Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Fistingový gel

Zpravodaj

Boy Butter Fistingové mazivo - Original Formula - Stlačovací lahvička

Již brzy  Nabídka

Lubrikant pro fisting známý svou hladkou konzistencí Boy Butter se tradičně prodává ve skleničce. Nyní ho MEO nabízí také v praktické stlačitelné lahvičce! Ta umožňuje hygieničtější dávkování lubrikantu pro fistingové použití, a je tak ideálním řešením pro všechny, kteří chtějí větší hygienu a pohodlí při jeho používání.

Více informací

29,90 €


-20%

23,92 €

plus náklady na dopravu

Brzy k dispozici

    Více informací

    Lubrikant na fisting známý svou hladkou konzistencí Boy Butter se tradičně prodává ve skleničce. Nyní ho MEO nabízí také v praktické stlačitelné lahvičce! Ta umožňuje hygieničtější dávkování lubrikantu pro fistingové použití, a je tak ideálním řešením pro všechny, kteří chtějí větší hygienu a pohodlí při jeho používání. Kromě toho Boy Butter ve stlačovací lahvičce nabízí stejné osvědčené výhody jako Boy Butter Original Formula - stejná kvalita, nový formát!

    Objevte Boy Buttervysoce kvalitní lubrikant vyrobený z rostlinných olejů. Speciálně vyvinuté pro fisting extrémně hladký, srovnatelný s tekutým máslem, a umožňuje bez námahy proniknout do všech otvorů! Obohacený o složky, jako je kokosový olej a silikon Boy Butter pro příjemný pocit při fisting.

    Nepostradatelný, jakmile ho poznáte: Boy Butter lubrikant pro fisting, který nově definuje všechny standardy!

    Anální fisting vyžaduje použití kvalitního lubrikantu, jako je Boy Butter. Bez tohoto lubrikantu může být zážitek nejen nepříjemný, ale i zdraví nebezpečný. Je to proto, že na rozdíl od vagíny nebo úst anální otvor neprodukuje žádný přirozený lubrikant. Lubrikant je proto fisting lubrikant nezbytný, aby se minimalizovalo tření a předešlo se možným poraněním.

    Boy Butter je vynikajícím lubrikantem pro anální fisting. Díky svému základu z rostlinného oleje nabízí výjimečně hladkou texturu připomínající rozpuštěné máslo. To umožňuje hladký skluz a zároveň nabízí větší bezpečnost při análním fistingu fisting. Kokosový olej a silikon ve složení navíc zvlhčují, a tím podporují pružnost

    Další výhodou Boy Butter je jeho dlouhotrvající lubrikace. Na rozdíl od mnoha jiných lubrikantů není třeba lubrikant při delším fistingu neustále nanášet, protože zůstává trvale lubrikovaný. Další rozhodující výhodou oproti jiným lubrikantům na bázi oleje je rozpustnost ve vodě Boy Butter. Boy Butter lze proto snadno a jednoduše smýt teplou vodou.

    Budete překvapeni, jak neuvěřitelně účinný tento lubrikant je!

    Složky jako kokosový olej a silikon v Boy Butter poskytují výjimečný kluzný efekt, který usnadňuje zasunutí ruky nebo pěsti do konečníku a zlepšuje pocit. Díky krémové konzistenci se nejen snadno nanáší, ale také rovnoměrně roztírá. Na rozdíl od mnoha jiných fisting Lubrikantů, zůstává Boy Butter přesně tam, kde je potřeba, a nekape.

    Proč je Boy Butter vaším novým povinným lubrikantem!

    Original Formula z Boy Butter je složení na bázi kokosového oleje, které je homogenizováno do úžasně krémového osobního lubrikantu. Při kontaktu s pokožkou lubrikant zprůhlední a ohromí svou dlouhotrvající lubrikací, která si v ničem nezadá s lubrikanty na fisting na silikonové bázi. Boy Butter je velmi jemný a lehký a zaručuje optimální lubrikaci při každém použití. Kromě toho je Boy Butter bezpečný pro konzumaci, není toxický a lze jej snadno odstranit z pokožky a textilií vodou. Ať už pro relaxační masáže nebo nejrůznější anální potěšení - vždy je tou správnou volbou Boy Butter je vždy tou správnou volbou.

    Boy Butter v lahvičce se ždímačem na první pohled:

    • 100% rostlinný a veganský.
    • Super hladký, ideální pro fistingové aktivity.
    • Snadno se čistí - rozpustný ve vodě, přestože je na olejové bázi.
    • Dlouhotrvající lubrikační účinek.
    • Vyživující složky, jako je kokosový olej a silikon, hýčkají pokožku.
    • Není kompatibilní s latexovými kondomy.
    • Jedlé a bez toxinů.
    • Kompatibilní se silikonovými erotickými hračkami.
    • Ideální pro všechny formy análního sexu.
    • Vyrobeno v USA z vysoce kvalitních přírodních ingrediencí.


    Co dělá Boy Butter tak výjimečné? Navzdory tomu, že je na bázi oleje Boy Butter rozpustný ve vodě, a proto jej lze snadno opláchnout teplou vodou. Ale pozor! Boy Butter není kompatibilní s kondomy. Pokud si ceníte bezpečného sexu, doporučujeme lubrikant na vodní bázi Aquameo.

    Více informací:

    • fisting Boy Butter Original Formula
    • V praktické lahvičce se stlačovačem
    • K dispozici ve 3 velikostech: Boy Butter Originální 266 ml / 9 fl.oz. a Boy Butter Original 739 ml / 25 fl.oz.
    • Pozn: Boy Butter není kompatibilní s latexovými kondomy, ale lze jej použít s kondomy z jiných materiálů.
    • Složení (INCI): částečně hydrogenované rostlinné oleje, glycerin, polysorbát 60, tokoferyl acetát, glyceryl stearát, fenyl trimethicon.
    • Všechny Boy Butter Jsou zodpovědně vyráběny z nejkvalitnějších přírodních a veganských surovin.
    • Vyrobeno v USA.
    • MEO a Boy Butter jsou dvě známé značky v oblasti lubrikantů a sexuální pohody. Obě společnosti nabízejí celou řadu produktů, včetně lubrikantů na olejové i vodní bázi, jako např Boy Butter a Aquameo.
    • MEO a vděčí za svou pověst Boy Butter nejen vysoké kvalitě svých výrobků, ale také svému závazku k bezpečnosti výrobků a spokojenosti zákazníků. Společnosti jsou si vědomy zvláštních potřeb svých zákazníků, což se odráží v rozmanitosti produktů, které nabízejí.
    • MEO je obchodní značka společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Cool

    Très bon produit

      Hodnocení 

      5 stars

      Very slippery once warmed up! Easy to clean under water.

        Hodnocení 

        Favorite Lube

        I do not use any other type of lube and usually buy this at a local sexual health store. However, they can't always keep it in stock, so I decided to buy from MEO.
        This product doesn't stain, doesn't get sticky or sticky, and has no fragrance. It's perfect for my activities in the bedroom - alone or with others.

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Boybutter ist ein geiles Zeug!

        Boybutter ist ein geiles Zeug! Sparsam und unglaublich langanhaltend.

          Napište vlastní recenzi

          Boy Butter Fistingové mazivo - Original Formula - Stlačovací lahvička

          Boy Butter Fistingové mazivo - Original Formula - Stlačovací lahvička

          Lubrikant pro fisting známý svou hladkou konzistencí Boy Butter se tradičně prodává ve skleničce. Nyní ho MEO nabízí také v praktické stlačitelné lahvičce! Ta umožňuje hygieničtější dávkování lubrikantu pro fistingové použití, a je tak ideálním řešením pro všechny, kteří chtějí větší hygienu a pohodlí při jeho používání.

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          19 další položky ve stejné kategorii: