Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Stimulátory prostaty

Zpravodaj

Vibrátor Alphamale Baelii Power Flex

Vibrátor Alphamale Baelii Power Flex je jednoduše geniální, protože sám najde vaše nejerotogennější zóny! Díky svým výjimečným vlastnostem vám zaručí dechberoucí orgasmy, aniž byste museli být expertem na stimulaci prostaty!

Více informací

3632/00

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

plus náklady na dopravu

Brzy k dispozici

    Více informací

    Vibrátor Alphamale Baelii Power Flex je jednoduše geniální, protože sám najde vaše nejerotogennější zóny! Díky svým výjimečným vlastnostem vám zaručí dechberoucí orgasmy, aniž byste museli být expertem na stimulaci prostaty! Výjimečně ohebná hřídel vibrátoru se bez námahy přizpůsobí vaší vnitřní anatomii, zatímco jeho ergonomicky dokonalý zakřivený tvar stimuluje vaše nejcitlivější místa.

    Díky své výjimečné ohebnosti se vibrátor Alphamale Baelii Power Flex dokonale přizpůsobí vašemu tělu (protože žádná dvě těla nejsou stejná), a zajistí tak maximální uživatelský komfort. Speciálně navržený tvar s ideálním zakřivením a velikostí se snadno zaměří na prostatu nebo bod G a poskytne vám jedinečné chvíle rozkoše. Je zcela vodotěsný, takže vám dokonce dává možnost užívat si potěšení ve sprše nebo ve vaně.

    Ale to není všechno: neuvěřitelný výkon vibrátoru Alphamale Baelii Power Flex je díky patentované konstrukci rovnoměrně rozložen po celé ploše vibrátoru, takže vám vždy poskytne senzační stimulaci bez ohledu na to, jak jej používáte. Vibrátor Alphamale Power Flex je 100% vodotěsný a nabízí 20 vibračních vzorů, které se skládají ze 7 rychlostí a 13 pulzací. Tato erotická hračka, podpořená dobíjecí baterií s dlouhou výdrží a zalitá v hedvábném silikonu, se pro vás rychle stane nepostradatelnou.

    Tipy pro použití:

    Pro optimální zážitek a zajištění integrity tohoto vysoce kvalitního vibrátoru doporučujeme používat pouze lubrikanty na vodní bázi - například naše osvědčené lubrikanty Aquameo nebo Alphamale Aqua. Tyto lubrikanty umožňují obzvláště jemné zavádění vibrátoru. Aby bylo zavádění do konečníku pohodlnější, může ke snížení citlivosti konečníku pomoci trocha Analforte spreje.

    Péče a čištění vibrátoru je snadné: po použití jej jednoduše očistěte teplou vodou a jemným mýdlem nebo naším VERYCLEAN sprejem. Díky tomu zůstane vibrátor hygienicky čistý a vždy připravený na další kolo.

    Více informací:

    • Více informací o vibrátoru: Alphamale Baelii Power Flex
    • Barva: modrá
    • Materiál: silikon šetrný k pokožce, bez ftalátů
    • Stupně vibrací: 20 (7 stupňů + 13 pulzujících)
    • Voděodolný
    • Dobíjení: Ano, přes USB
    • Rozměry: 2,7 cm x 15,1 cm
    • Hmotnost: přibližně 91 gramů
    • Doba nabíjení: Plné nabití za přibližně 3 hodiny
    • Provozní doba: 40-50 minut
    • Obsluha: Ovládání jedním tlačítkem
    • Bezpečnost: v souladu s předpisem Prop 65
    • Aquameo, Analforte, Alphamale a MEO jsou registrované ochranné známky společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Consigliatissimo

    Un oggettino fantastico, diverso dalla solita vibrazione, vi farà godere senza muovere un dito. Molto potente, performa diversamente a seconda della posizione in cui state.

      Napište vlastní recenzi

      Vibrátor Alphamale Baelii Power Flex

      Vibrátor Alphamale Baelii Power Flex

      Vibrátor Alphamale Baelii Power Flex je jednoduše geniální, protože sám najde vaše nejerotogennější zóny! Díky svým výjimečným vlastnostem vám zaručí dechberoucí orgasmy, aniž byste museli být expertem na stimulaci prostaty!

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: