Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Skutečné Ass Play

Zpravodaj

FIST-X - Před fisting Vibrátor

Tento senzační vynález, před fisting Vibrátor, nejenže inspiruje fisting Komunitu! Budete překvapeni, jak snadné a jednoduché může být najednou proniknutí rukou nebo pěstí. Díky teplu, vibracím a kulovité hlavici FIST-X roztahuje konečník, zahřívá svěrací svalstvo a uvolňuje ho.

Více informací

3085/00

119,90 €


-20,00 €

99,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Tento senzační vynález, před fisting Vibrátor, nejenže inspiruje fisting Komunitu! Budete překvapeni, jak snadné a jednoduché může být najednou proniknutí rukou nebo pěstí. Díky teplu, vibracím a kulovité hlavici FIST-X roztahuje konečník, zahřívá svěrací svalstvo a uvolňuje ho. Připraví vás na vzrušující sex fisting Sex. FIST X je také vhodný pro trénink análního otvoru, jako příprava na velké anální hrátky - a samozřejmě pro fistingové začátečníky!

     

    Tvrdší, ale vzrušující sexuální praktiky, jako je anální sex nebo fisting fisting nebo fisting, vyžadují optimální přípravu! Patentovaný FIST X činí příslušné oblasti méně citlivými, zajišťuje bezpečné a uvolněné klouzání pěstí a dlouhotrvající rozkoš!

     

    Nejdůležitější vlastnosti: - Vyzkoušejte si, jak se vám bude dařit v ruce:

     

    • fisting Profesionálové a fisting I začátečníci si zamilují přípravek Pre fisting Vibrátor FIST X od MEO!
    • Samohřejivá masážní hlavice: Samohřejivá masážní hlavice poskytuje obzvlášť intenzivní pocit, protože zahřívá lubrikant, masíruje konečník a zcela uvolňuje svěrače.
    • Silné vibrace: Vychutnejte si 6 rychlostí a 12 vibračních vzorů, mezi kterými můžete snadno přepínat. Pomocí velkých tlačítek uprostřed FIST X můžete snadno přepínat mezi jednotlivými nastaveními!
    • Dobíjecí a prémiový silikon: Vibrační hůlka je vyrobena z vysoce kvalitního silikonu bez ftalátů, který je hedvábně hladký! Vibrační hůlka je také dobíjecí.
    • Kompatibilní s mnoha fisting Krémy a lubrikanty: Měkká hlavice FIST X je kompatibilní s lubrikanty na vodní i olejové bázi.

     

    Co je na FIST X tak výjimečného?

     

    Připravte se na žhavé rande s novou oblíbenou hračkou FIST X! Ergonomicky dokonale tvarovaná hlavice Pre fisting Vibrátor se štíhlou rukojetí perfektně padne do ruky a jeho vedení a ovládání je snadné a intuitivní. Náš vysoce kvalitní speciální vibrátor ze silikonu má vibrační a vyhřívací funkce, takže váš konečník a svěrač budou na sezení optimálně připraveny! fisting Na sezení! Užijte si 6 rychlostí vibrací a 12 vibračních režimů a také úžasnou funkci vyhřívání, která zahřeje nejen váš svěrač, ale také lubrikant na hlavici FIST X. Rukojeť FIST X jsme vybavili velkým displejem na přední straně, takže můžete kdykoli snadno změnit nastavení. Stisknutím tlačítek prozkoumejte, co vám nejvíce vyhovuje!

     

    Jak se FIST X používá?

     

    Používejte FIST X intuitivně se svým oblíbeným lubrikantem a uvolněte se. Zapněte hračku, naneste trochu lubrikantu na kulatou silikonovou hlavici a poté zapněte funkci zahřívání. Lubrikant se zahřeje a během chvilky můžete hlavici FIST X použít na citlivé erotogenní zóny a masírovat si anální otvor! Vychutnejte si, jak se váš svěrač uvolní a zlepší se krevní oběh. Lubrikant se postará o zbytek: bude teplý, smyslný a vlhký! Až budete připraveni, můžete začít fisting Až budete připraveni, začněte sezení a uvidíte, jak snadno lze rukou nebo pěstí proniknout dovnitř. Po použití jednoduše vyčistěte FIST XL sprejem VERYCLEAN, nabijte a připravte se na další!

     

    Jak se FIST X čistí?

     

    Přístroj FIST X jednoduše vyčistěte vodou a jemným mýdlem. Pokud chcete dezinfekční čištění, použijte náš sprej VERYCLEAN.

     

    Na co dalšího si musím dát pozor?

     

    Nepoužívejte FIST X s lubrikanty obsahujícími silikon. Mohou poškodit vysoce kvalitní materiál. Pouze hlavice FIST X je kompatibilní s lubrikanty na bázi silikonu nebo oleje. Doporučujeme náš lubrikační gel Alphamale AQUA, který je vhodný zejména pro tvrdé sexuální praktiky.

     

    Více informací:

     

    • FIST X
    • Silné vibrace: 6 rychlostí a 12 vibračních vzorů
    • Rozměry: Celková délka 22 cm, průměr hlavice 5 cm.
    • Materiál: silikon, ABS plast
    • FIST X lze zahřát až na 45 stupňů Celsia.
    • Snadno čitelný displej
    • K nabíjení přístroje FIST X použijte magnetický kabel USB. Doba nabíjení není delší než 2 až 3 hodiny.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Muy bueno

    Ya teníamos un masajeador, más antiguo y más grande.. Por lo qué al sacar este del envoltorio nos pareció muy pequeño.
    Despues de probarlo por primera vez está encantada. Muy potente, muy buena sensación en mano y piel, estupendo para limpiar.
    Buena compra.

    • 1 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Absolute Empfehlung

    Der Fist-X ist etwas vom Besten was ich bei Meo gekauft habe. Bereits beim ersten Mal dehnte sich die Rosette enorm und entspannte den Schliessmuskel. Ich konnte meine Dildokollektion im wahrsten Sinne des Wortes vergrössern. Ich bin überzeugt, mit diesem Vibrator werde ich mein erstes Fisten sehr bald erleben. Tolles Produkt, nicht ganz billig, aber jeden Euro wert.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Je recommande

    Attiré par sa discrétion et ses côtés pratiques pas de câbles et waterproof, nous avons été séduit par la.puissance des vibrations. Les effets sont rapides et efficaces !! Je conseille tout de même l'utilisation d'un lubrifiant pour plus de confort. L'autonomie a l'air satisfaisante

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    My brain was almost on the wall!

    I bought this to use on my boyfriend before fisting, he loves it! But I decided to try it on myself, well what can I say, my brain almost flew out of my skull and ill be expecting a noise complaint letter from my landlord soon! I still haven't come round from it! I thought I'd gone blind for a moment, you should buy one! Guys be careful you may end up shooting through the roof.

    • 5 z 5 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Trés bonne qualité

    Produit arrivé rapidement, emballage soigné, fournis avec une petite pochette de transport très pratique et de plus, un manuel en Français !!! Et beaucoup de mode de vibration different Tres satisfait, je recommande !!!

    • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Fisting Pigs love it

    Fisting Pigs love it - Now I wonder why someone hasn't invented this before! Thank you MEO - you guys have improved my routine and my life.

    • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Besser

    Echt nicht übertrieben aber der Fist X ist eine geile Sache! Funktioniert einwandfrei und danach geht alles viel einfacher von Statten. Sonst habe ich immer mit verschiedenen Plugs trainiert. Aber das ist besser!

    • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Ottimo prodotto

    Non me l'aspettavo, ma funziona davvero alla perfezione per prepararsi..... :)

    • 5 z 5 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Quiet and comfortable

    Quiet and comfortable. Different from any other Wand Massager.

    • 5 z 5 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    FIST-X - Před fisting Vibrátor

    FIST-X - Před fisting Vibrátor

    Tento senzační vynález, před fisting Vibrátor, nejenže inspiruje fisting Komunitu! Budete překvapeni, jak snadné a jednoduché může být najednou proniknutí rukou nebo pěstí. Díky teplu, vibracím a kulovité hlavici FIST-X roztahuje konečník, zahřívá svěrací svalstvo a uvolňuje ho.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: