Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Skutečné Ass Play

Zpravodaj

Obří dildo - The Great American Challenge - Velké želé dildo

Pokud si ceníte velikosti, budete potěšeni tímto vysoce kvalitním obřím dildem The Great American Challenge budete mít s tímto vysoce kvalitním obřím dildem skutečné potěšení. S délkou 39 cm a působivým průměrem 9 cm patří toto obří dildo rozhodně mezi opravdu velká dilda.

Více informací

2203/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Pokud si ceníte velikosti, budete potěšeni tímto vysoce kvalitním obřím dildem The Great American Challenge. S délkou 39 cm a impozantním průměrem 9 cm patří toto obří dildo rozhodně mezi opravdu velká dilda.

     

     

     

    Protože je obří dildo vyrobeno ze 100% PVC, přesvědčí nejen svým sametově hebkým povrchem, ale také optimálním vyvážením tvrdosti a pružnosti.

    Buclatý žalud hýčká váš bod rozkoše a lehce hladká hřídel je při penetraci prostě fantastická. Protože má obří dildo The Great American Challenge dvě silné kuličky, je ideální pro anální potěšení a přilne i k hladkým povrchům, což z něj činí univerzální obří dildo pro stimulaci sólového sexu. Užijte si obří dildo The Great American Challenge sami nebo s partnerem!

     

    Toto obří dildo je vyrobeno z želé, mimořádně kluzkého a hladkého materiálu. Je robustní, takže dildo vydrží dlouho. Můžete ho povrchově čistit jemným mýdlem a vodou, ale mělo by se také pravidelně čistit čisticím prostředkem na erotické hračky, například VERYCLEAN. Pro plné potěšení používejte lubrikant, například FUCKSLUT nebo EZ2FUCK. Náš sprej EXTREMEO uvolňuje svěrače a usnadňuje zavádění.

     

    Více informací:

     

    • Obří želé dildo
    • 39 cm dlouhé dildo se vším všudy: vypouklým žaludem a tučnými kuličkami. A není jen extra dlouhé, ale také úžasných 8 cm silné a vyrobené ze superhladkého želé materiálu. Tento obr splní všechny vaše sny.
    • Materiál: PVC, bez ftalátů
    • Rozměry: délka 39 cm, průměr cca 8 cm
    • Nakupujte velká dilda v MEO, předním internetovém obchodě s dildy, erotickými hračkami pro muže a análními kolíky.
    • Toto obří dildo není v žádném případě určeno pro začátečníky; každý, kdo si rád hraje s obrovským dildem, by měl být "trénovaný" a také dávat pozor, aby se nezranil. Vzhledem k jeho velikosti a průměru je třeba s obřím dildem zacházet opatrně. Zejména při prvním použití obřího dilda je nutný jistý instinkt.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    I LOVE IT !

    Je me gode beaucoup dans mes films sur twitter, et instagram (bottomtoys) donc les godes sont important pour mes activités
    J'aime le fait qu'il n'y a pas de traces de joint, il est parfaitement lisse, et la ventouse a une tres bonne tenue.
    Pas trop large , ni trop long c 'est parfait pour demarrer l'anal il est tres souple et lisse.
    J'ai par contre un peu peur sur la duree de vie de la matiere transparente, j'ai peur qu'elle jaunisse avec le temps

    • 4 z 5 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Raumschmuck in Penisform

    Diese grandiose Penisnachbildung kann ich mir sehr gut als dominanten Zimmerschmuck in einem erotischen Salon für BDSM-Spiele vorstellen. Davor können die Sklavinnen/Sklaven niederknien, bevor sie die männliche Dominanz hingebungsvoll erleben dürfen.

    • 2 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Up for a challenge?

    Up for a challenge? See if you can overcome the ultimate sexual hurdle with the Great American Challenge. This giant dildo is for you if you've been looking for much MUCH more than an average experience.

    At 16 inches long, with a girth of 12 inches around, this is one BIG cock. It has an enlarged head, and a super smooth shaft that's soft and flexible due to the jelly rubber material, yet it definitely has enough firmness to satisfy. The base features thick balls and a flat suction base so the Challenge is able to be mounted to most flat surfaces and be used hands-free. The extremely large size and thickness makes this a great choice for an experienced user (NOT for the faint of heart!), if you're a beginner, check out our other products for something similar in a smaller size.

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Obří dildo - The Great American Challenge - Velké želé dildo

    Obří dildo - The Great American Challenge - Velké želé dildo

    Pokud si ceníte velikosti, budete potěšeni tímto vysoce kvalitním obřím dildem The Great American Challenge budete mít s tímto vysoce kvalitním obřím dildem skutečné potěšení. S délkou 39 cm a působivým průměrem 9 cm patří toto obří dildo rozhodně mezi opravdu velká dilda.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: