Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální korálky

Zpravodaj

Nafukovací anální kuličky XXL - Pro anální dilataci

Nafukovací anální kuličky XXL nabízejí jedinečné a přizpůsobitelné potěšení, protože se nafouknou do impozantních rozměrů. Díky možnosti měnit mírné až extrémní anální rozšíření jsou ideální anální erotickou hračkou pro začátečníky i profesionály.

Více informací

3447/00

69,90 €


-20,00 €

49,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Nafukovací anální kuličky XXL nabízejí jedinečné a přizpůsobitelné potěšení, protože se nafouknou do impozantních rozměrů. Díky možnosti měnit mírné až extrémní anální rozšíření jsou ideální anální erotickou hračkou pro začátečníky i profesionály. Muži i ženy je mohou používat ke stimulaci mnoha citlivých nervových zakončení v anální oblasti a objevit potenciál pro silnější orgasmy.

    Kouzlo "Chci víc!":Superlativní nafukovací anální kuličky!

    Anální roztahování je snadné: XXL nafukovací anální kuličky vás posunou na další úroveň! Anální kuličky vždy patřily mezi oblíbené erotické hračky. Díky tomu a možnosti individuálního nastavení velikosti jsou nafukovací anální kuličky jedinečnou erotickou hračkou. Nafukováním análních kuliček lze kontrolovat a zvětšovat anální dilataci (tzv. "anální roztahování"). To poskytuje ideální podmínky pro různé formy anální stimulace, ať už jde o přípravu na anální sex, pro řízené rozšíření análního otvoru nebo prostě jen pro pocit rozkoše z extrémně velkých nafouknutých análních kuliček ve vás.

    Tajný tip pro nejsilnější orgasmus vašeho života:

    Vytáhnutí análních kuliček těsně před vyvrcholením může být pro mnoho mužů a žen neuvěřitelně intenzivním zážitkem. Pokud se anální korále vytahují pomalu a jemně ve správný okamžik, těsně před začátkem orgasmu, může to orgasmus zintenzivnit způsobem, který se dá jen těžko vyjádřit slovy. Tento pocit může být tak ohromující, že je desetkrát silnější než běžný orgasmus.

    Ultimátní erotická pomůcka pro milovníky análního sexu: posouvejte své hranice krok za krokem!

    Maximální kontrola, maximální potěšení: S těmito inovativními análními kuličkami je tradiční prožitek z análního rozšíření výrazně vylepšen. Jsou vybaveny třemi nafukovacími kuličkami a vratným kroužkem a nabízejí variabilní zážitek: od jemného začátku až po extrémní anální dilataci, a to vše pouze s jednou kuličkou s pumpičkou. Vaše dobrodružství, vaše kontrola!

    Diskrétní, dynamické, XXL: anální kuličky, které všechno změní!

    Ať už sólo nebo ve dvojici, nafukovací anální kuličky nabízejí nesrovnatelný zážitek. Mužům mohou intenzivně masírovat prostatu, což vede k ještě silnějším orgasmům. U žen může použití análních kuliček během pohlavního styku vyvolat nesrovnatelný pocit rozkoše. Neustálá vnitřní stimulace análních kuliček zintenzivňuje pocit a tlak, což v kombinaci s vaginální penetrací vede k dechberoucímu sexuálnímu zážitku. To může prohloubit orgasmus, zvýšit vzrušení a posunout celý sexuální zážitek na zcela novou úroveň.

    Jen pro ty nejodvážnější: Odoláte těmto XXL análním kuličkám?

    Snadné a všestranné použití: Vložte anální korálky jeden po druhém, jemně, v nenapuštěném stavu s nějakým lubrikantem na vodní bázi, jako je Aquameo. Pak se sami rozhodněte, jak moc chcete kuličky nafouknout pomocí kuličkové pumpy. Intuitivní manipulace a rychloupínací ventil zaručují snadné a příjemné používání.

    Anální strečink ještě nikdy nebyl tak snadný: Nechte nafukovací XXL anální kuličky pracovat!

    Velmi zvláštní tajemství: Zvláštností těchto análních kuliček je, že trubičku a kuličku s pumpičkou lze po nafouknutí análních kuliček vyjmout. Anální kuličky tak můžete používat, aniž by vám hadička nebo kulička s pumpičkou překážely. To vám dává větší volnost pohybu a umožňuje vám to používat je diskrétněji. Představte si, že nafouknuté kuličky nosíte pohodlně a diskrétně po celý den, dokonce i nepřetržitě!

    . Více informací:

    • XXL nafukovací anální kuličky
    • Vhodné pro každého: Pro začátečníky, pokročilé i profesionály.
    • Maximální velikost pro nejintenzivnější pocity.
    • Pohrajte si s velikostí a objevte nové dimenze rozkoše.
    • Rozměry: Celková délka cca 25 cm. Průměr kuliček (nenafouknutých) 27 mm, průměr kuliček (nafouknutých) 60 mm. Délka trubice cca 63 cm.
    • Materiál: lékařský silikon, bez ftalátů
    • Před použitím análních kuliček je důležité si důkladně umýt ruce. Poté anální kuličky pečlivě očistěte teplou vodou a jemným mýdlem. Po pečlivém očištění kuličky důkladně opláchněte a vysušte na vzduchu. Stejně tak je důležité je po použití opláchnout pod tekoucí vodou a znovu očistit jemným mýdlem. K dezinfekci lze použít také speciální čistič erotických pomůcek, například VERYCLEAN. Důležitá rada: Nepoužívejte prosím k těmto análním kuličkám lubrikant na silikonové bázi, protože by mohl narušit kvalitní materiál análních kuliček. Lepší volbou je lubrikant na vodní bázi, například Aquameo nebo Alphamale. Aplikace Lube Shooter nebo lubrikantu optimalizuje zážitek z análních erotických hraček, jako jsou tyto nafukovací anální kuličky. Díky Lube Shooter se lubrikant rozprostře hlouběji a rovnoměrněji v análním kanálu, takže je zavádění análních kuliček pohodlnější a bezpečnější.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Fill me up buttercup

    A fantastic toy for slowly increasing sizes. 1st time pumped 20, then 30, now 40. OMG Rock hard with the nice cockring included. Would be great if cockring was a further 25mm away from the last ball in. Sometimes a bit difficult to keep in place. Otherwise a must have. Well done to the team from MEO.

      Hodnocení 

      Zu groß für mich

      Zu groß für mich

        Hodnocení 

        Dimensioni ottimali

        Comprate per curiosità, devo dire che sono rimasto sorpreso.

          Hodnocení 

          me encanta

          Tengo mucha experiencia con el sexo anal, así que quise ver cuánto podía dar y decidí invertir dinero en estas bolas anales hinchables. Tiene un grosor suficiente cuando está desinflado y alcanza un GRAN diametro cuando se hincha. He tenido muy buenos orgasmos gracias a la presión que hace en la prostata cuando el plug está inchado. El día que se rompa probaré con el que tiene vibracion

          Consejo: cuando lo tengais metido e inchado al máximo que podais empujar con golpecitos secos para un orgasmo descomunal! ;)

          • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
          Hodnocení 

          Good feeling!

          If you want a full feeling this is what you want.

          • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
          Hodnocení 

          This is a beast.

          The hard part is getting it in. We have found the best way to use it is with your hole open. We prefer to put it in deflated. Plenty of lube. Give it a few pumps to get a position in you. Then start pumping slowly. The feeling of this monster working its way up you is just amazing and intense. I love it.

          • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
          Hodnocení 

          Awesome

          This thing is awesome. It's well made. Perfect for beginners, you can increase the size everytime to go for more and more, perfect to be able to take bigger and bigger things. It goes from very small to super huge. Goes in very easy because it’s so soft and stays in place when pumped up. Super material that does not smell on it own and when you take it out and clean it with only water you will never smell that is has been inside of you. You can adjust the size at all time. It sometimes takes a while to find the hole when reinserting the pump on your own but that's no real problem.

          A little extra:
          If you are into a bit more…. A sexy punishment for your partner or your own. I went for real big and my boyfriend had hard 1 1/2 hours in public

          • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
          Hodnocení 

          Diese Analkugeln sind einfach nur geil!

          Stell dir vor, du stehst kurz vor einem gewaltigen, alles verzehrenden Orgasmus. Dein Atem wird flacher, jeder Muskel in deinem Körper spannt sich an und ein Gefühl der bevorstehenden Lust breitet sich aus. Genau in diesem entscheidenden Moment, wenn die Lust ihren Höhepunkt erreicht, werden die Analkugeln langsam oder schnell herausgezogen. Dieser Vorgang stimuliert die vielen empfindlichen Nervenenden im Analbereich und verstärkt die ohnehin schon intensiven Kontraktionen, die einen Orgasmus begleiten.
          Genau deswegen kann ich diese genialen Analkugeln wirklich jedermann empfehlen.

          • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

          Napište vlastní recenzi

          Nafukovací anální kuličky XXL - Pro anální dilataci

          Nafukovací anální kuličky XXL - Pro anální dilataci

          Nafukovací anální kuličky XXL nabízejí jedinečné a přizpůsobitelné potěšení, protože se nafouknou do impozantních rozměrů. Díky možnosti měnit mírné až extrémní anální rozšíření jsou ideální anální erotickou hračkou pro začátečníky i profesionály.

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          28 další položky ve stejné kategorii: