Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Sex slings a milostné houpačky

Zpravodaj

Černý kožený "Fisting Sling" s 5bodovým zavěšením

Pohodlná poloha vleže v tomto sling umožňuje přímý přístup k hýždím: je úplně jedno, zda do nich pronikne dildo, penis nebo dokonce pěst (či dvě). Bez nadsázky lze říci, že tento kožený závěs je skutečným mistrovským dílem!

Více informací

3006/00

k dispozici na

    Více informací

    Tento klasický model sling se složitými detaily je jedním z našich nejoblíbenějších. Kvalitní sling s 5 upevňovacími body je vyroben z nejlepší kůže a vybaven robustními D-kroužky pro zavěšení pod strop nebo do našeho rámu sling. Několikrát přinýtovaný nýty z nerezové oceli a skvěle zpracovaný vám zaručí potřebnou bezpečnost při sexu na sling.

     

    Pohodlná poloha vleže v tomto sling umožňuje přímý přístup ke spodní části: zda do ní vstoupí dildo, penis nebo dokonce pěst (či dvě), na tom nezáleží. Bez nadsázky lze říci, že tento kožený závěs je skutečným mistrovským dílem! Nejlepší, stabilní kůže, vyčiněná na rostlinném základě a dokonalé zpracování poskytují naprosto bezpečné potěšení při sexu či fisting na sling.

     

    Nejdůležitější vlastnosti: Vhodný pro všechny, kteří chtějí mít na sobě nějaký materiál:

     

    • Perfektní: Pro všechny varianty sexu a fistingu!
    • Profesionální kvalita: Pro absolutní odolnost slings.
    • Pro použití s naším sling stojanem nebo pro montáž pod strop.
    • Vynikající kůže: Skvělé pohodlí při ležení na sling.
    • Vysoce kvalitní nerezová ocel: Masivní D-kroužky a několikanásobné nýtování, které vám zaručí bezpečnost při používání.
    • Skvělé barevné provedení: Díky intenzivnímu barevnému provedení s ušlechtilými akcenty je sling také vizuální ozdobou.
    • Vždy rozšiřitelné: K dispozici je mnoho příslušenství a ještě více příslušenství přibývá každý týden.

     

    Někteří z vás už tento skvělý zážitek zažili, jiní o něm sní: sex v závěsu!

     

    Mnozí z vás už viděli sling v temné komoře, v klubu nebo v sauně, případně v tvrdším pornofilmu. Ale kdo si v něm někdy lehl? Nebojte se: Sling není jen pro hardcore fanoušky, ale může být i skutečným obohacením pro každodenní sex. A hned byste měli zapomenout na jeden předsudek: Sling není doma jen v gay komunitě, milují ho i heterosexuální swingeři.

     

    Které doplňky doporučujeme?

     

    Pokud nechcete náš sling připevňovat ke stropu ložnice, můžete použít náš praktický rám na závěs. S naším měkkým koženým polštářem můžete zvýšit pohodlí při ležení, poutka na nohy z kůže nebo gumy vám umožní mít nohy roztažené v uvolněné poloze. Dobře vám poslouží také zrcadlo, které můžete připevnit k horní části závěsného rámu, protože vám umožní pozorovat vše do posledního detailu. Kromě dobrého fisting Krému, jako je LETS'S FUCK, a latexových rukavic mohou být skvělým doplňkem také naše speciální pouta. Kromě toho u MEO® najdete mnoho dalších doplňků, jako jsou řetězy, stojan na šukací stroj, držák na rukavice nebo Crisco a mnoho dalšího. Oblíbili jsme si také takzvané "Fetish Pads". Tyto podložky jsou vysoce absorpční podložky, které jsou v BDSM komunitě velmi oblíbené, protože zaručují neomezenou zábavu při sexu na sling, protože spolehlivě absorbují všechny vznikající tekutiny. Mimochodem, věděli jste, že náš stojan na závěsy můžete kombinovat také s naší šukací lavicí na psí způsob nebo s naším prknem sling?

     

    Nemáte místo na opravdový prak?

     

    Žádný problém, protože máme různé cestovní závěsy z kůže, které můžete použít kdekoli, například na posteli (pro více informací klikněte zde).

     

    Co přesně je prak?

     

    Na stránkách sling najdete "závěs lásky" vyrobený z kůže nebo textilu. Obvykle se připevňuje ke stropu místnosti pomocí řetízků nebo se často zavěšuje na speciální nosnou konstrukci, jako je náš rám sling. Pasivní partner si může na sling pohodlně lehnout, nohy má zvednuté, a tak mu nepřekážejí. V některých slings může být ležící osoba dokonce přivázána - partneři si tak mohou užívat beztabuizované hraní rolí nebo fisting Sezení. Pohodlná poloha vleže umožňuje přímý přístup k hýždím: Zda do nich pronikne dildo, penis nebo dokonce pěst, záleží jen na vás nebo na vašem aktivním partnerovi s připínacím penisem.

     

    Nemusíte však nutně používat sling s partnerem! S trochou fantazie a správným příslušenstvím od MEO®, například šukacím strojem, si můžete užívat i sami na sling! Nebo v páru s kamarádem či cizincem, protože většinu našich šukacích strojů lze dokonce ovládat pomocí aplikace!

     

    Jak se šukací stroj používá?

     

    S sling od MEO® si můžete užít extra hlubokou penetraci s minimální námahou a vyzkoušet nové sexuální polohy a anální sex fisting vyzkoušejte. Sling lze během chvilky zavěsit do rámu sling nebo ke stropu na robustní stropní háčky (nejsou součástí balení). Sling lze snadno nastavit pomocí karabinek do požadované výšky a úhlu. Ideální pro partnery různých velikostí a všestranných poloh.

     

    Jak mám o sling pečovat?

     

    Do kůže je již při činění přidáno malé množství oleje, který jí dodává mimořádně příjemný pocit a větší pružnost. V průběhu používání se sling stává spíše měkčí než tvrdší (na rozdíl od levné kůže nebo imitace kůže, která se časem stává tvrdší a křehčí). Naše kůže potřebuje k péči čas od času trochu kožního tuku, ale v případě potřeby ji lze také trochu naolejovat. Mělo by se to však dělat spíše šetrně, aby se nevytvořil trvalý mastný film.

     

    Další podrobnosti:

     

    • Kožený popruh pro pětibodové zapínání
    • Barva: černá
    • Rozměry: 113 x 122 cm, 3 mm silná kůže
    • Jemný, odolný materiál z pravé kůže, vysoká kvalita. Rostlinně činěná. Vyrobeno v Evropě.
    • Řetízky a rám sling se prodávají samostatně.
    • Možné připevnění: V rámu sling (prodává se samostatně) nebo zavěšené na stropě.
    • Opatření pro montáž na strop: PŘED VYTVOŘENÍM DÍREK PŘIJMĚTE VŠECHNA OPATŘENÍ A ZKONTROLUJTE STABILITU STROPU. Neručíme za pády způsobené nesprávným použitím/montáží slings.



     

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Viele geile Stellungen

    Kann diesen Sling nur empfehlen. Er ist sicher und bequem, experimentiert ein bisschen rum und habt Spaß. Es gibt wirklich viele geile Stellungen die man in diesem schwerelosen Zustand vollziehen kann.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Černý kožený "Fisting Sling" s 5bodovým zavěšením

    Černý kožený "Fisting Sling" s 5bodovým zavěšením

    Pohodlná poloha vleže v tomto sling umožňuje přímý přístup k hýždím: je úplně jedno, zda do nich pronikne dildo, penis nebo dokonce pěst (či dvě). Bez nadsázky lze říci, že tento kožený závěs je skutečným mistrovským dílem!

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: