Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Stimulátory prostaty

Zpravodaj

Roller Motion Andii - Vibrátor na prostatu

Válec Motion Andii vám poskytne potěšení z ohromujícího orgasmu prostaty, který svým rozměrem a intenzitou nadchne i zkušené muže! Díky svému inovativnímu Roller Motion Technology válečkem Motion Andii poskytuje silné a přesné impulzy, které pokrývají celé spektrum stimulace prostaty a zaručují intenzivní orgasmus prostaty.

Více informací

3633/00

149,90 €


-10,00 €

139,90 €

plus náklady na dopravu

Brzy k dispozici

    Více informací

    Váleček Motion Andii vám přináší potěšení z ohromujícího orgasmu prostaty, který svým rozměrem a intenzitou nadchne i zkušené muže! Váleček Motion Andii, vyvinutý v USA, kombinuje nejmodernější technologii s propracovaným ergonomickým designem. Díky svému inovativnímu Roller Motion Technology válečkem Motion Andii poskytuje silné a přesné impulzy, které pokrývají celé spektrum stimulace prostaty a zaručují intenzivní orgasmus prostaty.

    Velký, výkonný a vynikající:

    Roller Motion Andii je charakteristický svou velikostí, která nadchne zejména pokročilé uživatele, aniž by zcela ohromila začátečníky. Jeho intenzivní vibrace a velkolepé Roller Motion Technology stimulují každou jednotlivou část prostaty a zajišťují tak orgasmus v superlativech.

    Na základě menšího Roller Motion Fino válečku Motion Andii nabízí působivě silnou stimulaci v kombinaci s propracovaným, uživatelsky přívětivým designem. Bez ohledu na vaše zkušenosti se stimulací prostaty, variabilní vibrace a převratné Roller Motion Technology pro dechberoucí vlnový orgasmus, který nikdy nekončí!

    Rozkoš na dálkové ovládání - Roller Motion Andii to umožňuje:

    S přiloženým dálkovým ovládáním se vaší fantazii meze nekladou. Je ideální pro sólové chvíle, kdy můžete přesně ovládat stimulaci prostaty, ale také poskytnout partnerovi plnou kontrolu. Díky jednoduchému ovládání a nekomplikovanému přepínání vibračních programů poskytuje válec Motion Andii diskrétní potěšení doma i na cestách. Díky dálkovému ovládání, které pulzuje v rytmu vibrátoru, jsou společné chvíle s partnerem ještě vášnivější. Roller Motion Andii si můžete užívat v každé situaci, když ovládání dálkového ovladače svěříte do rukou svého partnera - vzrušující zážitek pro každého, kdo miluje tajné vzrušení.

    Nejdůležitější vlastnosti vibrátoru Roller Motion Andii:

    • 4 úrovně intenzity a 11 vibračních režimů.
    • 3 rychlosti a 2 režimy Roller Motion Technology.
    • Vertikální valivé kuličky, které se pohybují nahoru a dolů podél hřídele.
    • Navrženo pro stimulaci bodu G, bodu P a bodu A.
    • Synchronizované dálkové ovládání.
    • Výkonný motor S-Wave Plus.
    • 6 úrovní výkonu.
    • Možnost dobíjení.
    • Vodotěsný.
    • Vyrobeno z materiálů bezpečných pro tělo.


    Roller Motion Andii nastavuje nové standardy pro anální erotické hračky a nabízí smyslný zážitek na míru, který je v této podobě jedinečný. Váleček Motion Andii, poháněný výkonným motorem S-Wave Plus, je tak silný, že se prakticky pohybuje sám. Zatímco jeho přednosti spočívají ve 4 rychlostech a 11 pulzačních režimech, nezávisle ovladatelná technologie "Roller Motion Technology" poskytuje dokonalou stimulaci hlubších, těžko dostupných erotogenních zón. Díky jedinečnému vertikálnímu pohybu kuliček není stimulace cítit pouze v jednom bodě, ale konkrétně v bodě G, P a/nebo A. A protože Roller Motion Andii funguje podle hesla "go big or go home", je vybaven nejen dálkovým ovládáním, které ovládá vibrace a technologii pohybu válečků, ale také pulzuje v souhře s análním vibrátorem. Andii je také kompatibilní se strap-onem, což z něj dělá perfektní anální erotickou hračku pro pegging.

    Tipy pro použití:

    Pro optimální zážitek a zajištění integrity vysoce kvalitní erotické hračky doporučujeme používat pouze lubrikanty na vodní bázi - například naše osvědčené lubrikanty Aquameo nebo Alphamale Aqua. Tyto lubrikanty umožňují obzvláště jemné zavedení vibrátoru prostaty do análního otvoru. Aby bylo zavádění ještě pohodlnější, může ke snížení citlivosti análního otvoru přispět trocha Analforte spreje.

    Péče o vibrátor prostaty a jeho čištění nevyžaduje mnoho úsilí: Po použití jej jednoduše očistěte teplou vodou a jemným mýdlem nebo naším speciálním VERYCLEAN sprejem. Tímto způsobem zůstane erotická hračka hygienicky čistá a vždy připravená na další kolo.

    Další podrobnosti:

    • Další informace: Roller Motion Andii - vibrátor na prostatu
    • Materiál: silikon šetrný k tělu, ABS
    • Rozměry: 16,51 x 7,21 cm (6,50 x 2,84 palce)
    • Hmotnost: 513 g
    • 4 úrovně vibrací + 11 úrovní pulzací; 3 úrovně technologie Roller Motion + 2 úrovně pulzací
    • Magnetický USB nabíjecí port (vibrátor na prostatu), USB nabíjecí port (dálkové ovládání)
    • Doba nabíjení: Plně nabitý za cca 2,5 hodiny
    • Doba provozu: 30-40 minut
    • Ovládání: 2 tlačítka (vibrátor prostaty), 3 tlačítka (dálkový ovladač)
    • Aquameo, Analforte, Alphamale a MEO jsou registrované ochranné známky společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.



    G-Spot, P-Spot a A-Spot! Dobré vědět:

    Bod G, bod P a bod A jsou názvy pro určité erotogenní zóny lidského těla, které mohou při stimulaci vést k intenzivnímu sexuálnímu vzrušení a orgasmu.

    Bod G (Grafenbergova skvrna):
    Bod G, pojmenovaný po německém gynekologovi Ernstu Gräfenbergovi, je erotogenní zóna v pochvě. Často se popisuje jako citlivé místo na přední stěně pochvy, několik centimetrů za poševním vchodem, kde přední stěna pochvy hraničí s močovým měchýřem. Stimulace této oblasti může u některých lidí vést k silným sexuálním reakcím, včetně orgasmu a někdy i k určitému typu ženské ejakulace.

    P-bod (místo prostaty):
    P-bod je hovorový název pro prostatu, žlázu, která je součástí mužského reprodukčního systému. Nachází se pod močovým měchýřem a obklopuje začátek močové trubice. Prostata je pro mnoho lidí zdrojem sexuálního potěšení a lze ji stimulovat tlakem a masáží přes konečník. Tento typ stimulace může vyvolat intenzivní orgasmy, které se liší od orgasmů způsobených stimulací penisu.

    A-Spot (Anterior Fornix Erogenous Zone):
    . A-Spot, známý také jako Anterior Fornix Erogenous Zone, je další erotogenní zóna ve vagíně. Leží hlouběji než bod G, blíže k děložnímu čípku. Tato zóna může být velmi citlivá na dotek a při stimulaci může vyvolat sexuální rozkoš a hluboké, intenzivní orgasmy.

    Ačkoli mnoho lidí potvrzuje, že stimulace těchto zón u nich vyvolává orgasmus, existují rozdíly v citlivosti a reaktivitě. Ne všem lidem je stimulace těchto oblastí příjemná nebo vzrušující.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Very disappointing

    Great quality material but the shape doesn’t hit the spot at all. For the price, I expected something better designed but that’s the game. If you’re looking for something really hitting the prostate, pick another one.

      Hodnocení 

      Bellissimo

      Il prodotto perfetto...l'ho trovato!

        Napište vlastní recenzi

        Roller Motion Andii - Vibrátor na prostatu

        Roller Motion Andii - Vibrátor na prostatu

        Válec Motion Andii vám poskytne potěšení z ohromujícího orgasmu prostaty, který svým rozměrem a intenzitou nadchne i zkušené muže! Díky svému inovativnímu Roller Motion Technology válečkem Motion Andii poskytuje silné a přesné impulzy, které pokrývají celé spektrum stimulace prostaty a zaručují intenzivní orgasmus prostaty.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        30 další položky ve stejné kategorii: