Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Vibrátory

Zpravodaj

Rocks-Off Oriel - Luxusní vibrátor

Užijte si naprosto smyslné potěšení s luxusním vibrátorem Oriel od Rocks-Off, speciálně navrženým pro páry, které chtějí silnější stimulaci. Elegantní vzhled, ale silný výkon, vibrátor Oriel vás nadchne

Více informací

2945/00

k dispozici na

Více informací

Užijte si naprosto smyslné potěšení s luxusním vibrátorem Oriel od Rocks-Off, speciálně navrženým pro páry, které chtějí silnější stimulaci. Elegantní vzhled, ale silný výkon, vibrátor Oriel vás nadchne. Pocítíte, jak se dokonale přizpůsobí konturám vašeho těla a poskytne vám hluboké vibrace přesně tam, kde si je nejvíce přejete.

 

S 10 vysoce intenzivními vibračními a pulzačními režimy vás vibrátor Oriel posune na novou úroveň rozkoše. Ohebná hlavice poskytuje mimořádně přesnou stimulaci a díky vodotěsnému provedení si vibrátor Oriel můžete užívat i ve sprše nebo ve vaně.

 

Vibrátor Oriel je dokonalým společníkem pro erotická dobrodružství, ať už o samotě, nebo s partnerem. Nejen díky svému působivému výkonu vás tento luxusní vibrátor nadchne, protože s ním zažijete nový rozměr rozkoše a nezapomenutelné chvíle plné vášně. Odvažte se a zažijte úžasnou stimulaci, kterou vám tento vibrátor může nabídnout. Nechte se svést, vychutnejte si sametově hebký povrch ze silikonu šetrného k pokožce a zažijte smyslná vyvrcholení, na která nikdy nezapomenete.

 

Vibrátor Oriel z Rocks-Off vám díky pouhým 3 hodinám nabíjení nabídne až 3 hodiny potěšení z hraní. Upozorňujeme, že pro nejlepší zážitek byste měli používat lubrikant na vodní bázi, abyste ochránili vysoce kvalitní materiál vibrátoru. Po každém použití doporučujeme vibrátor důkladně očistit vodou a naším VERYCLEAN sprejem, abyste si mohli svou novou erotickou hračku užívat dlouho.

 

Více informací:

 

  • Luxusní vibrátor Oriel od Rocks-Off
  • Nenápadná velikost, maximální výkon
  • Smyslný, sametově hebký, k tělu šetrný silikon
  • 10 velmi silných vibračních a pulzačních úrovní
  • Ohebná hlavice pro přesnou stimulaci
  • 100% vodotěsný
  • Pulzní LED dioda
  • Nabíjení přes USB
  • 3 hodiny nabíjení pro až 3 hodiny potěšení
  • Rozměry: Délka 22,5 cm, průměr max. 4,8 cm, průměr min. 1,8 cm
  • Materiál: silikon, ABS
  • Rocks-Off a MEO jsou renomované společnosti a značky, které se specializují na výrobu vysoce kvalitních a inovativních erotických hraček. Obě společnosti jsou známé svým širokým sortimentem výrobků, který zahrnuje vibrátory i další erotické hračky. Rocks-Off a MEO si získaly pověst společností nabízejících výrobky vysoké kvality a výkonu. Jejich erotické hračky se vyznačují atraktivním designem, snadným použitím a silnými vibracemi. Rocks-Off je známý zejména svými vibrátory Bullet, které jsou velmi oblíbené díky svým malým rozměrům a silným vibracím. Rocks-Off a MEO však nabízejí i další vibrátory, stimulátory prostaty, anální kuličky a mnoho dalšího. Společnosti MEO a Rocks-Off se snaží pomáhat lidem najít sexuální uspokojení a učinit jejich milostný život vzrušivějším. Díky svému závazku ke kvalitě, inovacím a spokojenosti zákazníků se staly důvěryhodnými značkami ve světě erotických hraček.

Mohlo by vás zajímat i toto:

HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Zatím žádné komentáře zákazníků

Napište vlastní recenzi

Rocks-Off Oriel - Luxusní vibrátor

Rocks-Off Oriel - Luxusní vibrátor

Užijte si naprosto smyslné potěšení s luxusním vibrátorem Oriel od Rocks-Off, speciálně navrženým pro páry, které chtějí silnější stimulaci. Elegantní vzhled, ale silný výkon, vibrátor Oriel vás nadchne

Napište vlastní recenzi

Ostatní zákazníci také zakoupili:

30 další položky ve stejné kategorii: