Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální elektrostimulace

Zpravodaj

Estim Dildo Pro 5X - Vibrátor s elektrostimulací

Objevte nové dimenze rozkoše s E-Stim Pro 5X - virtuózně navrženým vibrátorem, který kombinuje elektrostimulaci a vibrace a vytváří tak smyslně elektrizující zážitek. Toto mistrovské dílo nastavuje nové standardy ve světě erotické elektrostimulace.

Více informací

3420/00

k dispozici na

    Více informací

    Objevte nové dimenze rozkoše s E-Stim Pro 5X - virtuózně navrženým vibrátorem, který kombinuje elektrostimulaci a vibrace a vytváří tak smyslně elektrizující zážitek. Toto mistrovské dílo nastavuje nové standardy ve světě erotické elektrostimulace. Naše dildo E-Stim není jen obyčejný vibrátor, ale nabízí revoluční zážitek, který zaplaví tělo elektrickými vlnami rozkoše.

     

    E-Stim Pro 5X: vibrační vibrátor pro dokonalou elektrickou extázi!

     

    Elegance se snoubí s elektřinou: Klasický tvar ve tvaru falusu doplňují stimulační drážky podél hřídele, které zintenzivňují každé zasunutí a vysunutí. Výrazný žalud je vymodelován podle skutečného penisu a slibuje přirozený pocit při každém pohybu.

     

    Síla se snoubí s všestranností: Díky 3 různým intenzitám potěšení, 2 stimulačním vzorům, 3 rychlostem vibrací a 2 vibračním vzorům nabízí dildo E-Stim působivou škálu kombinací, které jsou navrženy tak, aby uspokojily vaše nejdivočejší fantazie. Ať už se jedná o jemné milování nebo intenzivní BDSM potěšení, toto dildo lze individuálně naprogramovat tak, aby poskytovalo tu správnou míru potěšení nebo trestu.

     

    Ovládání pouhým stisknutím tlačítka: Bezdrátový ovladač s malým displejem na první pohled ukazuje, která funkce je právě aktivní. Své smyslné zážitky tak budete mít vždy pod kontrolou.

     

    Snadné a efektivní použití: Žádné zdlouhavé zapojování, žádné objemné přístroje se stimulačním proudem. Místo toho vám dildo E-Stim nabízí kompletní elektrické potěšení v kompaktním bezdrátovém provedení. Díky přiloženému nabíjecímu kabelu USB je nabíjení snadné. Sametově hebký silikon neobsahuje ftaláty a latex, což zaručuje bezpečné potěšení. A přísavná základna, která je kompatibilní s většinou připínacích systémů, otevírá nespočet možností.

     

    Sexuální hračka s vibracemi a elektrostimulací nabízí v kontextu BDSM nepřeberné možnosti, jak zintenzivnit hru mezi rozkoší a bolestí, dominancí a podřízením, kontrolou a odevzdáním. Zde je několik možných aplikací a technik, jak plně využít potenciál erotických hraček Estim:

     

    Zvýšení citlivosti: Začněte jemnými vibracemi, které zvýší citlivost submisivního partnera. Po chvíli elektrostimulace zesílí, čímž se zvýší pocit vzrušení a zároveň přecitlivělosti.

     

    Řízená rozkoš: dominantní partner může ovládat intenzitu a rytmus vibrací a elektrostimulace. To umožňuje přivést submisivního partnera na pokraj orgasmu a pak ho zase zastavit (dráždění a popírání).

     

    Trest a odměna: Použijte vyšší úrovně elektrostimulace jako "trest" a vibrace jako "odměnu". To může submisivnímu partnerovi pomoci získat pocit, že si rozkoš musí "zasloužit".

     

    Svazování: Submisivní partner je svázán a k navození pocitu bezmoci se používá erotická hračka Estim. Kombinace bondáže a erotické elektrické stimulace může pocit podřízenosti ještě zvýšit.

     

    Smyslová deprivace: Zavažte partnerovi oči a použijte špunty do uší, abyste vypnuli ostatní smysly. Tím se zvýší soustředění na elektrickou stimulaci a vibrace, což zvyšuje intenzitu prožitku.

     

    Hraní rolí: Zapojte erotickou hračku Estim do různých rolových her, např. jako "lékařský přístroj" ve scénáři kliniky.

     

    Kombinace s jinými erotickými pomůckami: Používejte erotickou pomůcku Estim v kombinaci s dalšími BDSM pomůckami, jako jsou bičíky, svorky na bradavky nebo vosk. V závislosti na kontextu to může zvýšit potěšení nebo bolest.

     

    Tip: Pro obzvlášť intenzivní zážitek doporučujeme kombinaci s elektrodovým gelem na vodní bázi, jako je náš lubrikant ESHOCK. Před a po použití byste měli erotickou pomůcku Estim očistit naším sprejem VERYCLEAN.

     

    Ponořte se do vzrušující kombinace elektrizující stimulace a hlubokých vibrací. Tato erotická hračka Estim je navržena tak, aby posunula vaše hranice a dosáhla nových výšin. Jste připraveni na dobrodružství?

     

    Více informací: Eim Est je vhodný pro všechny, kteří chtějí být na cestách:

     

    • Estim Dildo - vibrátor s elektrickou stimulací
    • S dálkovým ovládáním
    • Dimensions: Celková délka 203 mm, zasouvací délka 152 mm, největší zasouvací průměr 41 mm
    • Materiál: silikon, ABS plast
    • Poznámka: Na baterie s 1 baterií CR2032, která je součástí dodávky.
    • Sexuální hračky s vibracemi a elektrickou stimulací mohou být vzrušujícím doplňkem BDSM sezení, i když bezpečnost by měla být vždy prioritou. Je důležité předem stanovit jasné hranice a bezpečná slova a vždy věnovat pozornost reakcím partnera. Elektrostimulaci je třeba vždy používat s opatrností a po důkladném přečtení návodu k použití od výrobce.
    • Poznejte fascinující svět erotické elektrostimulace s MEO - jedním z lídrů v oboru e-stimulačních produktů. Díky dlouholetým zkušenostem jsme vyvinuli exkluzivní řadu produktů, které splní i ty nejdivočejší fantazie. E-Stim Dildos & Estim Anal Plugs: Pociťte intenzivní a jedinečný pocit elektrických impulzů pulzujících hluboko ve vašem nitru. Naše E-Stim dilda a anální kolíky jsou nejen ergonomicky navržené, ale nabízejí také bezpečné a příjemné použití pro dechberoucí chvíle. Elektrické kroužky na penis: Posuňte své vzrušení na novou úroveň! Naše kroužky na penis slibují nejen tvrdší a delší erekci, ale také mravenčení, které zintenzivní každý dotek. Elektrické polštářky a elektrody: Ideální pro začátečníky i pokročilé uživatele. Umístěte je tam, kde si chcete elektrickou stimulaci užít nejvíce, a zažijte zcela nové spektrum pocitů. Ovladače E-Stim: Od jemného mravenčení až po intenzivní nárazy - díky našim ovladačům budete mít svá elektrická dobrodružství plně pod kontrolou. MEO znamená kvalitu, bezpečnost a inovace. Všechny naše výrobky jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů a nabízejí vám to nejlepší v oblasti erotické elektrostimulace. Nechte se inspirovat rozmanitostí našich výrobků Estim a ponořte se do světa elektrické extáze.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Awesome toy

    This toy is awesome . My Goddess used it on me, vibration is good, but the e stim is awesome, tightening up Her pussy to an assgasm. Also an intimidating toy to deep throat when the e stim is used.

      Hodnocení 

      Great ride

      The vibration with the shock is great and intense. The fit is pretty wide but worth it. It can be used with a strap on or just as an insert able. The remote battery does discharge quickly so after each use remove the battery from the remote. If you use lube choose one that is correct and it can enhance the sense too if chosen correctly. Other wise the shock function might not be felt if there is too much lub or other things….. so keep it clean. Also cleaning is very easy and it’s easy to handle too.

        Hodnocení 

        speechless

        oh my, was i ever surprised with my first e-stim experience. the fit was wonderous, the vibration settings were the most intense i've ever got to enjoy. kick in the e-stim and i was making mewing noises in total ecstasy.....

          Hodnocení 

          Whoa!!!

          I have been playing around with the idea of e-stim and am glad we found this to buy before making a really expensive purchase of the twilight set. This definitely gives a shock and I found it a bit too much for my clit (could not figure out how to shock my nipples with it). Buried deep in my pussy it feels amazing along with the vibrations. I coul I could feel my muscles squeezing tight with each shock on the highest level, but found it too much pain when my partner pulled it completely out then pushed it back in at that strength. The lower levels of shock were a perfect combination of pleasure/pain for my partner to push it in/out, bringing on an amazing orgasm. We found that the more lubricant used, the better the results.

            Napište vlastní recenzi

            Estim Dildo Pro 5X - Vibrátor s elektrostimulací

            Estim Dildo Pro 5X - Vibrátor s elektrostimulací

            Objevte nové dimenze rozkoše s E-Stim Pro 5X - virtuózně navrženým vibrátorem, který kombinuje elektrostimulaci a vibrace a vytváří tak smyslně elektrizující zážitek. Toto mistrovské dílo nastavuje nové standardy ve světě erotické elektrostimulace.

            Napište vlastní recenzi

            Ostatní zákazníci také zakoupili:

            30 další položky ve stejné kategorii: