Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální elektrostimulace

Zpravodaj

Moaner™ Electrosex Anal Plug z E-Stim Systems

Konstrukce elektrody Moaner™ vychází z naší nejprodávanější přírubové elektrody, ale má o něco delší krček a větší hlavici pro hlubší a ještě uspokojivější zážitek při anální nebo vaginální elektrostimulaci.

Více informací

3781/00

Dodací lhůta přibližně 7 dnů

    Více informací

    The Moaner™ Electrosex Anal Plug od společnosti E-Stim Systems: Vyvinuto pro anální a vaginální elektrostimulaci.

    Konstrukce elektrody Moaner™ vychází z naší nejprodávanější přírubové elektrody, ale má o něco delší krček a větší hlavici pro hlubší a ještě uspokojivější zážitek při anální nebo vaginální elektrostimulaci.

    Dobré vědět: "To moan" mimochodem znamená "sténat", takže jsme elektrodu pojmenovali Moaner™, protože jeden člen našeho testovacího týmu řekl, že tento zázrak elektrostimulační technologie ho přiměl sténat!

    Lepší design pro větší potěšení:

    • Elektroda Moaner™ má o něco delší krček a větší hlavici než elektroda Flange, což umožňuje silnou elektrostimulaci, ale také příjemnou anální nebo vaginální penetraci.
    • Elektroda Moaner™ je ideální pro vaginální a anální použití a poskytuje uspokojivý pocit, aniž by byla elektroda příliš velká.


    Pohodlné a bezpečné použití:

    • Přírubová základna zajišťuje nejen bezpečnost a pohodlí při používání, ale také poskytuje další kontaktní plochu, díky níž je tato elektroda obzvláště oblíbená pro vaginální stimulaci, protože stimuluje i pubickou oblast.
    • Vyfrézovaná drážka na základně elektrody usnadňuje její zavádění a vyjímání a přispívá k její funkčnosti.


    Optimální kontakt a přirozený pocit:

    • Stejně jako u ostatních elektrod z řady E-Stim Systems elektrod, jsou kontakty elektrody umístěny na horní a spodní straně, což zajišťuje vynikající elektrický kontakt a přirozenější pocit při používání.


    Vysoce kvalitní design a propracované zpracování:

    • Elektroda Moaner™ je vyrobena z materiálů letecké kvality a při správné péči vydrží dlouhá léta.
    • Elektroda se snadno rozebírá pro čištění a má saténový povrch, kterým je společnost Moaner™ známá E-Stim Systems je známá pro.


    Specifikace a péče:

    • Rozměry: průměr základny 50 mm, průměr hlavy 38 mm, délka 120 mm, hmotnost 277 g.
    • Je vybaven 4mm zásuvkami v základně, je kompatibilní s nízkoprofilovými konektory E-Stim Systems kompatibilní.
    • Elektrodu lze snadno čistit teplou vodou a jemným mýdlem nebo sprejem VERYCLEAN od společnosti MEO. Je třeba se vyhnout silným čisticím prostředkům.


    Doporučené mazivo:

    • Pro optimální funkci je třeba použít lubrikant na vodní bázi, například ESHOCK, který zajistí snadné vaginální nebo anální zavádění a dobrou elektrickou vodivost.
    • Neměly by se používat silikonové nebo hybridní lubrikanty a kondomy nejsou s elektrodami kompatibilní E-Stim Systems nejsou kompatibilní.


    Moaner™ Electrosex Anal Plug od společnosti E-Stim Systems: Pro dechberoucí orgasmy!

    The Moaner™ Electrosex Anal Plug od E-Stim Systems není jen anální hračka, ale vysoce kvalitní elektroda, která poskytuje intenzivní elektrostimulaci a vysokou úroveň uživatelského komfortu. Moaner™ Electrosex Anal Plug z E-Stim Systems je vhodný pro každého, kdo chce hlubokou a velmi uspokojivou elektrostimulaci.

    Více informací:

    • Moaner™ Electrosex Anal Plug
    • Typ: BiPolární, zaváděcí
    • Rozměry: celková délka 115 mm, zaváděcí délka 85 mm, průměr hlavice 38 mm, průměr základny 50 mm.
    • Hmotnost: 277 g.
    • Připojení: Dvě 4mm zásuvky v základně.
    • Vyžaduje 4 mm kabel. Alternativně lze použít páskový kabel (3808). Nízkoprofilový kabel má 4 mm zástrčky, ale nevyčnívá z elektrody tak daleko jako standardní 4 mm kabel. Je ideální pro připojení k této elektrodě, pokud má být elektroda používána také vsedě. Lze použít také dvoukabel (3809). Má 4 mm konektor a 2 mm konektor na stejném konci, takže lze připojit různé elektrody. Je ideální pro kombinaci zaváděcí elektrody s lepicími podložkami.
    • Bezpečnost a kvalita jsou E-Stim Systems na prvním místě.
    • Navrženo a vyrobeno ve Velké Británii podle nejnovějších britských a evropských bezpečnostních předpisů.
    • S doživotní zárukou výrobce.
    • Vyrobeno v souladu s nejnovějšími bezpečnostními předpisy EU a Velké Británie.
    • Bezpečnostní upozornění: Erotická elektrostimulace (e-stim) je běžnou praxí, ale je důležité si uvědomit související bezpečnostní otázky. E-stimulátor není vhodný pro osoby, které trpí epilepsií, mají kardiostimulátor nebo lékařské infuzní zařízení, trpí srdečním onemocněním nebo jsou těhotné, a nikdy by se neměl používat přes hrudník nebo krk. Všechna zařízení od E-Stim Systems zařízení byla navržena a vyrobena podle nejvyšších standardů. Kupující přebírá odpovědnost za správné používání výrobků.
    • E-Stim Systems a MEO: lídr v oblasti BDSM a elektrostimulace!
    • MEO je registrovaná ochranná známka společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

    Stáhnout

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    tolle Qualität

    Lieferung war super schnell da gut verpackt, tolle Qualität bin sehr zufrieden Danke Danke Danke

      Hodnocení 

      Hochwertiges Produkt

      Sehr gute Verarbeitungsqualität (made in Großbritannien), sehr langlebig mit lebenslanger Garantie. Starke elektrische Leitfähigkeit - trifft genau den wichtigsten Punkt bei mir (Prostata). Besonders effiziente Wirkung auch direkt an der Rosette.

        Hodnocení 

        Muy buena fabricación y diseño ergonómico

        Muy buena fabricación, funciona con TENS , lo único que es un poco grande para mí, así que me he hecho con el pequeño. Este es el primer electroestimulador que compro y la verdad que no me imaginaba que pudiera ser tan placentero.

          Hodnocení 

          Worth the money and pleasure

          oly crap the best plug I ever got. Absolutely the most comfortable, the best electro stim ever.

            Hodnocení 

            WOW what a feeling

            It felt like someone was thrusting my ass and as the power increased the thrust increased. Pulse was the best setting. WOW what a feeling. Maybe MEO could make another model about two inches longer.

            • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

            Napište vlastní recenzi

            Moaner™ Electrosex Anal Plug z E-Stim Systems

            Moaner™ Electrosex Anal Plug z E-Stim Systems

            Konstrukce elektrody Moaner™ vychází z naší nejprodávanější přírubové elektrody, ale má o něco delší krček a větší hlavici pro hlubší a ještě uspokojivější zážitek při anální nebo vaginální elektrostimulaci.

            Napište vlastní recenzi

            Ostatní zákazníci také zakoupili:

            30 další položky ve stejné kategorii: