Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

ElectraStim

Zpravodaj

WAVE™ Estim Dildo pro postroj Strap-On

ElectraStim představuje revoluční vynález svého nejprodávanějšího bipolárního dilda: WAVE™ Estim Dildo. Toto speciálně navržené dildo Estim lze používat s popruhovým postrojem a je navrženo tak, aby zintenzivnilo sexuální prožitek jak při tradičním sexu, tak při peggingu prostřednictvím elektrostimulace.

Více informací

3890/00

k dispozici na

Více informací

ElectraStim představuje revoluční vynález svého nejprodávanějšího bipolárního dilda: WAVE™ Estim Dildo. Toto speciálně navržené dildo Estim lze používat s postrojem pro připoutání a bylo vyvinuto tak, aby zintenzivnilo sexuální prožitek jak při tradičním sexu, tak při peggingu prostřednictvím elektrostimulace.

V kombinaci s naším vysoce kvalitním koženým postrojem pro připoutání (prodává se samostatně) otevírá toto bipolární dildo zcela nový rozměr sexu. Elektrostimulace jako doplněk strap-on sexu je vhodná pro vaginální i anální použití a výrazně rozšiřuje spektrum sexuálních pocitů.

Technicky dokonalé elektrostimulační dildo nadchne muže i ženy!

Dildo WAVE™ Estim je vybaveno širokou izolovanou základnou, takže elektrickou stimulaci při sexu cítí pouze pasivní partner. Dildo má zasouvací délku 145 mm a maximální obvod 89 mm. Krásně tvarované dildo kombinuje zvlněné drážky se smyslným brněním a stahy elektrické stimulace. Tím se otevírají zcela nové možnosti uspokojení vaší partnerky. Možnost zažít anální a vaginální elektrostimulaci s dildem WAVE™ Estim slibuje intenzivní potěšení a hluboké, pronikavé pocity, které jsou intenzivní a mimořádně uspokojivé.

Kompatibilní s většinou elektrostimulačních přístrojů:

Dildo je kompatibilní se všemi elektrostimulačními přístroji od ElectraStim kompatibilní. Přestože bylo dildo vyvinuto pro přímé připojení k elektrostimulačním přístrojům ElectraStim, lze jej pomocí námi nabízených adaptérů připojit i k elektrostimulačním přístrojům jiných výrobců.

Hygiena a správné použití lubrikantu hrají při používání rozhodující roli:

Pro optimální péči a bezpečné používání doporučujeme náš dezinfekční sprej INSTACLEAN, který byl speciálně vyvinut pro účinné čištění dilda před a po použití. Kromě toho je nezbytný náš elektricky vodivý lubrikant ESHOCK, který zajistí hladké zavedení do konečníku a optimální vodivost, díky níž je zážitek z elektrostimulace ještě intenzivnější. Kombinace těchto dvou produktů činí elektrostimulaci nejen mimořádně příjemnou, ale také bezpečnou a hygienickou.

Další podrobnosti:

  • WAVE™ Estim dildo pro strap-on postroj
  • Vkládací délka: 145 mm
  • Maximální průměr: 28,3 mm
  • Maximální obvod: 88,9 mm
  • Připojení: 2 mm
  • Hmotnost: 280 g
  • Materiál: Vyrobeno z hliníku odolného proti mořské vodě s akrylovými izolačními proužky.
  • Počet pólů: 2 (bipolární)
  • Rozsah dodávky: 1x WAVE™ Metal Bipolar Strap-On Electro Dildo, 1x sáček z mikrovlákna, 1x návod k použití (EN/FR/DE/NL/ES/IT)
  • Bezpečnostní upozornění: Sexuální elektrostimulace (e-stim) je běžnou praxí, ale je důležité si uvědomit bezpečnostní otázky s ní spojené. E-stim není vhodný pro osoby, které trpí epilepsií, používají kardiostimulátor nebo lékařské infuzní zařízení, mají srdeční onemocnění nebo jsou těhotné, a nikdy by se neměl používat přes hrudník nebo krk. Všechna zařízení od ElectraStim zařízení byla navržena a vyrobena podle nejvyšších standardů. Kupující přebírá odpovědnost za správné používání výrobků.



ElectraStim x MEO

ElectraStim společnost E-Stim je symbolem inovace a kvality v oblasti sexuální elektrostimulace (E-Stim) a od svého vzniku se proslavila neustálým posouváním hranic možností v této vzrušující oblasti zábavy pro dospělé. Se silným důrazem na design, technologie a uživatelský zážitek jsou výrobky společnosti ElectraStim nabízejí jedinečnou kombinaci potěšení a výkonu, která osloví jak začátečníky, tak zkušené uživatele. Sortiment výrobků sahá od základních souprav až po složitá zařízení, přičemž všechny jsou pečlivě navrženy tak, aby poskytovaly bezpečný, příjemný a účinný zážitek. ElectraStim společnost klade velký důraz na kvalitu a inovace, což se odráží v její patentované technologii "Flick" - svědčí o jejím odhodlání učinit elektrostimulaci více personalizovanou a interaktivní. Tento závazek k dokonalosti a ochota překonávat očekávání spotřebitelů činí z této společnosti ElectraStim přední značku ve svém segmentu. MEO.de je ideálním distribučním partnerem pro ElectraStim díky svým zkušenostem v oblasti distribuce vysoce kvalitních a specializovaných produktů pro dospělé. Společnost MEO.de si získala pověst díky hlubokému porozumění potřebám a přáním svých zákazníků, které je spojeno s neochvějným závazkem ke spokojenosti zákazníků. Obchod MEO BDSM nabízí nejen širokou škálu produktů v různých kategoriích, ale klade také velký důraz na vzdělávání a informace, aby se zákazníci mohli při nákupu rozhodovat na základě informací. Kromě toho cílová skupina MEO.de dokonale zapadá do cílové skupiny ElectraStimprotože obě společnosti upřednostňují nabídku vysoce kvalitních a inovativních produktů, které zlepšují sexuální pohodu a zážitky jejich zákazníků. Široký záběr společnosti MEO.de, a to jak na internetu, tak prostřednictvím zavedené partnerské sítě, zaručuje, že výrobky společnosti ElectraStim zasáhnou širokou a zainteresovanou cílovou skupinu. Kombinace průkopnické technologie z ElectraStim s odbornými znalostmi a odhodláním společnosti MEO.de uspokojovat potřeby zákazníků představuje silné partnerství zaměřené na poskytování výjimečných a obohacujících zážitků svým zákazníkům. Společně mají dokonalou pozici pro revoluci ve světě elektrostimulace a zároveň poskytují výjimečné služby a podporu.

Mohlo by vás zajímat i toto:

HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Zatím žádné komentáře zákazníků

Napište vlastní recenzi

WAVE™ Estim Dildo pro postroj Strap-On

WAVE™ Estim Dildo pro postroj Strap-On

ElectraStim představuje revoluční vynález svého nejprodávanějšího bipolárního dilda: WAVE™ Estim Dildo. Toto speciálně navržené dildo Estim lze používat s popruhovým postrojem a je navrženo tak, aby zintenzivnilo sexuální prožitek jak při tradičním sexu, tak při peggingu prostřednictvím elektrostimulace.

Napište vlastní recenzi

Ostatní zákazníci také zakoupili:

26 další položky ve stejné kategorii: