Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Fistingový gel

Zpravodaj

Slam Dunk Unscented - fisting Mazivo

Nový

Lubrikant bez vůně od Slam Dunk nabízí všechny výhody originální verze Slam Dunkale neobsahuje hřebíčkový olej. Slam Dunk Unscented byl speciálně vyvinut pro ty, kteří se chtějí obejít bez speciální vůně, aniž by se vzdali stimulačního účinku během análního styku nebo fisting stimulačního účinku při análním sexu. Vyrobeno v USA, je Slam Dunk Unscented ideální pro extrémnější sexuální

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    Lubrikant bez vůně od Slam Dunk nabízí všechny výhody originální verze Slam Dunkale neobsahuje hřebíčkový olej. Slam Dunk Unscented byl speciálně vyvinut pro ty, kteří se chtějí obejít bez speciální vůně, aniž by se vzdali stimulačního účinku během análního styku nebo fisting stimulačního účinku při análním sexu. Vyrobeno v USA, je Slam Dunk Unscented ideální pro extrémnější sexuální praktiky.

    Slam Dunk Unscented unikátní složení tohoto lubrikantu jej odlišuje od ostatních fistingových lubrikantů na trhu a nabízí dlouhotrvající lubrikaci bez vysychání - což je jasná výhoda oproti běžným lubrikantům na vodní bázi. Kromě toho je Slam Dunk Unscented po použití snadněji smývá než většina lubrikantů na bázi oleje.

    Slam Dunk Unscented - Lubrikační gel: fisting

    • Speciálně vyvinutý pro intenzivní anální sex a fisting vyvinutý.
    • Nabízí všechny výhody Slam Dunk Originalale bez vůně hřebíčkového oleje.
    • Působí jako dokonalá směs J-Lube a Crisco.
    • Dlouhotrvající lubrikace bez rizika vysychání - jasná výhoda oproti mnoha lubrikantům na vodní bázi.
    • Snadněji se čistí než většina maziv na bázi oleje.
    • Umožňuje maximální stimulaci a potěšení pro oba partnery bez znecitlivujícího pocitu.
    • K dispozici v různých velikostech, které vyhovují všem potřebám.
    • Poznámka: Není vhodný pro latexové kondomy.
    • Vysoce kvalitní složky bez vůně pro příjemný zážitek.


    Slam Dunk Unscented je ideálním lubrikantem pro fistinganální styk nebo masturbaci. Díky jeho inovativnímu složení mohou oba partneři zažít maximální stimulaci a potěšení i při intenzivním sexu. Slam Dunk Unscented působí jako zdařilá směs klasických J-Lube a Crisco.

    Slam Dunk pro dokonalý zážitek z análního sexu!

    Slam Dunk Unscented byl speciálně vyvinut pro fisting a intenzivní anální sex. Lubrikant je extrémně hladký a dlouhotrvající, což umožňuje snadnou a pohodlnou penetraci i při dlouhodobém sexu nebo rozsáhlém fistingu.

    Jedinečná kombinace složek uvolňuje anální otvor, aniž by ho zcela znecitlivěla, takže oba partneři zažívají při sexu maximální stimulaci a potěšení. Ani úklid po sexu není problém, protože na rozdíl od mnoha lubrikantů na bázi oleje je tento lubrikant Slam Dunk rozpustný ve vodě. Slam Dunk Unscented je k dispozici v různých velikostech, takže pro každou potřebu je k dispozici ten správný lubrikant.

    I přes své četné výhody by měl Slam Dunk Unscented neměl používat s latexovými kondomy. Pro bezpečnější sex proto doporučujeme používat vhodný lubrikant na vodní bázi, např. lubrikant Aquameo od společnosti MEO.

    Neparfémovaná verze lubrikantu Aquameo od společnosti MEO Slam Dunk stejně jako originál nabízí dlouhotrvající lubrikaci bez vysychání a je k dostání u MEO ve velikostech 237 ml, 473 ml a 769 ml.

    Další informace:

    • Slam Dunk Unscented - Anální fisting Lubrikant
    • K dispozici v různých velikostech: Slam Dunk Unscented 237 ml / 8 fl.oz, Slam Dunk Unscented 473 ml / 16 fl.oz, Slam Dunk - Bez vůně 768 ml / 26 fl.oz.
    • Složení (INCI): Hydrogenovaný olej, polyethylenový polymer, dispergační činidlo, minerální olej, destilovaná voda
    • MEO je obchodní značka společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.
    • Vyrobeno v USA.
    • Slam Dunk je mazivo na bázi oleje. Lubrikanty na bázi oleje mohou způsobit rychlejší opotřebení silikonových erotických hraček. Proto obecně nedoporučujeme používat lubrikanty na bázi oleje se silikonovými erotickými hračkami. Volba lubrikantu na vodní bázi, jako je například Aquameo, by byla v tomto případě bezpečnější. Vždy však doporučujeme zkontrolovat konkrétní pokyny k péči výrobce erotické hračky.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Flutscht sehr gut

    Sehr ergiebig und langanhaltender FF-Spaß

      Hodnocení 

      Very pleased

      Wasn't sure what to expect. The lube is smooth and easy to apply, giving amazing movement and much more slippery than I expected. Very happy with purchase

        Hodnocení 

        magnifico

        provato appena arrivato, veramente funziona da dio, molto spesso e non si secca. perfetto per l'anale

          Hodnocení 

          gibt bessere

          Trocknet zu schnell aus keine Gleitfähigkeit da gibt es bessere Produkte wie das Lets Fuck von MEO

            Napište vlastní recenzi

            Slam Dunk Unscented - fisting Mazivo

            Slam Dunk Unscented - fisting Mazivo

            Lubrikant bez vůně od Slam Dunk nabízí všechny výhody originální verze Slam Dunkale neobsahuje hřebíčkový olej. Slam Dunk Unscented byl speciálně vyvinut pro ty, kteří se chtějí obejít bez speciální vůně, aniž by se vzdali stimulačního účinku během análního styku nebo fisting stimulačního účinku při análním sexu. Vyrobeno v USA, je Slam Dunk Unscented ideální pro extrémnější sexuální

            Napište vlastní recenzi

            Ostatní zákazníci také zakoupili:

            19 další položky ve stejné kategorii: