Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

ElectraStim

Zpravodaj

Elektrostimulační přístroj Flick Duo EM80-E od společnosti ElectraStim

Nový Nabídka
  • Elektrostimulační přístroj Flick Duo EM80-E od společnosti ElectraStim

Díky této jedinečné funkci můžete každý pohyb rukou proměnit v čistou extázi: Takzvaný režim Flick Mode navždy změní váš způsob sexu! Stránka ElectraStim Flick Duo je dokonalý elektrostimulační přístroj pro odvážné jednotlivce a páry, kteří chtějí společně dosáhnout nových výšin rozkoše.

Více informací

3889/00

229,90 €


-30,00 €

199,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Díky této jedinečné funkci můžete každý pohyb rukou proměnit v čistou extázi: Takzvaný režim Flick Mode navždy změní váš způsob sexu! Stránka ElectraStim Flick Duo je dokonalý elektrostimulační přístroj pro odvážné jednotlivce a páry, kteří chtějí společně dosáhnout nových výšin rozkoše. Tento malý, lehký a dobíjecí přenosný elektrostimulační přístroj kombinuje obrovský výkon v kompaktním provedení, které je dokonale kompatibilní s většinou elektrod.

    Elektrostimulační přístroj Flick Duo má dva nezávislé výstupy a může napájet až 4 unipolární nebo 2 bipolární elektrody současně. To z něj činí ideální elektrostimulační zařízení pro každého, kdo chce používat několik elektrod najednou.

    ElectraStim Flick Duo byl uveden na trh před více než 10 lety jako první dobíjecí elektrostimulační přístroj na světě se dvěma nezávislými kanály. Je ideální volbou pro páry a jednotlivce, kteří chtějí používat více elektrod, například dilda nebo svorky na bradavky, současně. Každý kanál lze ovládat nezávisle, což umožňuje jemné doladění pocitů a zlepšuje společnou elektrostimulaci s partnerem.

    Díky 8 stimulačním vzorům a 4 pohybem aktivovaným režimům flick v 25 úrovních intenzity vám Flick Duo nabízí téměř nekonečný výběr vzrušujících způsobů, jak objevit svůdné kouzlo tohoto inovativního elektrostimulačního zařízení.

    Režim Flick navždy změní způsob vašeho sexu!

    Režim Flick je inovativní a patentovaná funkce, která je k dispozici v některých elektrostimulačních zařízeních od ElectraStim flick Duo EM80-E. Tato jedinečná funkce umožňuje ovládat intenzitu elektrostimulace pohybem přístroje. V režimu Flick jsou pohyby prováděné přístrojem převáděny přímo na elektrické impulsy, které jsou pak prostřednictvím připojených elektrod přenášeny do těla.

    Jak režim Flick funguje?

    V režimu Flick reaguje elektrostimulační přístroj na to, když s ním pohnete nebo zatřesete rukou. V závislosti na tom, jak silně nebo rychle se zařízením pohybujete, můžete generovat silnější nebo rychlejší impulsy. Tento režim je zajímavý zejména pro ty, kteří chtějí svůj zážitek z elektrostimulace učinit interaktivnějším a přímo ovládat sílu a rytmus stimulace.

    Výhody režimu Flick:

    • Interaktivita: Díky režimu Flick je elektrostimulace interaktivnější a personalizovanější. Stimulaci můžete v reálném čase přizpůsobit svým přáním nebo reakcím partnera.
    • Kreativita: Tento režim otevírá nové kreativní možnosti sexuální elektrostimulace. Můžete experimentovat s tím, jak různé pohyby vytvářejí různé pocity, což činí elektrostimulaci vzrušující a rozmanitou.
    • Ovládání: V režimu flick máte velmi přímou a intuitivní kontrolu nad intenzitou stimulace. To umožňuje jemně vyladěnou elektrostimulaci, která vám umožní dodat přesně to správné množství stimulace ve správný čas.


    Oblasti použití:

    Režim Flick je vhodný zejména pro páry, které chtějí do své erotické elektrostimulace přidat prvek přímé fyzické interakce. Je také ideální pro sólový sex, kdy si chcete zachovat kontrolu nad intenzitou a zároveň experimentovat s různými vzory pohybů.

    Souhrnně řečeno, režim Flick nabízí inovativní a dynamický způsob prožívání elektrostimulace a rozšiřuje škálu smyslových vjemů, které lze elektrodami vyvolat.

    Více informací:

    • Elektrostimulační zařízení Flick Duo - EM80-E od ElectraStim
    • 4 x patentovaná (GB2499585) funkce "Flick" aktivovaná pohybem
    • Dva kanály - dodává dvakrát více elektrod než jednokanálový elektrostimulační přístroj
    • Nezávislé ovládání intenzity pro každý kanál
    • Dobíjení přes USB - nejsou nutné baterie
    • Až 6 hodin provozu mezi jednotlivými nabitími
    • Upozornění na vybitou baterii
    • Snadné použití - ideální pro začátečníky
    • Zvyšuje potěšení při všech typech sexuálních hrátek
    • Ideální pro masturbaci, předehru nebo jako sexuální hračka pro páry při penetračním sexu
    • 8 nastavení stimulace, včetně kontinuální stimulace, pulzace a eskalace
    • 25 úrovní intenzity
    • Měkký dotykový ovládací panel s tlačítky a LED displejem
    • Kompaktní, praktická velikost
    • Rozsah dodávky: 1x ElectraStim Elektrostimulační přístroj Flick Duo EM80, 4x unipolární elektrody ElectraPads, 2x propojovací kabel s 2mm kolíkovými zástrčkami, 1x nabíjecí kabel, 1x úložný sáček
    • Bezpečnostní upozornění: Sexuální elektrostimulace (e-stim) je běžnou praxí, ale je důležité si uvědomit bezpečnostní otázky s ní spojené. E-Stim není vhodný pro osoby, které trpí epilepsií, používají kardiostimulátor nebo lékařské infuzní zařízení, mají srdeční vadu nebo jsou těhotné, a nikdy by se neměl používat přes hrudník nebo krk. Všechna zařízení od ElectraStim e-Stim byly navrženy a vyrobeny v souladu s nejvyššími standardy. Kupující přebírá odpovědnost za správné používání výrobků.


    ElectraStim x MEO

    ElectraStim společnost E-Stim znamená inovaci a kvalitu v oblasti sexuální elektrostimulace (E-Stim) a od svého vzniku si získala jméno neustálým posouváním hranic možností v této vzrušující oblasti zábavy pro dospělé. Díky velkému důrazu na design, technologie a uživatelský zážitek jsou výrobky od ElectraStim nabízejí jedinečnou kombinaci potěšení a výkonu, která osloví jak začátečníky, tak zkušené uživatele. Sortiment výrobků sahá od základních souprav až po složitá zařízení, přičemž všechny jsou pečlivě navrženy tak, aby poskytovaly bezpečný, příjemný a účinný zážitek. ElectraStim společnost klade velký důraz na kvalitu a inovace, což se odráží v patentované technologii "Flick" - svědčí to o jejím odhodlání učinit elektrostimulaci osobnější a interaktivnější. Tento závazek k dokonalosti a ochota překonávat očekávání spotřebitelů činí z této společnosti ElectraStim přední značku ve svém segmentu. MEO.de je ideálním distribučním partnerem pro ElectraStim díky svým zkušenostem v oblasti distribuce vysoce kvalitních a specializovaných produktů pro dospělé. Společnost MEO.de si získala pověst díky hlubokému porozumění potřebám a přáním svých zákazníků, které je spojeno s neochvějným závazkem ke spokojenosti zákazníků. Obchod MEO BDSM nabízí nejen širokou škálu produktů v různých kategoriích, ale klade také velký důraz na vzdělávání a informace, aby se zákazníci mohli při nákupu rozhodovat na základě informací. Kromě toho cílová skupina MEO.de dokonale zapadá do cílové skupiny ElectraStimprotože obě společnosti upřednostňují nabídku vysoce kvalitních a inovativních produktů, které zlepšují sexuální pohodu a zážitky jejich zákazníků. Široký záběr společnosti MEO.de, a to jak na internetu, tak prostřednictvím zavedené partnerské sítě, zaručuje, že výrobky společnosti ElectraStim zasáhnou širokou a zainteresovanou cílovou skupinu. Kombinace průkopnické technologie z ElectraStim s odbornými znalostmi a odhodláním společnosti MEO.de uspokojovat potřeby zákazníků představuje silné partnerství zaměřené na poskytování výjimečných a obohacujících zážitků svým zákazníkům. Společně mají dokonalou pozici pro revoluci ve světě elektrostimulace a zároveň poskytují výjimečné služby a podporu.

    ElectraStim Uživatelská příručka k přístroji Flick Duo EM80-E:

    Nabíjení přístroje Flick Duo:

    Před elektrostimulačním přístrojem ElectraStim Flick Duo lze používat, je třeba jej nabít. Za tímto účelem se nabíjecí kabel USB zapojí do nabíjecí zásuvky na spodní straně přístroje a zástrčka USB se zapojí do zásuvky USB nebo do síťového adaptéru. Během nabíjení se rozsvítí červený indikátor nabíjení a po dokončení nabíjení zhasne. Nabíjení trvá až 3 hodiny a plné nabití vystačí až na 6 hodin používání.

    Jakmile je elektrostimulační zařízení plně nabito, zábava může začít! Na stránkách ElectraStim Flick Duo lze použít jako jedno- nebo dvoukanálové elektrostimulační zařízení.

    Pouze pro použití s jedním kanálem: Zapojte propojovací kabel do jedné z výstupních zásuvek na zařízení. Zasuňte dva 2mm kolíky kabelu do dvou unipolárních nebo jedné bipolární elektrody. Pokud jsou použity dvě unipolární elektrody, musí být obě v kontaktu s tělem, aby fungovaly.

    Pro použití obou kanálů: Zapojte druhý propojovací kabel do druhé výstupní zásuvky a připojte oba kolíky k dalším elektrodám, např. ke dvěma elektrodám ElectraPad na kanál.

    Důležité upozornění: Elektrody by měly být připojeny nebo zasunuty před zapnutím elektrostimulačního přístroje. Před použitím si přečtěte kompletní návod k použití každé elektrody.

    Obsluha:

    Změna úrovně výkonu:
    Zapněte přístroj Flick Duo tlačítkem On/Off. Rozsvítí se displej. Intenzitu lze nastavit nezávisle pro každý kanál pomocí tlačítek +/-. Digitální displej zobrazuje zvolenou úroveň výkonu.

    Změna stimulačního vzoru:
    Flick Duo nabízí 8 vzrušujících stimulačních vzorů pro různé erotické pocity. Na displeji programu se zobrazuje aktuální vzor. Některé stimulační vzory využívají oba kanály současně, jiné se střídají.

    Aktivace režimu flick:
    Pro stimulaci, která reaguje na pohyb, přepněte na jeden ze 4 režimů flick stisknutím tlačítka režimu na 2 sekundy. Každé další stisknutí změní režim flick.

    Technika flick:
    Držte elektrostimulační přístroj naplocho v ruce a třeste jím jako rytmickým hudebním nástrojem. Čím energičtěji přístrojem pohybujete, tím je elektrostimulace rychlejší a intenzivnější. K nastavení síly stimulace použijte ovládací prvky intenzity. Zvolené nastavení určuje maximální intenzitu, kterou při elektrostimulaci pocítíte.

    Zažijte elektrosex s partnerem současně:
    EM80 umožňuje vám a vašemu partnerovi zažít elektrostimulaci současně díky sdílení elektrod na jednom nebo obou kanálech.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    MEO

    Hat eine hervorragende Programm Auswahl. Zudem kann man die E-stim sehr gut einstellen von angenehm leicht bis richtig hart. Die Lieferung war Pünktlich in einer neutralen Verpackung

      Hodnocení 

      It’s awesome

      It’s awesome.

        Napište vlastní recenzi

        Elektrostimulační přístroj Flick Duo EM80-E od společnosti ElectraStim

        Elektrostimulační přístroj Flick Duo EM80-E od společnosti ElectraStim

        Díky této jedinečné funkci můžete každý pohyb rukou proměnit v čistou extázi: Takzvaný režim Flick Mode navždy změní váš způsob sexu! Stránka ElectraStim Flick Duo je dokonalý elektrostimulační přístroj pro odvážné jednotlivce a páry, kteří chtějí společně dosáhnout nových výšin rozkoše.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        26 další položky ve stejné kategorii: