Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Sex slings a milostné houpačky

Zpravodaj

Obdélníkový sling pro fisting - Kompletní sada v červeném plátně

Tento fisting sling z červeného plátna je oblíbený a především cenově dostupný fisting sling. Je vhodný pro fisting Začátečníky i fisting Profesionály. Je vybaven pevnými karabinami pro zavěšení pod strop nebo do našeho mobilního rámu sling.

Více informací

3022/00

k dispozici na

    Více informací

    Tento fisting sling z červeného plátna je oblíbený a hlavně cenově dostupný fisting sling. Je vhodný pro fisting Začátečníky i fisting Profesionály. Je vybaven pevnými karabinami pro zavěšení pod strop nebo do našeho mobilního rámu sling. Náš sling je vyroben z mimořádně kvalitní a pružné, ale měkké speciální tkaniny. Naše červená fisting sling se dodává s mnoha doplňky, jako jsou polstrovaná poutka na nohy, kovové karabiny pro zavěšení, polštářek a odpovídající úložná taška. Můžete tak ihned začít!

     

    Nejdůležitější vlastnosti:

     

    • Ideální pro začátečníky: příznivá cena a skvělá kvalita!
    • Můžete začít hned: Mnoho příslušenství je již součástí balení!
    • Perfektní: Pro všechny varianty sexu a fistingu!
    • Nastavitelná výška: Vhodné pro vyšší i nižší osoby.
    • Profesionální kvalita: Pro absolutní trvanlivost slings.
    • Pro použití s naším rámem sling nebo pro montáž pod strop.
    • Vynikající speciální tkanina: Skvělé pohodlí při ležení na sling.
    • Vysoká kvalita: Kovové karabiny zaručují vaši bezpečnost při používání.
    • Skvělý vzhled: Vhodný pro všechny, kteří chtějí používat karabinu: Díky svému designu se fisting sling je také vizuální ozdobou.

     

    Někteří z vás už tento skvělý zážitek zažili, jiní o něm sní: sex v závěsu!

     

    Mnozí z vás už viděli sling v temné komoře, klubu či sauně nebo v tvrdším pornofilmu. Ale kdo si v něm už někdy lehl? Nebojte se: Sling není jen pro hardcore fanoušky, ale může být i skutečným obohacením pro každodenní sex. A hned byste měli zapomenout na jeden předsudek: Sling není doma jen v gay komunitě, milují ho i heterosexuální swingeři.

     

    Které doplňky doporučujeme?

     

    Pokud nechcete náš sling připevňovat ke stropu ložnice, můžete použít náš praktický rám na závěs. S naším měkkým koženým polštářem můžete zvýšit pohodlí při ležení, poutka na nohy z kůže nebo gumy vám umožní mít nohy roztažené v uvolněné poloze. Dobře vám poslouží také zrcadlo, které můžete připevnit k horní části závěsného rámu, protože vám umožní pozorovat vše do posledního detailu. Kromě dobrého fisting Krému, jako je LETS'S FUCK, a latexových rukavic mohou být skvělým doplňkem také naše speciální pouta. Kromě toho u MEO ® najdete mnoho dalších doplňků, jako jsou řetězy, stojan na šukací stroj, držák na rukavice nebo Crisco a mnoho dalšího. Oblíbili jsme si také takzvané "Fetish Pads". Tyto podložky jsou vysoce absorpční podložky, které jsou v BDSM komunitě velmi oblíbené, protože zaručují neomezenou zábavu při sexu na sling, protože spolehlivě absorbují všechny vznikající tekutiny. Mimochodem, věděli jste, že náš stojan na závěsy můžete kombinovat také s naší šukací lavicí na psí způsob nebo s naší sling deskou?

     

    Nemáte místo na opravdový prak?

     

    Žádný problém, protože máme různé cestovní závěsy z kůže, které můžete použít kdekoli, například na posteli (pro více informací klikněte zde).

     

    Co přesně je prak?

     

    Na stránkách sling najdete "závěs lásky" vyrobený z kůže nebo textilu. Obvykle se připevňuje ke stropu místnosti pomocí řetízků nebo se často zavěšuje na speciální nosnou konstrukci, jako je náš rám sling. Pasivní partner si může na sling pohodlně lehnout, nohy má zvednuté, a tak mu nepřekážejí. V některých slings může být ležící osoba dokonce přivázána - partneři si tak mohou užívat beztabuizované hraní rolí nebo fisting Sezení. Pohodlná poloha vleže umožňuje přímý přístup k hýždím: Zda do nich pronikne dildo, penis nebo dokonce pěst, záleží jen na vás nebo na vašem aktivním partnerovi s připínacím penisem.

     

    Nemusíte však nutně používat sling s partnerem! S trochou fantazie a správným příslušenstvím od MEO®, například šukacím strojem, si můžete užívat i sami na sling! Nebo v páru s kamarádem či cizincem, protože většinu našich šukacích strojů lze dokonce ovládat pomocí aplikace!

     

    Jak se šukací stroj používá?

     

    Se sexuálním strojem sling od MEO® si můžete užít extra hlubokou penetraci s minimální námahou a vyzkoušet nové sexuální polohy a anální sex fisting vyzkoušejte. Sling lze během chvilky zavěsit do rámu sling nebo ke stropu na robustní stropní háčky (nejsou součástí balení). Sling lze snadno nastavit pomocí karabinek do požadované výšky a úhlu. Ideální pro partnery různých velikostí a všestranných poloh.

     

    Další podrobnosti:

     

    • Obdélníkový fisting sling - Kompletní sada z plátna
    • Tento sling z textilní tkaniny má obdélníkový tvar.
    • Snadno se čistí.
    • Barva: červená
    • Rozměry: 60 cm x 107 cm.
    • Materiál: polyester
    • sling je dodáván s příslušenstvím: Závěsy se 4 kovovými karabinami, polstrovaná poutka na nohy (šířka 11 cm), černý polštářek pod hlavu (23 x 38 cm) a praktická taška na uložení.
    • Možné připevnění: V rámu sling (prodává se samostatně) nebo zavěšené u stropu.
    • Opatření pro montáž na strop: PŘED VYTVOŘENÍM DÍREK PŘIJMĚTE VŠECHNA OPATŘENÍ A ZKONTROLUJTE STABILITU STROPU. Za pády způsobené nesprávným použitím/montáží slings neručíme.



     

     

    Stáhnout

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Hochwertig

    Hochwertige Ausführung . Wir bereuen den Kauf nicht

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Toller Sling, nicht nur für Fisten

    Nachdem ich nun mit dem Fisten angefangen habe, wollte ich mir einen etwas professionelleren Sling kaufen. Nach längerer Recherche bin ich auf dieses Modell Fucktory im mittleren Preissegment gestossen. Mir hat die Farbkombination mit rot/schwawrz am besten gefallen, die Lieferung erfolgte wie immer schnell.

    Nach ein paar Wochen kann ich den Sling auf jeden Fall empfehlen. Inzwischen haben auch Freunde den Sling für sich entdeckt und bei MEO bestellt. Die sind auch sehr zufrieden.
    Tatsächlich liegts es sich im Sling auch ganz angenehm, bei uns ist der Sling ständig im Gebrauch.

    Daher eine klare Kaufempfehlung für eine guten Sling im mittleren Preissegment.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Obdélníkový sling pro fisting - Kompletní sada v červeném plátně

    Obdélníkový sling pro fisting - Kompletní sada v červeném plátně

    Tento fisting sling z červeného plátna je oblíbený a především cenově dostupný fisting sling. Je vhodný pro fisting Začátečníky i fisting Profesionály. Je vybaven pevnými karabinami pro zavěšení pod strop nebo do našeho mobilního rámu sling.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: