Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Latexové rukavice

Zpravodaj

fisting Rukavice Deep Fist

Rukavice Deep Fist jsou latexové rukavice bez tvarování prstů a jsou ideální pro obzvláště hluboký fisting fisting. Rukavice Deep Fist jsou vyrobeny ze 100% latexu a sahají vysoko nad loket, a proto jsou optimální pro hluboké anální průniky rukou nebo pěstí.

Více informací

49,90 €


-65%

17,47 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Rukavice Deep Fist Fisting jsou latexové rukavice bez tvarování prstů a jsou ideální pro obzvláště hluboké fistingy fisting. Rukavice Deep Fist jsou vyrobeny ze 100% latexu a sahají vysoko nad loket, takže jsou ideální pro hlubokou anální penetraci rukou nebo pěstí.

    Rukavice Deep Fist fisting jsou nezbytné pro hygienu. Fist Mitts snižují riziko přenosných nemocí a zabraňují zraněním.

    Naše rukavice Deep Fist fisting jsou k dispozici ve dvou velikostech a dvou barvách. Od extra malých rukou až po extra velké pěsti, každá ruka se vejde do jedné z různých velikostí, takže rukavice Deep fisting je nejen vzrušující zážitek, ale také hygienický.

    Anální Deep Fisting:

    V porovnání s vagínou je anální otvor anatomicky mnohem těsnější a méně roztažný. Opět můžete začít s malými úkony a pomalu je zvětšovat, přičemž nejširší část bude nejtěžší proniknout prostředníkem a palcem. Případně může ještě následovat část předloktí. Doporučuje se používat velké množství lubrikantu, ačkoli znecitlivující lubrikanty se nedoporučují, protože bolest je jistým znamením, že je třeba přestat fisting přestat. Po fisting může trvat jeden až dva dny, než se sval bude cítit stejně jako předtím.

    fisting lze provádět i samostatně, ale obvykle se cvičí ve dvojici. Vzhledem k vyšší obtížnosti a silné oddanosti partnerovi je tato sexuální praktika rozšířená zejména na BDSM scéně. Je zajímavé, že v 70. letech 20. století získal na americké kožené scéně jistý kultovní status tuk na pečení Crisco, který je k dostání v plechovkách, do nichž se vejde celá ruka. MEO samozřejmě nenabízí jen klasický Crisco, ale i mnoho dalších lubrikantů pro fisting.

    Více informací:

    • fisting Hluboké pěstní rukavice
    • Materiál: latex
    • fisting Rukavice pro Deep Fist: Latex normální tloušťky, černá nebo červená. Vyrobeno v anatomickém tvaru, beze švů. Jedna rukavice Deep Fist pro pravou ruku a jedna rukavice Deep Fist pro levou ruku.
    • Pro Deep fisting pistoli Deep Fist doporučujeme naši pistoli Deep fisting Lubrikant "Le Fist" a sérii "Let's Fuck". Anatomicky ponořené.
    • Rozsah dodávky: 1 kus rukavice Deep Fist

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    un seul moufle

    je suis déçu je pensais qu'il y en avais deux mais ma surprise était énorme en découvrant un seul moufle

    • 5 z 6 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Fist Mitts

    For your advanced fisting needs, these thick latex gloves are long, strong and form fitting. This fisting accessory comes in a sleek black or red design, and is easy to clean after use. Be sure to apply lube to the outside of the gloves before play. Apply a liberal helping of talcum powder to the inside to ease hand insertion. Spritz the outside of the gloves with silicone spray, then polish with a soft towel to achieve a high gloss.

    • 2 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Anal verwöhnen

    Für den Preis gehts wirklich nicht besser. Verarbeitung ist top, sattes rot und passt wie angegossen. So muß es sein.
    Anales verwöhnen macht damit richtig Spaß.

    • 2 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Latexhandschuhe zum Fisten

    Ich mag das Gefühl wenn meine Freundin mich mit den Latex Handschuh verwöhnt ...

    • 2 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    First time fisting

    I'm no stranger to anal play, and I've been working up the courage to try fisting for a while now, so I was delighted when I was selected to try this item out.

    On inspection, the latex looked and felt very high quality, and didn't have any bad odours - ones which you would normally expect from a cheaper latex item.

    I have large hands and long arms, but this fitted me quite well. I needed to use a bit of talcum powder to get it on, but once it was on it was very comfortable.

    The fact that this item is made from latex means that with some lube applied it can be inserted with more ease than just using a bare hand and the thickness will stop any sharp nails or rough skin irritating the area.

    I was impressed with this item. I managed to insert my fist after warming up with some other toys, and the feeling of the latex added to the pleasure.

    I do, however, believe that if you want to insert deeper, you may need to use a glove, as it would give you a better feel and indication of how far you are inserting, and make sure you are staying safe. But saying that, this item is perfect to use if you are inserting it just inside the colon.

    This item is made of a quality latex and is extremely easy to figure out, and would be great for anyone trying fisting for the first time.

    • 4 z 5 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    incredibly hot

    Shine it up with silicone lube or spray

    • 1 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    5 stars

    These are great, tight, and robust.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    fisting Rukavice Deep Fist

    fisting Rukavice Deep Fist

    Rukavice Deep Fist jsou latexové rukavice bez tvarování prstů a jsou ideální pro obzvláště hluboký fisting fisting. Rukavice Deep Fist jsou vyrobeny ze 100% latexu a sahají vysoko nad loket, a proto jsou optimální pro hluboké anální průniky rukou nebo pěstí.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    4 další položky ve stejné kategorii: