Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Vibrátory

Zpravodaj

Roller Motion Fino - Vibrátor na prostatu

S Roller Motion Fino zažijete dokonalý prostatický orgasmus, který je pro začátečníky velmi obtížně dosažitelný! Díky Roller Motion Technology tento vibrátor na prostatu stimuluje prostatu velmi cíleně a zajistí vlnovitý orgasmus během okamžiku.

Více informací

3630/00

Brzy k dispozici

    Více informací

    S Roller Motion Fino zažijete dokonalý prostatický orgasmus, který je pro začátečníky obvykle velmi obtížně dosažitelný! Na Roller Motion Fino je inovativní vibrátor na prostatu z USA, který kombinuje nejmodernější technologie s naprosto ergonomickým designem. Díky Roller Motion Technology stimuluje Roller Motion Fino stimuluje prostatu velmi cíleně a zajišťuje vlnovité orgasmy během okamžiku.

    Tenký, důmyslný a výkonný: Roller Motion Fino vibrátor na prostatu!

    Tenký, důmyslný a výkonný -vibrátor na prostatu, který je v Roller Motion Fino je dokonale tvarovaný, aby poskytl nezapomenutelné orgasmy prostaty jak začátečníkům, tak pokročilým uživatelům. Rozmazluje vás intenzivními vibracemi a jedinečným Roller Motion Technologystimuluje každý citlivý bod prostaty a poskytuje nezapomenutelné okamžiky s husí kůží.

    Roller Motion Fino je dalším vývojem našeho oblíbeného Roller Motion Andii a kombinuje silnou stimulaci svého staršího bratra s novým, uživatelsky přívětivějším a kompaktnějším designem. Ať už máte se stimulací prostaty již zkušenosti, nebo jste začátečník - individuálně nastavitelné vibrace a revoluční způsoby stimulace prostaty vám pomohou v tom, abyste si mohli Roller Motion Technology umožňují každé použití Roller Motion Fino dechberoucí intenzivní zážitek.

    Dálkovým ovládáním až k orgasmu - Roller Motion Fino to umožňuje:

    Dálkové ovládání, které je součástí balení, umožňuje dosáhnoutorgasmuRoller Motion Fino dálkové ovládání, které je součástí balení, rozšiřuje možnosti - je ideální pro sólo sezení, nastavení správné míry stimulace prostaty nebo pro to, abyste nechali partnera převzít otěže a nechali se překvapit. Díky jednoduchému ovládání můžete bez námahy přepínat mezi různými režimy, ať už se chcete nechat hýčkat doma, nebo si užít diskrétní stimulaci mimo své čtyři stěny. Díky dálkovému ovládání, které vibruje synchronizovaně s vibrátorem, můžete vy nebo váš partner cítit intenzitu v reálném čase, což při společných hrátkách dodá další úroveň vzrušení. Použijte Roller Motion Fino na veřejnosti tím, že kontrolu nad dálkovým ovládáním s důvěrou předáte svému partnerovi - vzrušující možnost pro každého, kdo miluje toto velmi zvláštní vzrušení. Stránka Roller Motion Fino a jeho dálkové ovládání jsou dokonalými společníky pro spontánní dobrodružství kdykoli a kdekoli budete chtít.

    Highlights:

    • 4 úrovně intenzity a 11 úrovní vibrací
    • 3 rychlosti a 2 režimy pro technologii Roller Motion.
    • Speciálně vyvinutý pro P-Spot, ale vhodný i pro G-Spot.
    • Synchronizované dálkové ovládání
    • Kompatibilní se systémem Strap-On
    • Inovativní motor S-Wave Plus
    • Silný výkon s intenzivním a pulzujícím pocitem
    • Dobíjecí a dlouhotrvající výkon
    • Vodotěsný
    • Vyrobeno z materiálů šetrných k tělu


    Díky štíhlému designu a zploštělé spodní straně lze vibrátor na prostatu používat i v pásku, a je proto ideální pro pegging.

    Tipy pro použití:

    Pro optimální prožitek a zajištění integrity vysoce kvalitní erotické hračky doporučujeme používat pouze lubrikanty na vodní bázi - například naše osvědčené lubrikanty Aquameo nebo Alphamale Aqua. Tyto lubrikanty umožňují obzvláště jemné zavedení vibrátoru prostaty do análního otvoru. Aby bylo zavádění ještě pohodlnější, může ke snížení citlivosti análního otvoru přispět trocha Analforte spreje.

    Péče o vibrátor prostaty a jeho čištění nevyžaduje mnoho úsilí: Po použití jej jednoduše očistěte teplou vodou a jemným mýdlem nebo naším speciálním VERYCLEAN sprejem. Tímto způsobem zůstane erotická hračka hygienicky čistá a vždy připravená na další kolo.

    Více informací:

    • Roller Motion Fino - Prostatický vibrátor
    • Materiál: silikon šetrný k pokožce a ABS
    • Rozměry: 6,2 cm x 15,8 cm
    • Hmotnost: 163 g
    • Režimy: 4 rychlosti + 11 pulzačních vzorů; 3 rychlosti tzv Roller Motion Technology + 2 rytmické režimy
    • Magnetický USB port pro nabíjení
    • Doba nabíjení: Plné nabití za cca 2,5 hodiny
    • Doba provozu: 30-40 minut
    • Ovládání: 2 tlačítka (vibrátor na prostatu); 3 tlačítka (dálkové ovládání)
    • Aquameo, Alphamale a MEO jsou registrované ochranné známky společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Plug très agréable

    La matière de ce jouet est très agréable, les vibrations sont parfaites et procurer énormément de plaisir à ma femme !
    Le côté waterproof est super, la télécommande est très réceptive.
    Content de cet article

      Hodnocení 

      Sehr zufrieden

      Der Analvibrator kam schnell und in neutraler Verpackung, was mir persönlich sehr wichtig ist.
      Er kam aufgeladen an, aber da ich mir nicht sicher war, ob er voll aufgeladen war, habe ich ihn erst einmal mit dem mitgelieferten Kabel an der Steckdose aufgeladen.
      Der Analvibrator hat ein angenehmes Gewicht und eine angenehme Größe und ließ sich durch die geschwungene Form und mit ausreichend Gleitmittel gut in die Zielregion einführen. Durch die ergonomische Form und den "schmalen Hals" musste ich mir auch keine Sorgen machen, dass der Plug herausrutscht (habe ich leider bei anderen schon erlebt). Die Vibrationen sind sehr abwechslungsreich und lassen sich zuverlässig mit der Fernbedienung steuern, worüber sich mein Mann besonders gefreut hat.Ich kann ihn also weiterempfehlen :-)

        Hodnocení 

        ottimo

        l'idea del telecomando è la parte più interessante del prodotto, essere sottomessi e dipendere da qualcuno è veramente il massimo del piacere!

          Hodnocení 

          Begeistert

          Leute, ich muss meine Begeisterung einfach mit euch teilen! Ich habe vor kurzem diesen neuen Analvibrator ausprobiert und es war eine Erfahrung, die ich so schnell nicht vergessen werde. Um ehrlich zu sein, wusste ich nicht, was mich erwartet, aber dieses geile Ding hat alle meine Erwartungen übertroffen!

          Von der Verpackung bis zum Produkt selbst - alles spricht für Qualität. Schon beim Auspacken habe ich gemerkt, dass ich es mit einem Premium-Produkt zu tun habe. Das Design ist schlicht und elegant, genau mein Stil.

          Doch nun zum wirklich wichtigen Teil: der Leistung. Dieser Analvibrator ist ein wahrer Meister der Prostatastimulation. Mit verschiedenen Vibrationsmodi und Intensitäten bietet er eine unglaubliche Vielfalt an perfekten Einstellungen. Ob sanft und zart oder kraftvoll und intensiv - für jede Stimmung und Vorliebe gibt es die richtige Einstellung.

          Die Bedienung ist absolut intuitiv und komfortabel und das seidige Material fühlt sich fantastisch an. Auch die Reinigung ist super einfach, was für mich besonders wichtig ist.

          Allen, die neugierig auf Analspiele bzw. Prostatastimulation sind oder ihr Repertoire erweitern wollen, kann ich diesen Vibrator nur wärmstens empfehlen. Er bietet ein sicheres, angenehmes und vor allem unglaublich geiles Erlebnis. Ein absolutes Must-Have!

            Napište vlastní recenzi

            Roller Motion Fino - Vibrátor na prostatu

            Roller Motion Fino - Vibrátor na prostatu

            S Roller Motion Fino zažijete dokonalý prostatický orgasmus, který je pro začátečníky velmi obtížně dosažitelný! Díky Roller Motion Technology tento vibrátor na prostatu stimuluje prostatu velmi cíleně a zajistí vlnovitý orgasmus během okamžiku.

            Napište vlastní recenzi

            Ostatní zákazníci také zakoupili:

            30 další položky ve stejné kategorii: