Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Skutečné Ass Play

Zpravodaj

Dick Stick - Rozšiřitelná dildo tyč s dildem - Fuck & Play

Na stránkách Dick Stick ze série Fuck & Play promění vaše oblíbené dildo kompatibilní s Vac-U-Lock™ nebo butt plug od Doc Johnson, Hung, Fucktools nebo Hunglock v dokonalý nástroj pro nadržené dráždění. Připojte dildo, butt plug nebo jinou erotickou hračku dle vlastního výběru k adaptéru Vac-U-Lock™ na Dick Stick a používejte jej samostatně nebo pro svého partnera.

Více informací

2013/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Dick Stick ze série Fuck & Play promění vaše oblíbené dildo kompatibilní s Vac-U-Lock™ nebo butt plug od Doc Johnson, Hung, Fucktools nebo Hunglock v dokonalý nástroj pro nadržené. Připojte dildo, butt plug nebo jinou erotickou pomůcku dle vlastního výběru k adaptéru Vac-U-Lock™ na Dick Stick a použijte jej samostatně pro své potěšení nebo jej použijte k hlubšímu průniku do partnera než obvykle.

     

    Konektor Vac-U-Lock™ byl původně vyvinut společností Doc Johnson, ale nyní jej používá i mnoho dalších dodavatelů. Proto - bez ohledu na to, zda jde o dildo, anální kolík nebo jinou erotickou pomůcku - je tato prodlužovací tyč s adaptérem Vac-U-Lock™ skutečně všestranná.

     

    Nejdůležitější vlastnosti:

     

    • Tato tyč s adaptérem a dildem je ideálním prodloužením pro všechny typy anální, vaginální nebo orální penetrace.
    • Díky protiskluzové rukojeti s poutkem na zápěstí můžete přenést plnou sílu svých přírazů na dildo nebo anální kolík dle vlastního výběru.

     

    Jak používat dildo tyč s adaptérem Vac-U-Lock™?

     

    Pokud si váš Bottom nezaslouží vaši fyzickou blízkost, dopřejte mu ji na dálku s touto úžasnou dildo tyčí! Můžete se nad ním sklonit, zatímco on roztahuje nohy na posteli, nebo si kleknout na všechny čtyři před vámi na podlahu. Ukažte mu, že si nezaslouží vaši blízkost a pozornost, zatímco vy budete přirážet znovu a znovu pomocí dildo tyče! Ergonomická, polstrovaná rukojeť zajistí, že při používání tyče a Bottom zůstanete v pohodlí. Po použití můžete tyč s dildem jednoduše zatlačit k sobě. Tyč s dildem je také skvělou tréninkovou pomůckou pro BDSM scénáře puppy Play nebo BDSM scénáře.

     

    Co znamená Vac U Lock™?

     

    Je to velmi snadné vysvětlit, protože je to vlastně stejné jako doma - zástrčka se zasune do zásuvky! Kde "zástrčka" je zástrčka adaptéru příslušenství a "zásuvka" je profilovaný otvor na spodní straně vibrátoru. Systém Vac-U-Lock™ znamená výměnný systém, ve kterém lze snadno a rychle kombinovat různá dilda s příslušenstvím Vac-U-Lock™. Tento systém se používá s mnoha dildy, erotickými hračkami a příslušenstvím, např. také se souložícími stroji, ale i s dalším praktickým příslušenstvím (pásky, postroje, rukojeti pro dilda, spojovací zátky, přísavky, vibrační motory atd.) A proč? Protože kombinovat různé hračky a doplňky je velmi praktické a levné a ušetříte tím spoustu peněz.

     

    Více informací:

     

    • Dick Stickrozšiřitelná tyč na dildo s adaptérem Vac-U-Lock™ a dildo zdarma
    • Lze použít s jakýmkoli příslušenstvím kompatibilním s Vac-U-Lock™
    • Dimensions: Dildo je dlouhé 17 cm a má průměr 4 cm. Tyč je dlouhá 70 cm včetně rukojeti, když není prodloužená. Minimální délka prodloužení je 36 cm, včetně dilda 53 cm. Maximální délka prodloužení je 107 cm na délku, s dildem 124 cm.
    • Materiál: Tyč je vyrobena z hliníku, dildo je vyrobeno z TPE.
    • Poznámka: Včetně tyče a dilda.
    • Toto příslušenství ze série Fuck & Play od MEO® umožňuje používat dilda, erotické hračky a anální kolíky s Vac-U-Lock™ od Doc Johnson, Hung System, Fucktools, Hunglock a mnoha dalších výrobců. Jednotlivé výrobky fungují jak společně, tak i samostatně. Díky různým možnostem a stovkám variant vibrátorů a análních kolíků se vaší fantazii meze nekladou.
    • Dildo je součástí dodávky.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Geiles Gadget

    Ich glaube, das Geilste an diesem Gerät ist, dass es dir eine "verbale Distanz" zwischen dir und deinem Partner/Sub ermöglicht. Was auch immer du zu deinem Partner sagst, kommt aus ein paar Metern Entfernung von der tatsächlichen Penetration, wenn er eine Maske trägt, das Gefühl geben kann, dass nicht du es bist, der zustößt. WICHTIG: Überschreite NIEMALS die maximale Länge die auf dem Schaft angegeben ist!! Wenn du das tust, musst du den verlängerten Teil komplett herausziehen und den Plastikring im Inneren vorsichtig wieder einsetzen. Mit etwas Überlegung und Geduld kannst du ihn leicht zurücksetzen, aber es ist viel einfacher, die Anweisungen zu befolgen und innerhalb der angegebenen Verlängerung zu bleiben, um das Problem von vornherein zu vermeiden!

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Oh my!!!!

    What fun we had! there is something quite humiliating about being fucked with this thing. My Dom enjoyed it a lot. You can also use it without the long stick and shorten it down to the handle, which has the same humiliating effect, if you're into that kind of thing.

      Hodnocení 

      He loves it

      Super addition to our toy box, increased my dom feelings. He loves it

        Hodnocení 

        Infinitely arousing

        Husband standing a couple, three feet away, penetrating me with the dick stick, infinitely arousing!

          Hodnocení 

          Mostra il tuo sub o partner che ha il controllo con il Fuck Stic

          Punisci e gioca con il tuo partner con un dildo dal design realistico su un'asta espandibile. La forma e la consistenza del dildo hanno fornito la massima stimolazione ad ogni spinta. Un adattatore Vacuum-Grip sull'asta consente di sostituire il dildo per qualsiasi dispositivo compatibile.Sarai in grado di mantenere una presa comoda e sicura per una migliore spinta con l'impugnatura ergonomica, l'impugnatura in schiuma secondaria e la cinghia da polso regolabile.

            Hodnocení 

            Master used this on me last night

            Master used this on me last night and we had alot of fun with it . Surprisingly enjoyable with the added force of master penetrating me with it .

              Hodnocení 

              Fuck Stick

              Pretty decent product, was more solid than I expected so you will really will be able to give him a good fucking from a distance

                Napište vlastní recenzi

                Dick Stick - Rozšiřitelná dildo tyč s dildem - Fuck & Play

                Dick Stick - Rozšiřitelná dildo tyč s dildem - Fuck & Play

                Na stránkách Dick Stick ze série Fuck & Play promění vaše oblíbené dildo kompatibilní s Vac-U-Lock™ nebo butt plug od Doc Johnson, Hung, Fucktools nebo Hunglock v dokonalý nástroj pro nadržené dráždění. Připojte dildo, butt plug nebo jinou erotickou hračku dle vlastního výběru k adaptéru Vac-U-Lock™ na Dick Stick a používejte jej samostatně nebo pro svého partnera.

                Napište vlastní recenzi

                Ostatní zákazníci také zakoupili:

                30 další položky ve stejné kategorii: