Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální elektrostimulace

Zpravodaj

MJ™ elektroda z E-Stim Systems

Elektroda MJ™ z E-Stim Systems je inovativní kombinací nejlepších vlastností naší oblíbené přírubové elektrody a naší malé elektrody Torpedo™. Elektroda MJ™ byla vyvinuta nejkreativnějšími mozky ve společnosti E-Stim Systems aby vám poskytla všestranný a příjemný zážitek z elektrostimulace.

Více informací

3796/00

k dispozici na

    Více informací

    Elektroda MJ™ od společnosti E-Stim Systems: Jedinečná kombinace uživatelského komfortu a intenzivní stimulace!

    Elektroda MJ™ od společnosti E-Stim Systems: Jedinečná kombinace uživatelského komfortu a intenzivní stimulace! E-Stim Systems je inovativní kombinací nejlepších vlastností naší oblíbené přírubové elektrody a malé elektrody Torpedo™. Elektroda MJ™ byla vyvinuta těmi nejkreativnějšími mozky ve společnosti E-Stim Systems aby vám poskytli všestranný a příjemný zážitek z elektrostimulace.

    Klíčové vlastnosti elektrody MJ™:

    • Bipolární, zasouvací elektroda: The MJ™ je bipolární, zaváděcí elektroda, která poskytuje intenzivní elektrickou stimulaci pro vnitřní i vnější použití.
    • Snadné zavádění a pohodlí: Hlavice elektrody se snadno zavádí MJ™ o průměru 38 mm umožňuje snadný průnik a příjemný pocit při zavádění, díky čemuž je tato elektroda vhodná pro vaginální i anální stimulaci.
    • Přírubová základna pro bezpečnost a dodatečný kontakt: Velká přírubová základna zajišťuje nejen bezpečnost tím, že zabraňuje zavádění příliš hluboko, ale také poskytuje dodatečnou kontaktní plochu. Tuto vlastnost oceníte zejména při vaginálním použití, protože stimuluje i oblast labií.
    • Vysoce kvalitní konstrukce: Elektroda MJ™ je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů a je navržena tak, aby dlouho vydržela. Lze ji dokonce rozebrat pro čištění a je na ni poskytována doživotní záruka výrobce.


    Rozměry a technické údaje

    MJ™ z E-Stim Systems je bipolární zaváděcí elektroda, která byla speciálně vyvinuta pro vaginální a anální elektrostimulaci. S celkovou délkou 135 mm a zaváděcí délkou 95 mm umožňuje hlubokou a uspokojivou elektrostimulaci. Hlava elektrody má průměr 38 mm a obvod 119 mm, což zajišťuje optimální elektrický kontakt. Průměr základny je 50 mm, což přispívá ke stabilitě a bezpečnosti při používání elektrody. Elektroda MJ™ váží 366 gramů, takže se pohodlně a bezpečně drží v ruce. V základně jsou dvě 4mm zásuvky pro připojení ke všem standardním elektrostimulačním zařízením (v případě potřeby s našimi adaptéry). Díky této kombinaci funkcí je elektroda MJ™ fantastickou volbou pro naše zákazníky, kteří chtějí zdokonalit anální nebo vaginální elektrostimulaci.

    Čištění a péče:

    . Elektrodu MJ™ můžete jednoduše umýt teplou vodou s jemným mycím prostředkem nebo použít sprej VERYCLEAN. Před uskladněním se ujistěte, že je MJ™ Electrode včetně zásuvek zcela suchá.

    Doporučení pro optimální použití:

    Pro optimální zážitek s MJ™ Electrode byste měli používat lubrikant na vodní bázi, například náš ESHOCK. Ten usnadňuje anální/vaginální zavádění a zlepšuje elektrickou vodivost. Vyhněte se používání lubrikantů na bázi silikonu nebo hybridních lubrikantů a vezměte na vědomí, že elektrody z E-Stim Systems nejsou kompatibilní s kondomy.

    Elektroda MJ™: Povinná výbava pro milovníky elektrosexu!

    Díky svému jedinečnému designu a kvalitní konstrukci je elektroda MJ™ zajímavou a všestrannou volbou pro milovníky sexuální elektrostimulace. Ať už vaginální nebo anální, nabízí bezpečný, pohodlný a stimulující zážitek!

    Více informací:

    • MJ™ elektroda od E-Stim Systems
    • Typ: BiPolární, zaváděcí
    • Celková délka: 135 mm
    • Zasouvací délka: 95 mm
    • Průměr hlavice: 38 mm
    • Obvod hlavice/obvod: 119 mm
    • Průměr základny: 50 mm
    • Hmotnost: 366 g
    • Připojení: 2 x 4mm zásuvky v základně.
    • Pro použití s našimi elektrostimulačními přístroji (jako příslušenství jsou k dispozici různé propojovací kabely a adaptéry).
    • S exkluzivní doživotní zárukou výrobce.
    • Bezpečnost a kvalita jsou E-Stim Systems bezpečnost a kvalita na prvním místě.
    • Navrženo a vyrobeno ve Velké Británii podle nejnovějších britských a evropských bezpečnostních předpisů.
    • Bezpečnostní upozornění: Erotická elektrostimulace (e-stim) je běžnou praxí, ale je důležité si uvědomit související bezpečnostní otázky. E-Stim není vhodný pro osoby, které trpí epilepsií, mají kardiostimulátor nebo lékařské infuzní zařízení, trpí srdečními chorobami nebo jsou těhotné, a nikdy by se neměl používat přes hrudník nebo krk. Všechna zařízení od E-Stim Systems e-Stim byly navrženy a vyrobeny v souladu s nejvyššími standardy. Kupující přebírá odpovědnost za správné používání výrobků.
    • E-Stim Systems a MEO: lídři v oblasti BDSM a elektrostimulace.
    • MEO je registrovaná ochranná známka společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

    Stáhnout

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Empfehlenswert

    Diese Elektrode von MEO erfüllt den Zweck voll und ganz, insesondere bei der Analstimulation. Die Beschreibung ist verständlich und entspricht dem Verwendungszweck. Ich würde sie jedem Mann und jeder Frau weiterempfehlen.

      Hodnocení 

      Amazing

      Definitely changed the way I play!
      The feeling is unbelievable

        Napište vlastní recenzi

        MJ™ elektroda z E-Stim Systems

        MJ™ elektroda z E-Stim Systems

        Elektroda MJ™ z E-Stim Systems je inovativní kombinací nejlepších vlastností naší oblíbené přírubové elektrody a naší malé elektrody Torpedo™. Elektroda MJ™ byla vyvinuta nejkreativnějšími mozky ve společnosti E-Stim Systems aby vám poskytla všestranný a příjemný zážitek z elektrostimulace.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        30 další položky ve stejné kategorii: