Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

ElectraStim

Zpravodaj

Komodo Silicone Fusion Dildo - Elektrostimulace

Nebyla by to elektrosexuální hračka MEO, kdyby dildo Komodo Estim nebylo tak všestranné! Komodo lze použít jako normální dildo, díky jeho nožičce ho lze položit na rovný povrch a jezdit na něm, a dokonce ho můžete použít jako strap-on.

Více informací

2337/00

112,90 €


-10,00 €

102,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Nebyla by to elektrosexuální hračka MEO, kdyby dildo Komodo Estim nebylo tak všestranné! Komodo lze použít jako běžné dildo, díky jeho nožičce ho lze položit na rovný povrch a jezdit na něm, a dokonce ho můžete použít jako strap-on.

     

    Přidejte k tomu přizpůsobitelné pocity elektrostimulace a získáte erotickou hračku, která vám nejen nabídne širokou škálu herních možností, ale je také skvělým úvodem do úchvatného světa elektrosexu.

     

    Komodo je první silikonový strap-on vibrátor v řadě MEO a lze jej použít pro vaginální i anální elektrosex. Dildo Komodo je vyrobeno z hladkého a pružného lékařského silikonu v zářivě červené barvě. Poutavý žebrovaný design zvýrazňuje vodivé oblasti podél dříku, aby byla erotická elektrostimulace znatelnější.

     

    Naším cílem při navrhování Komoda byla všestrannost, takže Komodo lze použít jako standardní dildo, strap-on nebo pro jízdu na koni; samozřejmě s jedinečnými pocity z elektrosexu! Budete nadšeni!

     

    Komodo je kompatibilní s jakýmkoli strap-onem (prodává se samostatně), který má O-kroužek o průměru cca 40 mm, a je také vybaven speciálně navrženým systémem přísavek, který vám umožní používat dildo bez použití rukou, když je připevněno k hladkému povrchu.

     

    Základna Komodo je vybavena prakticky neviditelným systémem pro vstup kabelů, který zakrývá a chrání kabely, které spojují dildo s vaším stimulačním zařízením (prodává se samostatně). Zajišťuje také stabilitu při připnutí pomocí pásků nebo při použití přísavky.

     

    Komodo je kompatibilní s téměř jakýmkoli stimulačním proudovým zařízením, zcela bez ftalátů a vhodný pro muže i ženy.

     

    Jak používat dildo Komodo Estim:

     

    Připojte dildo ke svému stimulačnímu proudovému zařízení (prodává se samostatně) zasunutím dvou 2mm zástrček do skryté základny Komodo a druhého konce do stimulačního proudového zařízení. Dobrá lubrikace lubrikantem na vodní bázi, například ESHOCK od MEO, výrazně umocní vaše pocity při elektrosexu.

     

     

    Před zapnutím elektrostimulace VŽDY zcela zasuňte dildo Komodo. Zavádění s již zapnutým elektrostimulátorem může být nepříjemné.

     

    Komodo NENÍ vhodné pro použití ve sprše, vaně nebo na jiném místě, kde je přítomna voda, zatímco je připojen přístroj se stimulačním proudem. Komodo lze používat ve sprše, pokud není připojen elektrostimulátor.

     

    Další podrobnosti:

     

    • Elektrické erotické dildo (Odhad análního dilda)
    • Dimensions: Celková délka 162 mm, zasouvací délka 139 mm, průměr v nejširším místě 36 mm, obvod v nejširším místě 113 mm, zátka 2 mm (k dispozici adaptér)
    • Materiál: lékařský platinový silikon
    • Rozsah dodávky: silikonové elektrické erotické dildo Komodo, držák s přísavkou z ABS plastu, 2 x průhledná přísavka, sáček na uložení
    • Po použití vyčistěte teplou vodou a sprejem VERYCLEAN od MEO.

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    heiße Empfehlung

    Die Elektrostimulation in der Analöffnung ist immer wieder ein geiles und befriedigendes Erlebnis. Die Maße dieses Dildos sind so gewählt, dass jede(r) Interessent(in) dieses Toy mit Vergnügen und geilem Empfinden anal einführen kann.
    Die Option des Einsatzes als Pegging-Toy verheißt weitere freudvolle Erlebnisse.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Komodo Silicone Fusion Dildo - Elektrostimulace

    Komodo Silicone Fusion Dildo - Elektrostimulace

    Nebyla by to elektrosexuální hračka MEO, kdyby dildo Komodo Estim nebylo tak všestranné! Komodo lze použít jako normální dildo, díky jeho nožičce ho lze položit na rovný povrch a jezdit na něm, a dokonce ho můžete použít jako strap-on.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    26 další položky ve stejné kategorii: