Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální korálky

Zpravodaj

Anální koule se dvěma koulemi

Jste velkým fanouškem análního sexu? Pak je tento anální řetěz přesně pro vás! Anální řetízek od MEO ® nejen dobře vypadá, ale také má vše v pravém slova smyslu. Dvě spojené kuličky análního řetízku ze silikonu šetrného k pokožce obsahují menší kuličky z nerezové oceli, které se mohou ve svém pouzdře volně pohybovat.

Více informací

2469/00

k dispozici na

    Více informací

    Jste velkým fanouškem análního sexu? Pak je tento anální řetěz přesně pro vás! Anální řetízek od MEO ® nejen dobře vypadá, ale má také vše v pravém slova smyslu. Dvě spojené kuličky análního řetízku ze silikonu šetrného k pokožce obsahují menší kuličky z nerezové oceli, které se mohou ve svém pouzdře volně pohybovat.

     

    Díky zasouvací délce 16 centimetrů se každý může sám rozhodnout, jak hluboko chce anální řetízek cítit. A nemusíte se bát, protože díky rukojeti lze anální řetízek snadno a příjemně vytáhnout kuličku po kuličce. Výbušné orgasmy a vysoká rozkoš v anální hloubce jsou zaručeny.

     

    Jaké jsou výhody análního řetízku?

     

    S análním řetízkem od MEO ® se vám vyplatí. Díky měkkému, pružnému povrchu je mimořádně kluzký a nabízí vám mimořádně intenzivní stimulaci. Rukojeť na análním řetízku zaručuje bezpečné použití a usnadňuje manipulaci. Obzvlášť příjemný je pocit, když anální řetízek vytáhnete krátce před orgasmem. Díky anální stimulaci bude váš orgasmus výbušnější než kdykoli předtím. Bezešvý design a neporézní silikon umožňují hygienické čištění análního řetízku.

     

    Vše, co potřebujete vědět o análních řetízcích:

     

    Anální řetízky fungují po zavedení jako druh anální masáže. Ale teprve když je vyjmete, začne to být opravdu vzrušující, protože ve skutečnosti nejde o to, jak se anální řetízek cítí ve vás, ale spíše o to, jaký je pocit, když ho vytáhnete. Anální řetízek můžete vytáhnout během sexu, masturbace nebo těsně před orgasmem, což může pocity ještě zintenzivnit. Důvod? V řitním otvoru se nachází mnoho nervových zakončení, což z něj činí erotogenní zónu. To je mimochodem důvod, proč mnoho lidí může dosáhnout orgasmu během análního styku.

     

    Jak se starat o anální řetízek a jak ho čistit?

     

    Anální řetízek je vyroben z materiálu, který je velmi příjemný. Silikon šetrný k pokožce je na ní báječný. Protože povrch nemá žádné póry, je také velmi hygienický. Hladká a pružná textura zajišťuje, že silikon je velmi kluzký. Rychle absorbuje a ukládá vaše tělesné teplo. Silikonový anální řetízek můžete umýt vodou a mýdlem a poté hygienicky očistit naším sprejem VERYCLEAN.

     

    Dobré vědět: Měli byste anální řetízek používat s lubrikantem?

     

    Platí zde heslo: s lubrikantem ještě větší zábava! Pro maximální potěšení používejte anální řetízek vždy s lubrikantem na vodní bázi od MEO®, který je speciálně vyvinutý pro tento výrobek. Doporučujeme náš lubrikant Aquameo. Složení tohoto lubrikantu na vodní bázi je šetrné k materiálu análního řetízku a udržuje hedvábně matný povrch vašeho análního řetízku nádherně pružný. K tomuto análnímu řetízku nepoužívejte lubrikanty na silikonové bázi.

     

    Je tento anální řetízek vhodný pro začátečníky, nebo je to anální řetízek pro profesionály?

     

    Který anální řetízek je pro vás ten pravý a na co byste se měli při koupi análního řetízku zaměřit? Tento anální řetízek je pohodlný a jeho používání je velmi bezpečné, protože je vybaven rukojetí pro přidržení a vrácení. Anální řetízek od MEO® je díky svému jemnému tvaru a nepříliš velkému průměru ideální pro začátečníky a naše zákazníky, kteří již mají první zkušenosti s análními erotickými hračkami. Pro "profesionály" mezi našimi zákazníky máme další anální řetízky v mnoha různých velikostech a tvarech. V našem obchodě s análními erotickými hračkami najdete dlouhý anální řetízek, anální řetízek s elektrostimulací, anální řetízek se závažím, anální řetízek s kroužkem na penis a také anální řetízky s vibrací, anální řetízky se zvětšujícím se průměrem a také anální řetízky z nerezové oceli a skla. V našich informativních popisech článků v kategorii "anální řetízky" najdete odpovědi na další otázky a všechna důležitá kritéria pro výběr.

     

    Je anální řetízek vhodný pro muže i ženy?

     

    Tento anální řetízek je samozřejmě vhodný nejen pro ženy. Tento anální řetízek mohou samozřejmě používat i muži. Někteří muži mají rádi anální erotické hračky, protože stimulují prostatu a mnozí tak mohou dosáhnout vyvrcholení. Ačkoli je anální řetízek určen pro anální otvor, lze jej samozřejmě použít i vaginálně.

     

    Více informací: V případě potřeby můžete použít i tento řetízek:

     

    • Anální řetízek se dvěma kuličkami
    • Materiál: super měkký silikon, nerezová ocel
    • Průměr: 3,3 cm
    • Zaváděcí délka: cca 14 cm
    • obzvláště pružný a ohebný
    • stimulační tvar
    • bezpečná vratná rukojeť
    • snadno se čistí
    • Barva: černá

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Davvero carino

    Questa catena è stata davvero bella da usare e molto stimolante quando si masturba e si viene.

      Hodnocení 

      Für Anfänger und mehr

      Bei dieser Analkette habe ich fast nichts auszusetzen. Die Größe ist mit einem Durchmesser von ca. 3,5 cm nichts für Profis (die werden unterfordert), aber für Anfänger und etwas Fortgeschrittene genau richtig.

      • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Great

      Very comfortable and strong material. Great for those wanting to go deep.

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      Anální koule se dvěma koulemi

      Anální koule se dvěma koulemi

      Jste velkým fanouškem análního sexu? Pak je tento anální řetěz přesně pro vás! Anální řetízek od MEO ® nejen dobře vypadá, ale také má vše v pravém slova smyslu. Dvě spojené kuličky análního řetízku ze silikonu šetrného k pokožce obsahují menší kuličky z nerezové oceli, které se mohou ve svém pouzdře volně pohybovat.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      28 další položky ve stejné kategorii: