Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Fistingový gel

Zpravodaj

Boy Butter Fistingové mazivo - Original Formula

Nový Nabídka

Objevte fistingový lubrikant z USA: Boy Butter! Tento fistingový lubrikant je hladký jako rozpuštěné máslo, ideální pro snadné proniknutí do každého otvoru! Díky přísadám, jako je kokosový olej a silikon Boy Butter pro jemný a naprosto příjemný účinek. Boy Butter zůstává dlouho kluzký a nelepí se.

Více informací

19,90 €


-25%

14,93 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

Více informací

Objevte originální fistingový lubrikant z USA: Boy Buttervyrobený výhradně z rostlinných olejů. Tento fistingový lubrikant je hladký jako rozpuštěné máslo, ideální pro snadné proniknutí do každého otvoru! Díky přísadám, jako je kokosový olej a silikon Boy Butter pro jemný, naprosto příjemný účinek. Boy Butter zůstává dlouho kluzký a nelepí se na ruce.

Už nikdy bez něj: Boy Butter

Anální fisting může být bez kvalitního lubrikantu nepříjemný a dokonce nebezpečný Boy Butter může být nepříjemný a dokonce nebezpečný. Protože řitní otvor a konečník nemají přirozenou lubrikaci jako vagína nebo ústa, je použití lubrikantu nezbytné, abyste se vyhnuli tření a případnému poranění při fistingu fisting aby se zabránilo tření a možnému zranění.

Boy Butter je ideálním lubrikantem pro pronikání rukou nebo pěstí do konečníku, protože má díky svému rostlinnému olejovému základu extrémně hladkou strukturu podobnou rozpuštěnému máslu. To zajišťuje hladký skluz a větší bezpečnost. Zvlhčující vlastnosti kokosového oleje a silikonu ve složení také přispívají k hladkosti a snižují případné nepohodlí.

Boy Butter je také mimořádně dlouhotrvající, což znamená, že během delšího fistingu nemusíte lubrikant neustále nanášet znovu. A na rozdíl od mnoha jiných lubrikantů na bázi oleje je Boy Butter rozpustný ve vodě a lze ho snadno smýt teplou vodou.

Nebudete věřit, jak je tento fistingový gel hladký!

Složky jako kokosový olej a silikon také zajišťují vynikající kluzný efekt, který usnadňuje pronikání do análu a zvyšuje pohodlí. Krémová konzistence Boy Butter umožňuje snadnou aplikaci a účinnou distribuci. Boy Butter zůstává tam, kde je potřeba, a nestéká jako mnoho jiných lubrikantů.

Nechte máslo stékat: Proč je Boy Butter vaším novým lubrikantem, který musíte mít!

Boy Butter Original Formula je založen na kokosovém oleji a mění se v úžasně krémový lubrikant. Při kontaktu s pokožkou zprůhlední a vydrží stejně dlouho jako varianty na bázi silikonu. Je tak jemný a lehký, že poskytuje dokonalou lubrikaci při každém použití. Je jedlý, netoxický a lze jej snadno odstranit z pokožky a textilií vodou. Ať už pro masáže nebo anální potěšení všeho druhu - je to Boy Butter je vždy tou správnou volbou.

Co je na Boy Butter speciálního? Přestože je na olejové bázi, je rozpustné ve vodě - lze ho tedy snadno smýt teplou vodou. Ale pozor! Boy Butter není kompatibilní s kondomy. Pokud chcete praktikovat bezpečnější sex, doporučujeme lubrikant na vodní bázi Aquameo.

Boy Butter na první pohled:

  • 100% rostlinný a veganský.
  • Extrémně kluzký, ideální pro fisting.
  • Snadno se čistí - rozpustný ve vodě, přestože je na bázi oleje.
  • Dlouhotrvající lubrikační schopnost.
  • Složky šetrné k pokožce, jako je kokosový olej a silikon.
  • Není kompatibilní s latexovými kondomy.
  • Jedlé a netoxické.
  • Bezpečný pro silikonové sexuální hračky.
  • Vhodné pro všechny typy análního sexu.
  • Vyrobeno v USA z vysoce kvalitních přírodních ingrediencí.


Pokud jste Boy Butter speciálně pro fisting, mějte na paměti, že opakované namáčení ruky do nádobky s lubrikantem by mohlo kontaminovat zbytek lubrikantu. Proto odebírejte potřebné množství Boy Butterpředtím, než začnete s fisting začít používat. Jako alternativu k balení ve sklenici nabízíme také lubrikant Boy Butter v hygieničtější stlačitelné lahvičce.

Další podrobnosti:

  • fisting Boy Butter Original Formula
  • V praktické nádobce, do které lze ponořit celou ruku.
  • K dispozici ve 3 velikostech: Boy Butter Původní 118 ml, Boy Butter Original 237 ml / 8 fl.oz. a Boy Butter Original 473 ml / 16 fl.oz.
  • Pozn: Boy Butter není kompatibilní s latexovými kondomy, ale lze jej použít s kondomy z jiných materiálů.
  • Složení (INCI): částečně hydrogenované rostlinné oleje, glycerin, polysorbát 60, tokoferyl acetát, glyceryl stearát, fenyl trimethicon.
  • Všechny Boy Butter Jsou zodpovědně vyráběny z nejkvalitnějších přírodních a veganských surovin.
  • Vyrobeno v USA.
  • MEO a Boy Butter jsou dvě známé značky v oblasti lubrikantů a sexuální pohody. Obě společnosti nabízejí celou řadu produktů, včetně lubrikantů na olejové i vodní bázi, jako např Boy Butter a Aquameo.
  • MEO a vděčí za svou pověst Boy Butter nejen vysoké kvalitě svých výrobků, ale také svému závazku k bezpečnosti výrobků a spokojenosti zákazníků. Společnosti jsou si vědomy zvláštních potřeb svých zákazníků, což se odráží v rozmanitosti produktů, které nabízejí.
  • Objevte svět fisting s naší vysoce kvalitní nabídkou fisting Maziv a fisting Krémů. Ve společnosti MEO nabízíme široký výběr produktů, včetně oblíbených např Boy Butter Original Formula a speciálně vyvinutého lubrikantu pro fisting. Náš lubrikant na fisting poskytuje dokonalé množství lubrikace a je bezpečný pro vzrušující fistingová dobrodružství. Ať už hledáte spolehlivý fisting Lubrikant, a fisting Krém nebo lubrikant na fisting, máme pro vás ty nejlepší produkty pro fistingové potěšení. Zažijte intenzivní potěšení a uvolnění během svého fistingu s našimi vysoce kvalitními lubrikanty pro fisting fisting. Objevte naše lubrikační gely pro fisting nyní a užijte si vzrušující a bezpečné fistingové zážitky.
  • MEO je německá značka MEO. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

Mohlo by vás zajímat i toto:

HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Zatím žádné komentáře zákazníků

Napište vlastní recenzi

Boy Butter Fistingové mazivo - Original Formula

Boy Butter Fistingové mazivo - Original Formula

Objevte fistingový lubrikant z USA: Boy Butter! Tento fistingový lubrikant je hladký jako rozpuštěné máslo, ideální pro snadné proniknutí do každého otvoru! Díky přísadám, jako je kokosový olej a silikon Boy Butter pro jemný a naprosto příjemný účinek. Boy Butter zůstává dlouho kluzký a nelepí se.

Napište vlastní recenzi

Ostatní zákazníci také zakoupili:

19 další položky ve stejné kategorii: