Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Sex slings a milostné houpačky

Zpravodaj

Nastavitelný Fuck Bench s opěrkou hlavy

Pokud chcete, aby váš partner pronikl obzvlášť hluboko pěstí, penisem, rukou nebo připínacím penisem, naše Doggy Style Fuck Bench je dokonalým doplňkem. Tento úžasný vynález není jen šukací lavice. Je to všestranný talent; a víceúčelová sexuální lavice pro prostě všechny vaše fantazie.

Více informací

2998/00

749,90 €


-50,00 €

699,90 €

plus náklady na dopravu

Brzy k dispozici

    Více informací

    Pokud chcete, aby váš partner pronikl hluboko pěstí, penisem, rukou nebo připínacím penisem, je náš Doggy Style Fuck Bench dokonalým doplňkem. Tento úžasný vynález není jen šukací lavice. Je to všestranný talent; a víceúčelová sexuální lavice pro prostě všechny vaše fantazie.

     

    Naše Fuck Bench se skládá ze tří polstrovaných, vedle sebe umístěných samostatných lavic o celkové šířce 65 cm pro pohodlné používání. Prostřední část Fuck Bench lze zvednout, aby partner mohl zaujmout polohy usnadňující fisting, rimming nebo je sex pro oba snazší a intenzivnější. Fuck Bench můžete používat zavěšený u stropu, v našem stojanu sling nebo na podlaze.

     

    Na Doggy Style s naším Fuck Bench je to pro vás oba ještě pohodlnější a partner do vás může proniknout mnohem dál. Díky tomu se sex, resp fisting pocity ještě intenzivnější! Místo toho, abyste se opírali o ruce, spočíváte na loktech. Výškově nastavitelná střední část Fuck Bench podpírá horní část vašeho těla. Více tak vynikne váš sexy zadeček a vy můžete partnerovi natáhnout zadeček mnohem zřetelněji a lákavěji. Výhoda pro vás: Váš partner do vás může proniknout ještě hlouběji

     

    Nejdůležitější vlastnosti:

     

    • Robustní, bezpečné a pohodlné!
    • Tohle není jen šukací lavice. Je to všestranný pomocník; víceúčelová sexuální lavice prostě na všechno.
    • Vezměte si to natvrdo. Dejte mu pěstí. Udeřte ho. Naplácejte mu. Svažte ho.
    • Doggy Style nebo na zádech. Na podlaze nebo zavěšený v našem stojanu sling.
    • Se stránkou Fuck Bench si vytvoříte svůj vlastní pokojíček na hraní!

     

    Co je na sexu s Doggy Style Fuck Bench tak výjimečného?

     

    Změna úhlu pohledu nikdy neuškodí, tak proč nezměnit úhel pohledu během sexu? Jste na všech čtyřech jako štěně, zatímco do vás partner hluboce proniká zezadu - mluvíme samozřejmě o poloze Doggy Style. Je to jedna z nejoblíbenějších sexuálních poloh.

     

    Ve variantě na pejska klečíte na všech čtyřech, partner stojí za vámi a proniká do vás zezadu. Vaše poloha je pasivnější. Váš partner přebírá aktivní roli a rozhoduje o tom, jak rychle a hluboce do vás pronikne - pro mnoho mužů je právě proto poloha Doggy Style tak přitažlivá. Tato poloha má však pro vás i své výhody: Váš bod rozkoše, prostata, je stimulován více než v jiných sexuálních polohách.

     

    Jak používat Doggy Style Fuck Bench?

     

    Polohu Doggy Style Fuck Bench můžete používat na podlaze nebo zavěšenou u stropu. Doporučujeme ji však používat v našem rámu sling. Střední část Fuck Bench lze nastavit výše, abyste ji mohli pohodlně používat, pěstit nebo objímat v poloze Doggy Style. Vrátíte-li střední část naplocho do základní polohy, můžete náš Fuck Bench použít i jako sling desku.

     

    Deska Fuck Bench je namontována na velmi robustním svařovaném ocelovém rámu, který jistě vydrží celý život. Tři jednotlivé lavice byly vyrobeny ze dřeva a polstrovány silnou pěnou vysoké hustoty a čalouněny černou, voděodolnou umělou kůží námořní kvality.

     

    Jak se lavička Fuck čistí?

     

    Stránku Fuck Bench jednoduše očistěte vlhkým hadříkem. Pokud chcete dezinfekční čištění, použijte náš sprej VERYCLEAN.

     

    Další podrobnosti: V případě potřeby můžete použít i další materiály:

     

    • Doggy Style Fuck Bench
    • Délka lavičky Fuck Bench je 1 metr.
    • Řetězy a karabiny nejsou součástí dodávky.
    • Rozměry: 65 cm x 100 cm x 10 cm.
    • Hmotnost: 23 kg
    • Materiál: polyuretan, dřevo, kov.
    • Vyrobeno v Evropě
    • Možné upevnění: Sling Možnost montáže: na stojan nebo na strop.
    • Bezpečnostní opatření: PŘED VRTÁNÍM OTVORŮ PROVEĎTE VEŠKERÁ BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ A ZKONTROLUJTE STABILITU STROPU. Za pády v důsledku nesprávného použití/instalace Fuck Bench neručíme.



     

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    sehr gute qualität

    wenn auch nicht sehr billig, die qualiität ist aber bestens - hier 5 sterne. die farben in bordeaux und schwarz sind genau wie abgebildet. wir sind jedenfalls sehr zufrieden, die fickbank kann man unbedingt weiter empfehlen. lieferung und gute diskrete verpackung. und schnelle lieferung vielen dank markus und stefan

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Nastavitelný Fuck Bench s opěrkou hlavy

    Nastavitelný Fuck Bench s opěrkou hlavy

    Pokud chcete, aby váš partner pronikl obzvlášť hluboko pěstí, penisem, rukou nebo připínacím penisem, naše Doggy Style Fuck Bench je dokonalým doplňkem. Tento úžasný vynález není jen šukací lavice. Je to všestranný talent; a víceúčelová sexuální lavice pro prostě všechny vaše fantazie.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: