Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Sex slings a milostné houpačky

Zpravodaj

fisting sling Board

Tato fantastická deskasling je ideálním doplňkem pro doplnění vlastního play room. Ať už se jedná o fisting, rimming, sex nebo výprask, s prknem sling od MEO můžete prožívat své nejtemnější a nejtvrdší fantazie.

Více informací

2999/00

Dodací lhůta přibližně 4 dnů

    Více informací

    Tato fantastická deska sling je ideálním doplňkem pro doplnění vlastního play room. Ať už se jedná o fisting, rimming, sex nebo výprask, s prknem sling od MEO můžete prožívat své nejtemnější a nejtvrdší fantazie.

     

    Tento odolný kus erotického nábytku vám nabídne nejen větší pohodlí díky komfortnímu polstrování. Velkou výhodou je, že se sling deska díky odpružení snadno houpe. Díky tomu jsou možné i dlouhé a náročné seance! Na rozdíl od sling podložek vám sling lavička umožní pěstovat nebo provozovat sex ve velmi stabilní poloze na zádech a umožňuje i jiné polohy (například klečení na sling lavičce).

     

    Nejdůležitější vlastnosti: - na lavici se můžete posadit, abyste si mohli odpočinout, a to i v případě, že se vám to nelíbí:

     

    • Pohodlná sling deska pro "plovoucí" sex.
    • Stabilní konstrukce pro větší bezpečnost při tvrdém sexu.
    • Velká /lehací plocha se silným polstrováním: Sling prkno je max. 100 cm dlouhé a max. 75 cm široké a nabízí dostatek prostoru pro všechny polohy při sexu.
    • Snadné čištění.
    • Možnost zatížení až do 180 kg
    • Optimální pro použití v našem rámu sling

     

    Co je na prkně sling tak výjimečného?

     

    Tuto všestrannou a ergonomicky tvarovanou sling desku lze použít pro výprask, bondage, sex a další sexuální aktivity, fisting, rimming k rozmazlující masáži a intenzivním sexuálním dobrodružstvím a patří jako základní vybavení téměř do každé herny!

     

    Jak se prkno sling používá?

     

    S prknem sling si můžete užít extra hluboké průniky s minimálním úsilím a vyzkoušet nové sexuální polohy a anální sex fisting vyzkoušejte. Velká sling deska s velkorysým polstrováním ze silné imitace kůže zajistí pohodlné polohy. Prkno sling lze během chvilky zavěsit do rámu sling nebo ke stropu na robustní stropní háčky (nejsou součástí balení). Desku sling lze snadno nastavit pomocí karabin do požadované výšky a úhlu. Ideální pro partnery různých velikostí a všestranných poloh.

     

    Jak mohu desku sling čistit?

     

    Desku sling jednoduše očistěte vlhkým hadříkem. Pokud chcete desku vydezinfikovat, použijte náš sprej VERYCLEAN.

     

    Další informace: V případě potřeby můžete použít i další pomůcky:

     

    • sling Lavice nebo prkno sling
    • Řetízky a karabiny nejsou součástí dodávky.
    • Rozměry: 65 cm x 100 cm x 10 cm.
    • Hmotnost: 13 kg
    • Materiál: polyuretan, dřevo, kov.
    • Vyrobeno v Evropě
    • Možné upevnění: V rámu sling nebo zavěšené na stropě.
    • Bezpečnostní opatření při upevnění na strop: PŘED VYTVOŘENÍM DÍREK PŘIJMĚTE VŠECHNA OPATŘENÍ A ZKONTROLUJTE STABILITU STROPU. Za pády způsobené nesprávným použitím/montáží lavičky sling neručíme.



     

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Hochwertig

    Sehr schöne, hochwertige Sex Schaukel. Gut und stabil verarbeitet. Durch die breite Fläche auch für zwei Personen bequem zu nutzen. Preis finde ich gerechtfertigt.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Effektiv und auch bequem

    Bis vor kurzem habe ich immer einen normalen Ledersling benutzt und seit kurzem dieses Sling Board. Ich persönlich empfinde das als effektiver und bequemer beim Fisten, allerdings ist das wohl eher Geschmacksache. Die Verarbeitung und die Polsterung sind jedenfalls toll und man kann das Board sehr gut im Slinggestell nutzen. Ein weiterer Vorteil ist der Bezug, der sich am Ende des Tags einfach reinigen lässt.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    fisting sling Board

    fisting sling Board

    Tato fantastická deskasling je ideálním doplňkem pro doplnění vlastního play room. Ať už se jedná o fisting, rimming, sex nebo výprask, s prknem sling od MEO můžete prožívat své nejtemnější a nejtvrdší fantazie.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: