silikonovému povrchu a praktickému zpětnému poutku zajišťují naše anální kuličky vzrušující a vášnivé milování.
    • vhodné 24 hodin denně, 7 dní v týdnu
    • Mimořádně pohodlné nošení, zcela vyplňující anální kuličky se stimulačními vnitřními závažími.
    • Nafukovací s odnímatelnou pumpičkou
    • S integrovaným, pružným erekčním kroužkem
    • Dimensions: Vkládací délka cca 17 cm, průměr 32-35 mm (lze nafouknout až do průměru 10 cm),
    • Materiál: lékařský silikon a kov
    • Čištění před a po použití pomocí spreje VERYCLEAN.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Provoca dipendenza

    Oh oh oh...attenzione attenzione. Provoca dipendenza...

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Amazing

    Premium quality inflatable anal beads with steel rolling balls that stimulate the anus when you move back and forth. Pump them up gradually to prepare the anus for penetration. Adjust the balls against the prostate to let the steel rotating balls create a unique and amazing sensation that you have never felt. Also comes with attached cock ring which makes it ideal for masturbation.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Mi piace molto, molto deciso

    Mi piace molto, molto deciso

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Déçu

    Difficile de rentrer les deux boules car trop souple, et ont du mal à rentrer en place et se maintenir. Entre le coq Ring et les boules, la liaison est trop courte pour pouvoir user des deux en même temps. La solution intermédiaire, Étant de ne rentrer qu’une boule. Donc déçu

    • 6 z 6 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Plug double Boule !

    De sextoy est un pur délice, je l'ai essayé, bien gonflé en me masturbant, j'ai pris un super pied !!

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Fantastisches Gefühl im Ar....

    Bin vollkommen begeistert. Easy zu handeln und das Gefühl im Ar.... ist fantastisch.

    • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Kind of poor design, but great.

    Firstly, I do love this toy, but I have one gripe with the design. Unless you want your genitals pulled between your leggs (as some do, i'm sure) the cock ring is too close to the inflated part. Anyway that's not the part of the toy I was interested in when I bought it so it still gets 5 stars. Very enjoyable.

    • 7 z 7 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Geile Analkugeln

    Die Analkugeln sind geil. Wenn Sie aufgepumpt sind fühlst du sich offen.
    Ein Verbesserung Vorschlag hätte ich noch, es wäre gut, wenn ein Abblaseventil mit dran wäre, da es auch Menschen gibt die etwas dicker sind und die kommen dann später eventuell schlecht an des loch kommen um die Luft wieder rauszulassen

    • 5 z 5 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    These anal beads opens you right up

    These anal beads opens you right up! Insert it with minimal pressure and get it in deep. Then when you pump it up and let it go, you will feel open, wide open!

    • 6 z 6 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Nafukovací anální kuličky XL se závažím a kroužkem na penis

    Nafukovací anální kuličky XL se závažím a kroužkem na penis

    Naše nafukovací anální kuličky s kroužkem na penis pro vás mají připravené nadržené překvapení: uvnitř jsou ukryta těžká závaží, která vám poskytnou fantastický pocit plnosti a stimulace. Vložte anální kuličky, nafoukněte je, nasaďte erekční kroužek a užijte si, až se ve vás anální kuličky udělají a přivedou vás k orgasmickému šílenství!

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    28 další položky ve stejné kategorii: